Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı.

1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam.

Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın.

Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı.

Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın.

domates mi satıyo abi adam kilosu 2 liradan
Sosyal ağlarda paylaş

satmadığı için terazisi varmış yani sdfsfs

1.5 kilo baya bi rakam.koca çuvalda falandır.bunun içiciliği kalmamış yani.adam bariz kendi çevresinde satıyormuş

ha bana kalsa haber değeri bile yok.öröyin satmıyor sonuçta adam

zatne salıverirler
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

Haberi okursan; hassas terazi ve küçük paketler halinde bulundu diyor.
Ama belki de arkadaşlarına pay ederken hak geçmesin diye tartıp paketliyordur di mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

Ama belki de arkadaşlarına pay ederken hak geçmesin diye tartıp paketliyordur di mi ya

paket halinde vermişte olabilirler hepsini. satıcıya göre değişir o toplu nasıl teslim ettiği, hangi durumda alındığı.

ben öyledir yada değildir demiyorum; ama satıcı olmama ihtimali daha yüksek yazdığım nedenlerden dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

paket halinde vermişte olabilirler hepsini. satıcıya göre değişir o toplu nasıl teslim ettiği, hangi durumda alındığı.

ben öyledir yada değildir demiyorum; ama satıcı olmama ihtimali daha yüksek yazdığım nedenlerden dolayı.

Ortada yazdığın neden meden yok, bişey yazdın tutmayınca arkasinda durmaya çalışıyon sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu abi adamın deli gibi parası var, ettiği kara değmez. Bu tür ünü olan adamların her seferinde toplu aldığını da biliyorum bazı oyuncu arkadaşlardan duydugum kadarıyla. Ki zorunda riski azaltmak için tekrar söylüyorum.

Adamı niye savuniyim fikrimin doğru olduğunu düşünmesem. Babamın oğlu mu? Azıcık mantıklı olun bişey yazarken.

Sidik yarıştırmıyorum yok ORKOSONDA DOROYON falan diye senin bu yazdığın gibi. Olabilecekleri kendi gördüğüm kadarıyla söylüyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

satmak suç. isterse zarar etsin satarken. Ne kadar kar ettiğine bakmıyor mahkeme ceza verirken. Ayrıca bulundurmanın da bir üst limiti var ve sanırım 1.3k bu limitin çok üzerinde. Yok öyle seneye de giyeriz bahanesi.

İçtiyse içti, sattıysa sattı beni ilgilendirmez ama saçma sapan şekilde savunma yapmayın gözünüzü seveyim. Aynı halt başınıza gelecek 3-5 laf geveleyeceksiniz kabak gibi itiraf etmiş sayılacaksınız her bi haltı.

Belli bir miktarın altında kullanımı ve satışı legalize edilir eyvallah edilene kadar suç ve yasak. Deal with it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...