MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 www.bugmenot.com[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 neye yaradığını anlamadım gibi :) Direk http://www.paticik.com yazıp 123 diye account açtım,show logins midir nedir ona tıkladım? ehe Buton Kırmızıydı,birşeyleri patlatmadım dimi?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 zaten olan sayfalar icin direk username pass veriyo... paticik olmadigi icin sana sormus username pass ne diye[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bi site ismi yazıyosun. DB sinde username ve pass varsa sana veriyo ve boşuna üye olmamış oluyopsun o siteye. Spamlardanda korunmuş oluyosun.. Eğer db sinde yoksa sen o siteye üye oluyosun. Ve karşına çıkan pencereye o kullanıcı adı ve şifreni yazıyosun. Boylece başkalarıda yararlanıyor..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ee peki dbdeki şifreyi alıp değiştiririm ben ozaman millet avcunu yalar =) Spamdan korunmak için daha kullanışlı bi çözüm yazdık kimse sallamadı bew Buradaydı..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Spamdan korunmak için servis sağlayıcınıza TMDA yüklemesini önerin. 0 spam.. 6 ay boyunca bir tane spam gelmedi..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: nedanko, 07 Eylül 2004 03:04 tarihinde demiş ki: Bi site ismi yazıyosun. DB sinde username ve pass varsa sana veriyo ve boşuna üye olmamış oluyopsun o siteye. Spamlardanda korunmuş oluyosun.. Eğer db sinde yoksa sen o siteye üye oluyosun. Ve karşına çıkan pencereye o kullanıcı adı ve şifreni yazıyosun. Boylece başkalarıda yararlanıyor.. abi deli misin bu açıklamayı baştan neden yapmadın?! ii ki üye olmamışım hale bak paticikteki acc.umu bi yabancı kullanıyo, hayal bile edemiyorum rezaleti :) böle spamden korunma yolu mu olurmuş ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aradığım site için baktım 3 tane, 3ü de fake :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bişey anlayamadım beyler..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 üşenmedim 10 tane site denedim bi sürü account buldu bi tanesi bile tutmadı =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bu linkde nedir böyle..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 girmiyo siteye[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben ne iş görüo anlamadım asd asd die acc açtım girdim bişi yok ortada :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar