Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KocaeliÜn. Nasıldır ?

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

assında evet üniyi bilmiodum ama kuzen dersanede örtmen :) o tercihleri yaptırdı, piyangodan çıkar gibi oldu birazda, bu arada sakarya üni ile kocaeli üni yakınmı, çünküm en yakın arklarımdan biri sakaryayı kazanmış da, yakınsa yaşadık, ama işte hiç bilmios :))[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür edrim, inşallah beğenirim, iyi bi arkadaş çevrem olur, ama hakketten merak ediorum, sakarya ün. ve kocaeli ün. yakınmı :P, bu arada kocaeli ü. de bilgisayar kulübü fln varmı, sitesinede baktım ama fazla kapsamlı bişi yok.. (haha daha başlamadan kocaelili arkları bulalım burda) :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
1-Kocaeli yaşanacak bi yer değil öğrenci adamda sıkılır.
2-Ama yaşanacak bazı yerler vardır Mesela ev olayın için Yahya Kaptan ı seç çok güzel bi yer.Çok rahat edersin ama kiralar 400 üstü aşşağıya bulmak imkansız.

Okula gelince
Kampüslerini hiç görmedim.
Ama yeni bir yer yapılıyor.Tüm kampüsleri oraya toplayacaklar.Oranın inşaatına bakan akrabamız gittim gördüm gerçekten müthiş bir ünivesite oluyor.Herşeyiyle harika Sabancı nın ünisine benziyor zaten.Çok modern bi yer yapıyorlar.Seneye flm tüm kampüsler oraya gidicek.
Ama şehire biraz uzak 45dk flm sürüyor...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Kocaeli İşletme 4. sınıftayım bu sene.

1- Kocaeli hakkaten yaşanılacak bir yer değil. :( Canın bayağı bir sıkılabilir.Tek avantajı İstanbul'a yakın olması.Atla Efe Tur'a 1 saatte Haremdesin.

2- Bu seneye kadar İİBF kampüsü Herekedeydi.Ama bu sene Umuttepeye taşınıyoruz.Şantiye ortamına alış yani buraya gelmeden önce... ;)

3- Ev felan tutacaksan da ilk önce umuttepe dolmuşlarının güzergahını öğren.Ona göre ev tut.Boşu boşuna fazladan yol parası verme.

4- O azeri(Akif hoca) biraz serttir,çok monoton ders anlatır ama altın gibi bir kalbi vardır. :) Matematik 2 den onun sayesinde geçtim.Eğer siz 1 adım giderseniz o 3 adım gelir.

5- Diğer hocalar hakkında pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim.Hepsi kendi alanlarında biryerlere gelmişler ama HİÇBİRİ iyi bir EĞİTİMCİ olamamış.Tamam çok şey biliyorlar ama ya bunları bizlere anlatamıyorlar yada anlatmak istemiyorlar.

6- Umarım ezberin kuvvetlidir. ;)

Başka bir sorun olursa özelden mesaj at.Seve seve yardımcı olmaya çalışırım. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...