yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aref gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Herhangi bir ide ile bağlı alet varsa(cd-rom,hdd) çalışır haldeyken ide kablolarını söküp tak. Bu da anakartı yakmak için güzel bir yöntem. Bizzat denedim, güzel sonuç vermişti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 10 gündür anakart bimekse gelmedi diye tüm paraçlar masanın üstünde beklemedeyim. Web sayfası olmayan ürünleri M.Hizmetlerine sorun diyor. M.Hizmetleri web siteden takip edin biz bilmiyoruz diyorlar. HERYERE GELDİ yeni anakartlar bir tek bimekse gelmedi. Bu başlığuı her gördüğümde üzlüyorum millet bozmaya başlamış ben daha kuramadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bu durumda yapılabilecek en güzel olay işlemciye yakın bir kondansatör'ü sağa sola eğerek çıkartman. Çıkarttıktan sonra tekrar yerine oturt ve hangisini çıkarttığını unutma. Sonra sadece onu değiştirerek çalıştırmaya devam edebilirsin ama işini düzgün yaparsan hiçbir şekilde anlaşılmaz. Sorunun nerede olduğu bulunamaz :D Disclaimer Disclaimer: Bu sadece bilgi amaçlıdır. Bu işlemi gerçekleştirenlerin yaptıkları iş kendilerini bağlamaktadır. Bu işlemi gerçekleştiren beni alakadar etmez, sorumlu tutulamam. Bunu bilerek bu işlemi gerçekleştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bir kürdani ikiye böl... birer iplikle de bagla. Kürdanlardan birini anakart üstündeki fana, digerini de kasanin fanina koy. Fanlar sogutamasin. Pcyi ac ve bikac program calistir. Amacina ulastiginda iplikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bence çoktan bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Eskiden disket bombasi diye bisi vardi. Bole kibritlerle filan hazirliyodun, surucuye sokup calistirinca poff die dumanlar cikiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bence kendi bilgisayarını bozdu o yüzden giremiyor artık foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar