apsingir Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 konser vermeye basliyolar yalniz cok iyi ya tarihler yer ve zaman http://leylatheband.info/ burda yayinlanicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 adamlar ciddi ciddi grup kurdular Leyla The Band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ulan gülüyorum izlerken dinleyemedim bi türlü şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 valla aklımdan hep geçiyorlardı birde işler güçler ekibinden bekliyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kaan kızıl perukla çok giderli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captiveserpil Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bizim evin orda sarıyerde çekiliyor çekimleri bile dizinin kendisi kadar eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mjcn0zX3ELg&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=9qbH3v_xA44&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 DarKRideR said: şu ülkedeki en leş tiplerden biridir bu kız, gerçekte de çalışma imkanı yakaladığımdan biliyorum. Ezik, kendini birşey sanan, götü kalkık, şırnasık ve kaşarın önde gideni... Kaşar diyince öyle veriyor falan diye beklemeyin, 3 gün çalıştım, 3 güç herkese yavşadı ama tam kezban Türk kızı modeli. Dünyadaki tek çukur bende var, bana muhtaçsınız havaları falan... Bende hayranıydım da 3 gün yetti tiksinip nefret etmeme, ultra kezban ve mal bir tip ... Diziden kovulma sebebi de bunlar zaten, her yerde birde utanmadan ben ayrıldım vs. diyor. Ushan Çakır'ın da başını yaktı birde kaşar... şaşırtmadı : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yağmurdan kaçarkeni bile izliyorum ezgi cogh güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahahahah erdal bakkal.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dün akşam erdal baggal feciydi tek başına yıktı geçti her sahnesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu dizi şimdi 2 bölüm sonra bitecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 twitterda bi ara muhabbet döndü ekimde leyla ile mecnun saat kaçta başlasın diye bi sezon daha kesin var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 103.bolumde sezon finali var seneye devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ezgi gelmeycekse yeni sezona gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben 'ilk sezonu güzel, sonraki on bölüm de de eh işte'cilerdenim. fakat artık ezgi gelse bile artık değişmez dizi. leyla ile mecnun çok bozdu yuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 diziler çok uzun. malzeme yetmiyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 trt de diziyi uzat diye baskı yapıyorsa olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ilk sezon 60 dk ancaydı şimdi 90 a fln dayadılar. demişlerdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 izlemediğim için duruyor şimdi baktım son 3 bölüm net 1 saat 30 dakikaymıs yalnız introyu uzatmış çakallar en az 45 sn karları var :) aslında ilk 1 saatini goy goy gerisini istedikleri gibi yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bi kaç söyleşilerinde, diziyi sıkılana kadar yapıcaz baktık zevk almıyoruz artık orda bırakıcaz demişler. Zorla uzattıklarını sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 mark 1 - gerge Nurten ölldümü lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ne anasının gözü spoiler yedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 dünkü bölüm ciddi ciddi öyle mi bitti. yoksa bir rüya filanmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar