Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her siteye üye olmayın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten olan sayfalar icin direk username pass veriyo...

paticik olmadigi icin sana sormus username pass ne diye[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mesaj tarihi:
Bi site ismi yazıyosun. DB sinde username ve pass varsa sana veriyo ve boşuna üye olmamış oluyopsun o siteye. Spamlardanda korunmuş oluyosun..

Eğer db sinde yoksa sen o siteye üye oluyosun. Ve karşına çıkan pencereye o kullanıcı adı ve şifreni yazıyosun. Boylece başkalarıda yararlanıyor..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Mesaj tarihi:
Spamdan korunmak için servis sağlayıcınıza TMDA yüklemesini önerin. 0 spam.. 6 ay boyunca bir tane spam gelmedi..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 07 Eylül 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
Bi site ismi yazıyosun. DB sinde username ve pass varsa sana veriyo ve boşuna üye olmamış oluyopsun o siteye. Spamlardanda korunmuş oluyosun..

Eğer db sinde yoksa sen o siteye üye oluyosun. Ve karşına çıkan pencereye o kullanıcı adı ve şifreni yazıyosun. Boylece başkalarıda yararlanıyor..
abi deli misin bu açıklamayı baştan neden yapmadın?! ii ki üye olmamışım hale bak paticikteki acc.umu bi yabancı kullanıyo, hayal bile edemiyorum rezaleti :)
böle spamden korunma yolu mu olurmuş ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
üşenmedim 10 tane site denedim bi sürü account buldu bi tanesi bile tutmadı =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ben ne iş görüo anlamadım asd asd die acc açtım girdim bişi yok ortada :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...