KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Evet 50 lvl karakteri olan arkadaşlar, oyun sonuna geldiniz. belki haftada 1 raid akşamları expert mode zindanlara gidiyorsunuz. belki warfrontlarda geçiyor vaktiniz. ne durumdasınız? neler yapıyorsunuz?
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 pvp rvr tarzı bişey yok mu bu oyunda? niye düşünce hep pveye dönük sdf Şehirde hava atardım ben olsam itemları giyip :D
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 diablo 2 online olarak oynuyorum yemisim rifti :) biraktim bi bok yok level 50 de wow oyna daha iyi :P en azindan content daha fazla dermisim. normal her mmoda high levelde ne yapip bayiyorsaniz aynisi riftte var. fazlasi yok. baymiyorsaniz super oyun rift. birde caktirmadan, level 50 olmayip oyundan bayanlar var :D
KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 di mi dreagloth oynamıyor sanırsam :P verdi gazı şimdi yok kendisi
interperez Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kanuni said: birde caktirmadan, level 50 olmayip oyundan bayanlar var :D şu tayfaya dahilim bende asdf.
vadaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 lvlli oyun oynanırmı ya naptınız siz hacı
KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 interperez said: Kanuni said: birde caktirmadan, level 50 olmayip oyundan bayanlar var :D şu tayfaya dahilim bende asdf. neden baydın?
RRa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 gece rüyalarıma the black garden giriyor artık
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aynen ya bide level 42 oldum hala class ıma tam karar veremedim
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 cidden lvl 50 de duzgun bi content yokmu ?
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 arkadaş yiğidi öldür hakkını yeme daha yeni çıkmış bir oyun da end game den wow gibi beklentilerin olması saçma,zamanla olur kardeşim
hunty Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 T1,T2,T3 yapacaksiniz Pvp Rank kasacaksiniz. Reputation Kasacaksiniz. Guild'cek Raid yapacaksiniz. Crafting kasacaksiniz. Daily quest yapacaksiniz. Hepsini daha iyi bir karakter'e (gear'a) sahip olmak icin yapacaksiniz. Ben bunlari yapmak istemiyorum diyorsaniz kendinize ben mmorpg oynamak istiyor muyum? diye bir sorun. 1-Yada max lvl kasin. 2-Yeni oyun indirin. 3-ilk iki adimi Tekrarlayin.
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 The_Delucian said: cidden lvl 50 de duzgun bi content yokmu ? var 6-7 tane instance var hepsini expert yapiyorsun raid zone var, expert riftler var.. var oglu var. wow un ilk cikmis halindeki high end contentden daha fazla su anda.. seveni kacirmasin :P
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mighty_THoR said: sen hala bırakmadın mı ? :D 5-6 gunde level 50 oldum bi o kadarda high end oynadim yetti.. coktan kapadim mighty :) levellemek cok hosuma gidiyor benim, yeni zonelar yeni skiller yeni class, mmmm nefis. single player gibi goruyorum uzundur bu turu, yenilik olmadigi surecede boyle gider benim icin belki sci-fi settings degisik olabilir..
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bende ölüyorum diye bıraktım 50 olmadan. arkadas wowdan alısmısız heirloomlara ölmeden 85 yapıyoruz karakterlerı rifte 2 mob gelince yatıyorum. sinir olmamak elde değil :D yoksa cok guzel oyun.. uo'nun özelliklerini tasıyan bır next-gen bir mmo yapılsa onu oynasam.. (cok az bir uo deneyimim oldu ama aklımda kalan ev sahibi olma , gemi sahibi olma , shop acma , npc çalıştırma gibi özellikler cok iyiydi)
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 git abi o zaman age of conanda şehir dik :)
Öne çıkan mesajlar