Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Arkadaşlar, kocaeli ünv uluslar arası ilişkileri kazanmışım. Ama nası biyer, nsı bi ünv hiç bilmiorum. Bilen varsa biraz annatabilirmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ben kocaeli müh de yim valla güzeldir yani.ulu. iliş. olduğu yer okulun en güzel kampüsü yakında yeni kampüs bitince çok daha iyi olucak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 www.kou.edu.tr[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 saol kardeş valla içim rahatladı,ne biliim nedense fazla sevinemdeim.. BEn en azından istanbul ünv falan istiodum,ama maden gerçekten güzelmiş, bende içim rahat okucam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yannız haat nası orda, örenci rahat edermi ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 İki tane arkadaşım var dediğin bölümde okuyan. Azeri matematik hocalarını saymazak memnunlar hayatlarından (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 uni hakkında hiç bir bilgin olmadan tercih yaptın demek, büyük bir cesaret dogrusu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 assında evet üniyi bilmiodum ama kuzen dersanede örtmen :) o tercihleri yaptırdı, piyangodan çıkar gibi oldu birazda, bu arada sakarya üni ile kocaeli üni yakınmı, çünküm en yakın arklarımdan biri sakaryayı kazanmış da, yakınsa yaşadık, ama işte hiç bilmios :))[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 umarım begenirsin, universite bu sonucta, hayatının az veya cok belirli bir kısmını etkileyecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 teşekkür edrim, inşallah beğenirim, iyi bi arkadaş çevrem olur, ama hakketten merak ediorum, sakarya ün. ve kocaeli ün. yakınmı :P, bu arada kocaeli ü. de bilgisayar kulübü fln varmı, sitesinede baktım ama fazla kapsamlı bişi yok.. (haha daha başlamadan kocaelili arkları bulalım burda) :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yakın sakarya kocaeli ama o kadarda diil 45dk 1saat surer[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yok mu başka? up da up! (evet, ben de varım)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1-Kocaeli yaşanacak bi yer değil öğrenci adamda sıkılır. 2-Ama yaşanacak bazı yerler vardır Mesela ev olayın için Yahya Kaptan ı seç çok güzel bi yer.Çok rahat edersin ama kiralar 400 üstü aşşağıya bulmak imkansız. Okula gelince Kampüslerini hiç görmedim. Ama yeni bir yer yapılıyor.Tüm kampüsleri oraya toplayacaklar.Oranın inşaatına bakan akrabamız gittim gördüm gerçekten müthiş bir ünivesite oluyor.Herşeyiyle harika Sabancı nın ünisine benziyor zaten.Çok modern bi yer yapıyorlar.Seneye flm tüm kampüsler oraya gidicek. Ama şehire biraz uzak 45dk flm sürüyor...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben Kocaeli İşletme 4. sınıftayım bu sene. 1- Kocaeli hakkaten yaşanılacak bir yer değil. :( Canın bayağı bir sıkılabilir.Tek avantajı İstanbul'a yakın olması.Atla Efe Tur'a 1 saatte Haremdesin. 2- Bu seneye kadar İİBF kampüsü Herekedeydi.Ama bu sene Umuttepeye taşınıyoruz.Şantiye ortamına alış yani buraya gelmeden önce... ;) 3- Ev felan tutacaksan da ilk önce umuttepe dolmuşlarının güzergahını öğren.Ona göre ev tut.Boşu boşuna fazladan yol parası verme. 4- O azeri(Akif hoca) biraz serttir,çok monoton ders anlatır ama altın gibi bir kalbi vardır. :) Matematik 2 den onun sayesinde geçtim.Eğer siz 1 adım giderseniz o 3 adım gelir. 5- Diğer hocalar hakkında pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim.Hepsi kendi alanlarında biryerlere gelmişler ama HİÇBİRİ iyi bir EĞİTİMCİ olamamış.Tamam çok şey biliyorlar ama ya bunları bizlere anlatamıyorlar yada anlatmak istemiyorlar. 6- Umarım ezberin kuvvetlidir. ;) Başka bir sorun olursa özelden mesaj at.Seve seve yardımcı olmaya çalışırım. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende kocaeli ünideyim bu sene kazandım jeofizik müh. (i.ö.)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 08 Eylül 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar