vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: 4 tabudan kısaca bahsedersek; 1. Bebeğinizi doğduğunda, görür görmez ona aşık olmadığınızı söylemezsiniz. 2. Bebek sahibi olduğunuzda kendinizi yanlız hissettiğinizi söyleyemezsiniz. 3. Düşük yaptığınız konusunda konuşamazsınız. 4. Ortalama hayatınız ve mutluluğunuzunda düşüş olduğunu söylemezsiniz. e söyleyemezsin cünkü cocuk dogurmak, ona bakmak, büyütmek sorumluluk ve fedakarlik gerektirir. söyleyenler de var kaldi ki, onlara da kötü ebeveyn deniliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bunları kendi içlerinde söyleyebilirler mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 söylerler niye söyleyemesinler, ona farkindalik denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 1. Bebeğinizi doğduğunda, görür görmez ona aşık olmadığınızı söylemezsiniz. Biz soyledik cunku asık degildik dogdugunda 2. Bebek sahibi olduğunuzda kendinizi yanlız hissettiğinizi söyleyemezsiniz. Yalnız degildik esim ve ben vardık. 3. Düşük yaptığınız konusunda konuşamazsınız. Bizden cok ailelerimiz uzuldugu icin konusuyorduk yoksa bize gayet olabilecek birsey gelmişti. 4. Ortalama hayatınız ve mutluluğunuzunda düşüş olduğunu söylemezsiniz. Yasamın degistigi dogru helede ilk aylar baya farklı bir hayat oluyor. Mutlulukla neyi kastediyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 1. Bebeğinizi doğduğunda, görür görmez ona aşık olmadığınızı söylemezsiniz. bu ne abi, ne sacma bi cumle bu, dogdugunda bebegine asik olmak ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 BABY FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sen ask cocugu musuoon yoksa..... karambole mi denk geldin kehkehkeh tarzi anket sorularini getiriyo akla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 AWWRIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 oww yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 forgiver said: sağdaki kız güzel /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 o kadar sey yazdik bi onu mu gordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Çocuk yapmakda apayrı bir becnillik, tamam insanın aşık olduğu bir kadından veya erkekden çocuğunun olmasını istemesi gayet doğal, herhalde bende isteyeceğim ve benimde çocuklarım olur (yani bilmiyorum olur mu). Ve evet sizin bir parçanızın etrafda koşuşturması sizi koşuslsuz svemesi sizinde onu svemeniz vs eşsiz birşey elbette. Ama gerçekden bu sebepler çok bencilce, yani bir canlıyı dünyaya getirmek onu büyütmek sonra bütün o hengamenin içine atmanız. O da belki mutluluk için biriyle evlencek ve çocukları olacak avuntusuda bu olacak, ha sırf benim gibi biri olacak diye bir insanı neden dünyaya getireyim öyle bir handikapda var. Bir programda bir kadına sordular 4 çocuğu var ve fotoğrafcıyıd galiba, neden çocuk diye en güzel dürüst cevabı verdi, "yaşamak için bir sebep" oha dedim çok dürüstçe oldu, kendisi için 4 insanı dünyaya getiriyor. Diğer bir aptal cevapda şöyleydi, "hayatın mutluluklarını ve sevinçlerini paylaşmak için" buda çok saçma bir cevap pet shopdan hayvan mı alıyorsun. İnsan lan o. Çok garip gerçekden insan neden bir insanı yani hangi cüretle dünyaya getirmeyi isteyebilir, ne hakla sen yeterlmisin böyle birşeye ? Kendi acizliğimize aslında dayanak bulmak için devam edebilmek için yeni bir nesil yaratıyoruz sanki. Aradada bir kaç deha dünyaya geliyor (çok şükür) en azından bizi avutabiliyorlar bari, kanımızı kaynatacak fikirler ile dolduruyorlar içimizi. Aslında yapın çocuk belki biri bir deha doğururda avutur bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kendi çocuğumun olmasını acayip isterim ama şu an elalemin bebelerinden nefret ediyorum ki onlarında bana bayıldığını söyleyemem , çoğu bebe "hanimiş bak abisi burdaymış" diye odama getirildiğinde ağlamaya başlıyor :D şöle 4-5 yaş sonrası çok iyi hele bilmiş tipler oldu mu acayip keyifli oluyor onlarla uğraşmak.ama kendi bebeğim olana kadar bebeklerle fazla içli dışlı olmamak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bir oğlum olsun herkes ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nekadar sacma ergumanlar bunlar ya. adamlar MUTLULUK GRAFIGI bile yapmislar HAHHAHHAHDSHDSAHDSHA. neyle olcmusler acaba cok merak ediyorum. tabulara gelince ; teker teker ele alamicam zaten ama sunu diyim. cocuk dogdugunda cok zor bir doneme girer anne baba. eninde sonunda bikac ufak tartisma olacaktir, sinirlenenler olacaktir ama cocugunuzun yuzune bakip bir gulumsemesini gordugunuzde dunyanin en mutlu insani olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Cons said: BABY FUCK http://kalafudra.files.wordpress.com/2010/12/srpskifilm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar