Marv Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Yeni başladım. Aşırı keyifli bir diziymiş. İzlerken de, '' ah ya, ben niye bu kadar geç keşfettim ki bu diziyi ? '' sorusunu sordum kendi, kendime ... İzleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2012 dedesine allah rahmet eylesin :( çakma sakallı dedenin yıkanma isteği de bitirdi beni fragmanda ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Marv said: Yeni başladım. Aşırı keyifli bir diziymiş. İzlerken de, '' ah ya, ben niye bu kadar geç keşfettim ki bu diziyi ? '' sorusunu sordum kendi, kendime ... İzleyin, izletin. Aaah ah ilk bölümler candır ya. 28den sonra mallaşıyo biraz ama hevesin kursagında kalmasın 2 güzel 1 çirkin 2 çirkin 1 eh işte 1 süper 1 berbat gibi istikrarsız bir gidişatı var artık. Ammaa işte görüğümüz bir ismail abi monalisa eşleşmesi bile pzt izlettirecek yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ben 44. bölümden itibaren izlmeye başladım. Böyle daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Başları o kadar mukemmel ki baştan izlemeyi düşünüyorum. Kesinlikle en az bir kere izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 arkadaş canım ne midye çekti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi leonardo olsa monalisaya soba boyası döker isamil abiyi çizerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 uzume dalalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 adam rıza'nın teki çıktı pislik baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 son 15 dksı o özlediğimiz absürd dizi nasıl olur onu vediler yani. At eti, metoforya, kürekçiler. Son 15 dksi mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi dogville'e girdiler afasdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 patide görüp izlemeye basladım ben de. evde tv yok :D 5. bölümü açtım izliyorum simdi cok geride kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 son haftalardaki performansla kaygısızları gönlümdeki tahttan indirebilecek seviyeye geldi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sözlükteki owencan sen misin ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 reklamdan sonraki sahnesi ile yine puff dedirtti ama ya bıktık şu sedeften ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kaygısızlar ayrı bir level kıyas kabul etmez. ELEMAN KÜLTİGİN HOSTES gibi isimleri başka hangi yapımda görebilirsiniz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sparkcaster said: sözlükteki owencan sen misin ginaly nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Off ağzımın suyu aktı resmen midye yerlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 barnacle said: kaygısızlar ayrı bir level kıyas kabul etmez. ELEMAN KÜLTİGİN HOSTES gibi isimleri başka hangi yapımda görebilirsiniz ha aga bunda da kırlent vazoya aşık oluyor yahu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ismail abi tek basina yeter. agzin ceksin erdal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 spartacuste andy whitfield öldükten sonra o aşk sahneleri nasıl çekilmez oluyorsa burda da bu sedefli sahneler gıcık ediyor ya. Allah aşkına bu kız ne kattı diziye ben mi bitek irite oluyorum çıksın şu diziden ne olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Rock'cılar cover'lesin sizi emi!! Bu arada bugün dünya genelinde tt oldu dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sedef ten leyla olmuyor işte bakalım daha ne kadar zorlayacaklar mecnun'un şirin'in yaptığı kurabiyelere verdiği tepkiler süperdi bu arada 61.bölümde sezon finali olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BY15Cz1BS1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Azure_Knight said: sedef ten leyla olmuyor işte bakalım daha ne kadar zorlayacaklar Leyla'nın kalbinden ilerleyecekti senaryo bence sedef hiç işin içine girmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar