Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rerore said:

S-H said:

mustafa sandal'la yeni diziye başlıyomuş,takip etmiyorum artık ve hayatta gelmem l&m'a diye yazmış tivitırdan.

* Ezgi Asaroğlu'nun 'ezgiasaroglu.com.tr' dışında hiçbir web sayfası, Facebook, Twitter ve benzeri sosyal medya hesabı ile ilişkisi bulunmamaktadır.

1700 kişiyi takip ediyor zaten hesap mal değil ya o kadar kişiyi followlasın

bak ona hiç dikkat etmedim,ekşiden görmüştüm linki girip tıkladım direk.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

DarKRideR said:

abi işte güzel diye kendini en üst noktaya koyan kızlar var ya, hani bir tanesi bile sinir bozucu değil onların. Öyle birşey, göründüğü kadar tatlı veya çekici de değil

ayrıca makyajsızda gördüm. Gayet sıradan bir kezban, sokakta görsen tanımazsınız bile

yoğğ gayet güzel kız
işte az olduğu için kıymete biniyor
pahalıya satıyor kendini
sende uzanamadığın için sniejder

hacı gayet çirkin kız, dizilerde bende aşık oluyordum tamam güzel ama yok yani gerçekten görünce, hele makyajsız görünce iyice dip kezbanı oluyor.

Güzel falan değil, kendini pazarlamayı biraz iyi biliyor ama işte mal olunca onda da patlıyor. 5-6 yıldır sektörün içinde, hangi işi iyi bitmiş veya hangi işte adam akıllı tutunabilmiş bir düşününce ne kadar başarısız olduğu da ortaya çıkıyor. Sadece yapay güzelliği ile para kazanabilen bir loser işte
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=athsp0qP3PE

çekemeyen anten taksın

sizle 2 dk konuşunca, dibiniz düşüyor sonra da beklenti içine giriyosunuzdur durup duruken
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...