Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24.Public ve 25 public Kullanan yeni bir runuo serverı aranıyor.....

Hermesus

Öne çıkan mesajlar

Şu anda türkiyede 24 public ve 25 public iği kulanan dark veneu dışında bir server yok.Ben yeni bir yer arıyorum.Ben ve arkadaslarım.Nerden baksanız 70 80 kişiyiz.hepimiz runuo oynuyorus.ama adam gibi oynamak istiyoruz yenilkleri uyguluyan sağlam güvenilir bir yer.Herhalde cok şey istiyorum.Şu anda tr de dv dışında bu public upgradelerini yapmış servr yok.Dv de oyna diyen cok olcuakiçinizde ama dv de ortam yok bence insanalr sadece item ve başka şeyler peşinde quest hiç yok.O kadar kalabalık bir yer olamsına karşın quest yapılmıyor yazık...bu yüzden gercekten bu publicleri kullanan yeni bir yer varmı ultimanın özünden uzaklaşmamış bir yer........Özellikle runuo serverı[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

Varda coğu ırklı lewvellı sitem.Birde bakıyrosun hiçbiri 24 public kullanmıyor 6 champde yok.25 public i gectim 24 public kullansınlar bare razıyım.Sen bakma ilanlara içine girince nasıl eksikleri olduğunu biz playerlar görüyorus.Yİnede tşk ama şu anda 25 public kulananan dv haric bir yer yok dediğim gibi 25 i gectim hadi 24 public eyede razıyım..[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kullanan diyorum 24çpublici kulalan server diyorum.Dv nin server olarak liderliği pek tabikide kabullenmek gerekir su ana kadar oynadığım en iyi yerlerden biri.Gerek lag olsun gerekse server script kalitesi ve osi clone olarak en iyi yerlerden birisi.Ama rp ve bazı yönerlden eksik uo nun en tatlı yanı insanalrla sohbet rp yapmak bişiler paylaşmak savaşırken bile bir konu dahilinde pvp yapmak bu ebnim görüşüm bu yönden cok zayıf.yrıca skilleirn zor gelmeside bence güel yanı 1 haftada bir char yaratılan yerler kalite acısından hiç de iyi yerler olmadığı görüşündeyim aksine ipini koparan geliyor.Dediğim igbi dv de quest yapılmıyor.oyuncular arasında ortam yok herkes item çıkartmak iyi item bulmaya takmışlar.....[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.

[Bu mesaj Hermesus tarafından 10 Ağustos 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hermesus, 10 Ağustos 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
Zaten kullanan diyorum 24çpublici kulalan server diyorum.Dv nin server olarak liderliği pek tabikide kabullenmek gerekir su ana kadar oynadığım en iyi yerlerden biri.Gerek lag olsun gerekse server script kalitesi ve osi clone olarak en iyi yerlerden birisi.Ama rp ve bazı yönerlden eksik uo nun en tatlı yanı insanalrla sohbet rp yapmak bişiler paylaşmak savaşırken bile bir konu dahilinde pvp yapmak bu ebnim görüşüm bu yönden cok zayıf.yrıca skilleirn zor gelmeside bence güel yanı 1 haftada bir char yaratılan yerler kalite acısından hiç de iyi yerler olduğunu görüşündeyim aksine ipini koparan geliyor.Dediğim igbi dv de quest yapılmıyor.oyuncular arasında ortam yok herkes item çıkartmak iyi item bulmaya takmışlar.....

Bakın Rp yi player kendisi yapar orada bir guild var yeşil hançer diye adamlar gayet güzel RP yapıyorlar Sizde onlar gibi yapabilirsiniz kalabalık olduğunuzu söylüyorsunuz sizde buna benzer bi guild kurarak Rp ye destek verebilirsiniz... Dv de quest yapılmaması bildiğim kadarıya yeni bir Server açılacağından dolayı şu an ona yoğunlaşmış staff arkadaşlar...
Sosyal ağlarda paylaş

run uo olmasakda sphere server 1.0 kullanıyoruz ve sistemimiz diğerlerinden çokta farklı olsada aos deseklemekteyiz imzamdan ulaşıp bakabilirsiniz sitemize umarım beğenirsiniz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum.Ama dostum inanaki rp yapılmıyor cok az adamalr var su anda .Ortam yok yani bakıyorum etrafa yok yani 435 günlük acc var orda
ilk zamanlrdaki adamalr yok dv de bizde bir ara ara vermiştik girdim sonra tekrar .Ortam bulamadım.Server teknik olrak en iyisi türkiyedeki500 kişşide lag olmuyor en iyi osi clone server herşey inanaılmaz güzel calışıyor.cok iyi yapmışlar serverı .Mükemmele yakın.Ama gel gelelim oyun içinde soğuk bir ortam var........bu yüzden dv de doom da takılmaktan sıkıldım iyi kaliteli playerlar da hep doomdalar.bir yerden sonrada sıkıyor champ kasamıyorsun cünkü her 10 dk da bir basılıyorsun .Champ kasıyon pk lerle ekşinmi belli değil yane bunun gibi sorunlar var tabikide koskoca dv benim isteklerime göre hareket etmiyecek orda öle oturmuş in game değiştrimeleri imkansız belkide böyle olmasını istiyorlar yargılamak değil amacım.Sadece ben aradığımı bulamadım...Bu yüsden yeni ve bazı publicleri kulanan adam gibi bir server yok şu anda dv den başka...Bunu belirterek yeni bir runuo arıyorus arkadaslarımla birlikte[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 10 Ağustos 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
Server yeni açılınca public 24 veya pUblic 25 olmaz ki :D

Neyse puclic 25 kullanan shard şuan için Dark Venue.

Demek istediğim En azından 24 public,25 i kullanıyorsa balıklama dalarım zaten 24 ü bile kabul ederim demek istemiştim ama nerde...Belki ben anlatamadım derdimi tam olrak
[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.

[Bu mesaj Hermesus tarafından 10 Ağustos 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hermesus, 10 Ağustos 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Biliyorum.Ama dostum inanaki rp yapılmıyor cok az adamalr var su anda .Ortam yok yani bakıyorum etrafa yok yani 435 günlük acc var orda
ilk zamanlrdaki adamalr yok dv de bizde bir ara ara vermiştik girdim sonra tekrar .Ortam bulamadım.Server teknik olrak en iyisi türkiyedeki500 kişşide lag olmuyor en iyi osi clone server herşey inanaılmaz güzel calışıyor.cok iyi yapmışlar serverı .Mükemmele yakın.Ama gel gelelim oyun içinde soğuk bir ortam var........bu yüzden dv de doom da takılmaktan sıkıldım iyi kaliteli playerlar da hep doomdalar.bir yerden sonrada sıkıyor champ kasamıyorsun cünkü her 10 dk da bir basılıyorsun .Champ kasıyon pk lerle ekşinmi belli değil yane bunun gibi sorunlar var tabikide koskoca dv benim isteklerime göre hareket etmiyecek orda öle oturmuş in game değiştrimeleri imkansız belkide böyle olmasını istiyorlar yargılamak değil amacım.Sadece ben aradığımı bulamadım...Bu yüsden yeni ve bazı publicleri kulanan adam gibi bir server yok şu anda dv den başka...Bunu belirterek yeni bir runuo arıyorus arkadaslarımla birlikte

O bahsettiğin her özelliği taşıyan bir server bulursan ne alla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda Sonunda buldum bir yer.....Worldofuo 24 public kullanıyorlar...[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısında ,sanada hak veriyorum.ama şu anda Tr de runuo server kuranalrın coğu default kuruyorlar.BEnde kurarımki .Bir tane scriptini değiştirmeiyorlar.bugları filiyemiyorlar nbe yazıkki .Tamma kapalı kaldığını kabul ediyorumda.worldofuonun savunucusuda değilim dikkatimi ceken 24 public kullanmaları ve baı 25 publicleri upgrade etmeleri.buda default olarak kurmadıkalrını gösteriyor.ama işte bir tarafı iyiyse bir tarafı
kötü oluyor bağlantı problemleri ve donanım sorunalrı var sanırım.Bir türlü oturtamadıalr.ama 6 champindi de haır olamsı vede publicleri oturtmuş olamalrı beklentilerimize cvp verebilir.Yani dediğim gibi aradığımız yer yeni bir yer .Aos sistemi ve osi clone istiyorus.Yukarda bir arkadas osi ye alalım demiş osidede oynadım hemde uzun seneler.Bunun tartışmasını yapamıaycağım.ama işyerlerimi kapamak zorunda kaldıüım ticaret hayatımdaki bazı tatsız rastlantılardan mali durumum yüzünden free shard larda oynamak zorunda kaldım.Yeterli mi acaba sizin için.Ben sizlerden 24 public kullanan bir shard biliyormusnuz diye yardı istemiştim.Arada güel fikirler veren arkadaslar için tşk ediyorum.Herkese saygılar[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bence arkadasa katılıyorum belkı yenı bır server ve su an kapalı olabılır ama insanların beklentilerine karşılık verecegi kanısındayım ben kendı adıma worldofuo yu begendım en azından sevıye hakım staff her an online ellerınden geldıgı kadar yardım ediyorlar zamanla da işlerin rayına oturacagına ınanıyorum sızlere de tavsıye ederım ancak su an ıcın baglantı sorunları var sanırım onunla ugrasıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s_sinan, 10 Ağustos 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
said:
Hermesus, 10 Ağustos 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Ahanda Sonunda buldum bir yer.....Worldofuo 24 public kullanıyorlar...

Worldofuo mu Anca güldürüyorsunuz.Daha yeni açıldı 1 haftadır kapalı nasıl güzel bir shard olabilirki ?

Bence bıraz on yargılı davranmıssın belkı kapalı su an ama bu guzel bır server olmayacagı anlamına gelmez hele bı acılsın bakacaz yukardakı arkadasada katılıyorum bende cok begendım baya bır server a rakıp olacagı kanısındayım kendı fıkrım umarım saygı gosterırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

ee hermesus sen benim tanıdığım hermesus isen Paticik UO sharda gel, forumu az asağıda gayet iyi, public 24 yüklendi 25 te yolda zaten.
RP yapmak isteyen de baya adam var coğalsın biraz RP ciler.
Zaten varda biraz daha olsunlar.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım tek bir Hermesus ardır Oda orjinal Olan Evlenmektense uo tercih eden moruk şahsiyet.Osi surası daoc yok olmadı swg diğer bütün mmorg ları deniyip yinede uo nun vazgecilemez olduğunu kabul etmiş eski bir charecter hermesus .İşte ogündür bu gündür toplandık eğer beni tanıyrosan benim gücümü ve etrafımdaki oyuncu kitlesini blirsin.gercekten kendimize yer arıyorus.....[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...