Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Buluştuk tepiştik çok resim çekmedik zira bunlar varUber Team :P soldan sağa estel, erutanus septimus, pilavyer Pati gençliği hesap ödeme telaşı içinde... daha sonra zira çayı ödemediği için laistragon ile pilavyer arasında kavga bilem çıktı falla :P Şimdi aklımda kalanıyla soldan sayayım ayaktakiler : elma, satyr, eraq, estel , septoş, pilavyer, hatırlayamadım, UltraPsycho oturanlar: Hatırlayamadım, Laistragon, Kenderkenk, Sübyancı Dogmeat E bu da böyle bişey..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 prawler Adam ol.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eh be kaç saatir 3 rsim içinmi beklioduk :P yine belirtimk, über bir buluşmaydı ve ben sübyancı deelem,kıskançsınız işte o kdar.eh tabi damarlarınzda yılların saplıının biriktirdii hormonlarla saldıracak birini arıounz,hedefinzde benim gibi sap olmayan insanlara kayıyor anluyorum size hiç kızmıyorum,acıyorum :P[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 He bide prawler sen bu Uzak Mesafe Tır Soforü tipinle bana daha cok msn den.. " BEN İNSAN DEGİLMİYİM LAN BENİM NİYE SEVGİLİM YOK !!!! " dersin.. Efendice pozlar ver işte be hayvanbozması Loser İbiş[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Eylül 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya Serdar ile olan kapışmamız bizim şaka ile karışık olduda yanlız birisi arkadan artık tekme mi attı bişi yaptı belim feci acımıştı. Kulağını çekerim haaa.. *!sopa arar* :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki: eh be kaç saatir 3 rsim içinmi beklioduk :P yine belirtimk, über bir buluşmaydı ve ben sübyancı deelem,kıskançsınız işte o kdar.eh tabi damarlarınzda yılların saplıının biriktirdii hormonlarla saldıracak birini arıounz,hedefinzde benim gibi sap olmayan insanlara kayıyor anluyorum size hiç kızmıyorum,acıyorum :P Ya olm bırak ne bakıyorsun ya?Kız isterse 95'li olsun.Seni kıskanıyorlar işte. Not : Sakın 95'li olayını ciddiye alma :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bi çay koyunda gelin yaaa..[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ilk resim güzel cıkmıs :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 loo bu praw keş olmuş ilk resim çekilmeden önce ne verdiniz adama? =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ne kadar masum çıkmışsınız öyle.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dogmeat serdar ortac'a benziyorsun[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Troil, 06 Eylül 2004 20:01 tarihinde demiş ki: eternal gereksizsin sagol troil..Sende paticik ve konu dışı bölümünde en gerekli olan üyelerden birisin..Bana gereksiz oldugumu kavrattın..Çok teşekkür ederim Troil. Bundan sonra cok gerekli biri olucam..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: blackchaos, 06 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: loo bu praw keş olmuş ilk resim çekilmeden önce ne verdiniz adama? =) :) tabikide asık suratımla 3 kere bakmam yetti ehehe[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun oha le alaka?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun aaaargghh!!küfürmü ediosun bea!! ühüh[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ulen amma kıskandınız şu çocuğu be.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu arada burdada tekrarlayım buluşmaya gelipte msnini bana yollayan arklara 100binliara veriorm hadi baklaım hodri meydan.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: aaaargghh!!küfürmü ediosun bea!! ühüh eheh nebilim abi benziyosun iste[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben nası çıkmışım :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sen cok yamuk cıkmıssın be psycho :) hangisisin ki sen?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 06 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bonus kafalı piskopat[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: dogmeat serdar ortac'a benziyorsun adam herşeye benzio bi serdar ortaça benzemio :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 loow o kafayla nasıl rahat ediosun be abi? sıkıntı basar beni...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya abi benim tek fotoğrafım fln vardı onlar nerde?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: blackchaos, 06 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki: loow o kafayla nasıl rahat ediosun be abi? sıkıntı basar beni... valla çooook rahatım ama yarın kestirecem malum okullar açılıyo[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar