Arva Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Herkese öncelikle merhaba.Ben kısacası star wars oynamak istiyorum.Arkadaşım Uthmatar(Burak) beni baya bir gaza getirdi oyun ekimde çıkacakmış ama.Benim eski oyundan hiç bir bilgim olmadığından ekimde çıkacak olan oyun için ufak bir bilgim olsun istiyorum.Kendisi bu aralar sağlık sorunlarından dolayı yardımcı olamadığımdan beni buraya yönlendirdi.Kısacası newbie yim :).Sizden ricam oyunu nerden çekebilirim nasıl bağlanırım orjinal servermı free serverdamı oynamalıyım acc tu nerden alırım yani ben bir şey bilmiyorum bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Şimididen teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Vizyon giris tarihine gore izle dicektim ama oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ilk olarak episode 1den başlayarak bi filmleri izle izlemediysen sonrasında www.starwarsgalaxies.com adresinden oyunun içine edilmiş hali olan NGE (new game echentments bizim tabirimizle noob game enchements ) patchinin bu hale getirdiği oyunu oynayabilirsin. yada eski tadı ve gerçeği istersen www.swgemu.com adresine girip ordada bu tip bir topic açıp olayı ögrenebilirsin. Emu henüz hazır degil ancak zaman geçirmek vs için açık olan bir server bulunmakta orda oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 4-5-6-1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arva Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok seriyi izledim okadar newbie değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1-2-3-4-5-6 kronolojik sıra FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 denyo diyen oldumu sana hiç? : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yok olmadı da sana çok güzel bir report bastım, görüşmemek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 456123 diycektim de oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar