Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şimdi benim erkeğe dişi bulduk.neyse evimize misafir ettik dişi evde hep saklanıyor cıkmıyor ortalıga.bizim erkekte garibim 40 tane şey deniyor karıda mırmır diyip habire kaçıyor.hani bu normal mi çifleşirler mi yoksa olmaz mı bu iş hani pek bilgim yok bu knoularda.olmicaksa boşuna misafir eetmiyelim günlerce :) bu işin bi prosedürü vardır yani :).tecrübeli arkadaşlar yardımc olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 biraz daha bekleyin erkek sikilinca RAPEEE diye girisir disiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 daha 2 saat filan oldu gerçi.1 metreden fazla yaklaşmadılar henuz.mesafeli kovalamaca oynuyorlar dişi olan tıslıyor tokatlıyor falan bizimki tam bir beyfendi tecavuz falan ugraşmaz asjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ortam erkeğin, dişi için yeni bir ortam. Biraz kalırsa ortalığa alışır bence sora fiki fiki olabilir. Bi de yamulmuyorsam kedilerde beğenme olayı gibin bişi var. Beğenmeyince yüz vermiyor sora rape olabiliyor tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Red said: bizimki tam bir beyfendi tecavuz falan ugraşmaz asjsd http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/262/9/a/cat_rape_face_by_rosie502-d2z2llt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahah yarin gorurum o beyfendiyi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahah valla bizimki suan öyle bi miyavlıoki sanki dişi oymuş gibi öteki hırlıyor tecavuz olursa gülerim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 üzüldüm kediye.genel olarak evde yalnız yaşayan bi kediymiş.o yuzden çok agresif ve korkak cıkmıyor girdiği yerden saatlerdir.ne yedi ne içti tuvaletini falanda yapmadı beklemeye değer mi yarın sahibine geri mi vereyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 anam uyuyamadım bütün gece saat 2-3 gibi falan dişi cıktı ortalıga sabah 7 ye kadar evde kovalamaca bağırmaca.saat 7 gibi tecavuz gerçekleşti. kız sora yine bi yere çekileyim diye saklandıda bu sefer bizimki gazı alamadı bağırdı durdu saat 9da anca uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gerçekleşti mi yani, emin misin dsfgsd. o zaman ver gitsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 adli tıptan rapor alalım dişinin psikolojisiyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 valla direk gözümün önünde yaptılar.30 saniye falan sürdü zaten.yapıştı enseye affetmedi bizimki hala çoskulu oldugu için biraz daha kalsın diyoruz etrafa koku falan bırakıyor cunku hala.dahada istiyor sapık bugunde kalsın yarın vericem sahibine satılık yavrular 500 euro 2-0 oldu bizim kedi hala kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 resim isteriz.iş üstünde değilken tabi mümkünse.cinsleri ne falan açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahah adam ticarete dokmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi kız garibim koltugun altından cıkamıyor ki bi bizim psikopat baya sindirdi hayvanı. 2 kez çiftleştriler 3. için saldıyo resim çekicem bi ortalıga cıksalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hahah. beyefendiye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ulan hayvanlar bile .... neyseee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kucukken sitedeki mescitin bahcede gangbang düzenlemiştik bi dişi dört erkek affetmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 3 oldu ahaha public sevdası var sanırım bide.tam çifleşme anında koşarak önüme geliyorlr orda yapıyorlar ortalıga cıkmıolar o yuzden sevişirken çekebildim resim koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 5 oldu normal mi lan bu.ben anlamadım nası bi seksin ortasına düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi dişinin harbi psikoloji bozulmasın, sahibi trip atmasın sonunda ne yaptınız bizim kediye diye. hepsi rape mi bu 5in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 6 oldu abi rape deilki.dişi koltugun altında saklanıyo.sevişmek istediğinde dışarı cıkıp yatıp bekliyor mırmırmır döllenme oldugu zaman dişi belli edermiş istemezmiş.döllenme kaç günde oluyor acep bide dişi 2. den sora her çiftleşmeden sora yerde böyle taklalar atıyor sevinç mi nedir ahaha ve ikiside bugun hiç yemek yemediler lan.sabahtan beri deli gibi seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyla az alakalı. Ben ev değiştirdim gibi bir şey oldu, kediyi salıyordum önceden dışarı. Buraya daha alışmamıştır diye salmıyorum 20 gündür. Salsam mı ne yapsam? Erkek adam gitsin işini görsün gelsin diyecem ama salak akıllılardan benimki gider geri gelmeyi unutur falan güvenemiyorum. Ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Dişi kedinin psikolojini bırak senin psikoloji ne alem Red bütün gün mav mav fışkırmalar falan.Çık bi hava al kendine gel bırak takılsın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar