Rerore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=INqRwBBCKmc&feature=player_detailpage#t=67s neyse aramıza kimse gelip girmesin kancık neydi ya çok ağır küfür ettiler dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ya bu yavuzun söylediği şiir yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ilk kez bir dizi ağlattı lan beni yemin ediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Azure_Knight said: ismail abi sen ne kadanda mükemmel bir insansın bu şarkı tüm sevenler için geliyor şarkının tam hali cengizinkinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 su adam on numara. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m90wm8yqKo1qexxv1o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 son bölüm kırdı beni yaaaa hele erdal bakkalın kaanı kafede kızla görüp kıza çocugu bırakması için 5 TL eline tutuşturması altıma zıçırttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22104724.asp http://www.hurriyet.com.tr/_np/6099/18576099.jpg dede kafayı bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Imdb'de aramalarda cıktı sıralamada 8 küsür puanı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. 1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam. Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın. Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 küpe takıyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Rerore said: http://www.youtube.com/watch?v=INqRwBBCKmc&feature=player_detailpage#t=67s neyse aramıza kimse gelip girmesin kancık neydi ya çok ağır küfür ettiler dizide of lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. 1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam. Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın. Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var. domates mi satıyo abi adam kilosu 2 liradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi 50 kilo olsa satıyo dersin. her ünlü aldı mı bi kilodan fazla alır yani. gidip 2-3gramlık mı alacaktı her seferinde 10 tlden? adam ünlü tabiki toplu alacak yani düşününce riski azaltmak için paraya ihtiyacı yok adamın tonla var. azıcık mantık kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 satmadığı için terazisi varmış yani sdfsfs 1.5 kilo baya bi rakam.koca çuvalda falandır.bunun içiciliği kalmamış yani.adam bariz kendi çevresinde satıyormuş ha bana kalsa haber değeri bile yok.öröyin satmıyor sonuçta adam zatne salıverirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 50 kiloyla mı yakalansaydı evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi çoğu kişinin evinde terazi var. annemlerin evdede var satıcı mı oluyo öyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. 1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam. Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın. Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var. Haberi okursan; hassas terazi ve küçük paketler halinde bulundu diyor. Ama belki de arkadaşlarına pay ederken hak geçmesin diye tartıp paketliyordur di mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: abi çoğu kişinin evinde terazi var. annemlerin evdede var satıcı mı oluyo öyle olunca çoğu kişinin evind 1.5 kilo esrar varsa evet hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. 1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam. Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın. Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var. Haberi okursan; hassas terazi ve küçük paketler halinde bulundu diyor. Ama belki de arkadaşlarına pay ederken hak geçmesin diye tartıp paketliyordur di mi ya paket halinde vermişte olabilirler hepsini. satıcıya göre değişir o toplu nasıl teslim ettiği, hangi durumda alındığı. ben öyledir yada değildir demiyorum; ama satıcı olmama ihtimali daha yüksek yazdığım nedenlerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Red said: moriarty said: abi çoğu kişinin evinde terazi var. annemlerin evdede var satıcı mı oluyo öyle olunca çoğu kişinin evind 1.5 kilo esrar varsa evet hahaha heh red hahahahaha gül gül öldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: ama satıcı olmama ihtimali daha yüksek yazdığım nedenlerden dolayı.hayır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Bende demin rastladım ya adamın evden 1,5kilo mal çıkmış yuh, belliki satıcı ve bu yaştan sonra zor görür dışarıyı. 1.5 kilo pek satıcı işi değil. 3-4 ayda biter eş dostla. İçici adam. Böyle ünlü olanlar genelde bilerek yüklü alırlerki her seferinde yakalanma riski oluşmasın. Zaten satsa kar edeceği 4-5k ya ihtiyacı yok adamın baya parası var. Haberi okursan; hassas terazi ve küçük paketler halinde bulundu diyor. Ama belki de arkadaşlarına pay ederken hak geçmesin diye tartıp paketliyordur di mi ya paket halinde vermişte olabilirler hepsini. satıcıya göre değişir o toplu nasıl teslim ettiği, hangi durumda alındığı. ben öyledir yada değildir demiyorum; ama satıcı olmama ihtimali daha yüksek yazdığım nedenlerden dolayı. Ortada yazdığın neden meden yok, bişey yazdın tutmayınca arkasinda durmaya çalışıyon sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yahu abi adamın deli gibi parası var, ettiği kara değmez. Bu tür ünü olan adamların her seferinde toplu aldığını da biliyorum bazı oyuncu arkadaşlardan duydugum kadarıyla. Ki zorunda riski azaltmak için tekrar söylüyorum. Adamı niye savuniyim fikrimin doğru olduğunu düşünmesem. Babamın oğlu mu? Azıcık mantıklı olun bişey yazarken. Sidik yarıştırmıyorum yok ORKOSONDA DOROYON falan diye senin bu yazdığın gibi. Olabilecekleri kendi gördüğüm kadarıyla söylüyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 satmak suç. isterse zarar etsin satarken. Ne kadar kar ettiğine bakmıyor mahkeme ceza verirken. Ayrıca bulundurmanın da bir üst limiti var ve sanırım 1.3k bu limitin çok üzerinde. Yok öyle seneye de giyeriz bahanesi. İçtiyse içti, sattıysa sattı beni ilgilendirmez ama saçma sapan şekilde savunma yapmayın gözünüzü seveyim. Aynı halt başınıza gelecek 3-5 laf geveleyeceksiniz kabak gibi itiraf etmiş sayılacaksınız her bi haltı. Belli bir miktarın altında kullanımı ve satışı legalize edilir eyvallah edilene kadar suç ve yasak. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar