df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ölen vazo yerine iki tane gelince tutmaz bu hikaye derken özeleştiri mi vardı acaba :) şirin sedef meselesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Belki de bizim gibi internette leyla gelsin bu kizlar olmadi diyenlerin elestirilerine yer vermislerdir sadece :D Ben oyunculugunu falan bilmem de diziye hangi Leyla ile basladiysam o muhimdir benim icin, otekilerle o bag olmaz artik gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 çin devlet televizyonuna satılmış nan dizi adsadsaasd.bu bölüm kesin bir makara yaparlar çinle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 df said: Ölen vazo yerine iki tane gelince tutmaz bu hikaye derken özeleştiri mi vardı acaba :) şirin sedef meselesine. gani müjde'ye gönderme yine sdfsdf sık sık yapıyorlar, bu leyla ile diziden çıkıp, iki yeni karakter geldiğinde kriz yönetimi yapmayı beceremediler diye diziyi eleştirmişti. yapılanların yanlış olduğunu falan söylemişti ASDASDAS onlarda sık sık buna laf sokuyorlar işte, hatta bu marduk'lu bölümde kütüphanede kitapları karıştırırken bir kitap buluyorlardı. Üstüne Kriz Yönetimi - Gani Müjde falan yazıyordu ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ama ilk leyla cok güzeldi. tam sevilecek kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 54. bölüm %85i sırıtarak geçti ayrıca ilk bölümden beri detay, kostüm, tabela ıvır zıvır çok özen gösteriyorlar, bir tane uyduruk kaydırık bir şey yoktu helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 çok sosyal mesaj, levent kırca tribine girdiler ama yine fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 54.bölüm çok iyiydi ya 2.sezonun en sevdiğim bölümü oldu heralde her karakter ayrı döktürdü ve 55.bölüm my hero --> estağfurullah ahahah çok iyi ya :D ve tabi ki who gonna call ..ghostbusters (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 pis bitti ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 işler çok pis karıştı sezon finaline 6 bölüm var nasıl düzeltecekler işleri hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ezgi geri dönsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_NmPIP_AR_c şunu çalsalar ya melodisi çok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://i.imgur.com/58gVb.jpg bir ezgi değil ama çok benzettim bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 şirin'i de kötü kız pozisyonuna soktular ya bi şey demiyorum daha fazla saçmalamadan sezon bitse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 mecnun vs arda ->leyla sedef vs. şirin -> mecnun aslında kafa iyi kafa ama üzerinde çok çalışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FzxQ5a4rWYY http://www.youtube.com/watch?v=_gpJGrLTgHU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu kız çok güzel be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 son 15 bölümün filan en güzel bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yok boyle bir son, aglatti resmen. ozledim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WUIM4DAD_sA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya adam akıllı nasitlı bölümleri özledim ben yahu şu aşk için mecnuna edilen laflar yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 senin faceden ekledigin kari ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ben bu diziyi izlemeden once trt ye ettigim onca kufurler icin ozur diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar