xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Aradığım şey voip ile aynı olay mı bilemiyorum da öyle olduğunu umarak açıyorum konuyu. iphone için Viber varmış, baya övüyor kullananlar. Bu ay sonu ya da önümüzdeki ay için Android'e de çıkacak (şu an beta'da). Mobyler diye bir şey buldum. Bu da hem iphone hem android için var. Türkiye sabit ve mobil hatlar için dk'sı 0.0058€ diyor. Bir de Sipdroid diye bir şey buldum da beceremedim onu kullanmayı henüz. Kullananlarınız var mı? Ne derece verimlidir/ucuza getiriyor? Karşıdan aranma olayları nasıl? Hangi programı önerirsiniz (android için)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 voipwise kullaniyorum 10 euro yuklediginde 3 ay boyunca butun sabit hatlar beles sitesne bakarsan geceli oldugu ulkeleri gosteriyo(10 euron gitmiyo 3 ay sonra istersen kullan dakkasi 6 cent) zaten 25 tane farkli versiyonu war ayni sitenin voipraider felan felan diye ayni program farkli kurumlar ayni altyapiyi kullaniyo farkli ulke coverage ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 SIP(softphone) bu da bir app. biz şirket olarak voip bu programı kullanıyoruz android ve iphone larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar