Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Autopager sevmiyorum ben. Gestureleri Opera'dayken bile kullanmıyordum =) İyi böyle, güzel oldu Chrome. Ama az kaynak harcamıyor, Opera en az harcayan sanırım. Varsayılan tarayıcı yapıp FF kısayolunu kaldırdım. Bir süre deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 operadaki speed dial da var istiyorsan eğer. silphatos senin sorunu da xmarks direk çözer eğer direk almazsa chrome. ffte de kullanılabiliyor zaten xmarks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 begenemedim nedense, chrome > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi çok yavaş,öyle böyle bir yavaşlıkta değil en temizi opera/chrome gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abaav yüklediğim gibi her şeyi aldı, history'i tamamen alamadı bi de cookieler gelmedi neyse artık bu kadarına da şükür. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ff 4'ün eskisine oranla daha fazla ram yediği tartışıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 tamamdır bu iş, ff5'e kadar chromecuyum belki de sonsuza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Naadmiss Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çok fazla sorunlu olduğunu söyleyen arkadaşlar: firefox kapalıyken; -"çalıştır"ı açıp, -"firefox -P" yazarak yeni profil oluştursunlar, ondan sonra denesinler. farkı göreceksiniz. yalnız uyarayım, bunu yaptıktan sonra elinizde sıfır bir firefox olacak: eklentileri, yer imlerini filan tekrar kurmanız gerekecek. o yüzden sync'den yer imleri kaydedin. eklentileri baştan yükleyin. yok uğraşamam ben, eski profili istiyorum dersenizde yine aynı yöntemle geri dönüş yapabilirsiniz. tabi geçişten sonra kullanıcının gözünde böyle bir şey yapmak zorunda bırakılmak program hanesine eksi olarak yazılır, o ayrı. ama yine de diğer tarayıcılar da olmayan, benim için olmazsa olmaz eklentileri sağ olsun kendisinden vazgeçemiyorum. ve açıkcası hızı benim makinemde gerçekten iyi. kişiselleştirme olanağı sınırsız ve bu beni kesinlikle cezbediyor. onun dışında son kullanıcının google chrome'u savunması gayet makul, eleştiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şirkette firefox 4 kullanıyorum. çok fazla siteye girebildiğim söylenemez zaten ama windows xp de daha iyi çalışıyo gibime geldi ff. ff5 çıkana kadar chrome kullanmaya devam evde. yalan değilse haziranda gelecek ama ben hiç sanmıyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Eğer benim gibi bir Google kullanıcısıysan Chrome'a geçmemek hataymış. (Google kullanıcısı = GDocs, Reader, Calendar, GMail... Hayatı Google ürünlriyle geçen, MS Office filan kullanmayan insan) İyiymiş cidden. Saf browser olarak hala Opera'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum Chrome Google ile olan entegrasyonuyla tarayıcım oldu. Ama Google kullanıcısı değilseniz yukarda açıkladığım gibi Opera'ya bakmadan karar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ff3 te olduğu gibi sol altta linki aşağıdaki durum çubuğunda gösterebilecek eklenti varmı şu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Otomatik gösteriyor tüm yeni browser. Eklentiye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 işte durum çubupunda göstersin istiyorum ben. ff3 te öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 onun için bi eklenti ya da bi about:config ayarı vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://support.mozilla.com/en-US/kb/what-happened-status-bar bu mu aradığın moriq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 evet aluriel teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Chrome ile Deviantart açamadım ben. Yamuk çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sen de girmeyiver -melih başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 benim de sorunum normalde açık olan birkaç siteye bağlanamaması chrome'un, firefoxla giriyor ama arkada. under the hood'da tüm google serverlarıyla alakalı privacy hedehodolarını kaldırdım ama yine bağlanmıyor anlamadm nedir sorun mesela gittigidiyor'a şu an chrome ile giremiyorum ama diğer browserlarda hiçbir sorun yok This webpage is not available The webpage at http://www.gittigidiyor.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ff3'e downgrade ettim, kendimi evimde hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ne güzel yeni browserımı bulmuştum şimdi de error 101 çıktı ya :( kısa bir araştırmadan sonra gördümki belirli bir çözümü yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cook uzun süredir chrome kullaniyorum daha öncesinde senelerce ff kullandim simdi ise ff 4 denedim bir süre her türlü chrome diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/105039_460s_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Silphatos said: benim de sorunum normalde açık olan birkaç siteye bağlanamaması chrome'un, firefoxla giriyor ama arkada. under the hood'da tüm google serverlarıyla alakalı privacy hedehodolarını kaldırdım ama yine bağlanmıyor anlamadm nedir sorun mesela gittigidiyor'a şu an chrome ile giremiyorum ama diğer browserlarda hiçbir sorun yok This webpage is not available The webpage at http://www.gittigidiyor.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error. chrome dan girebiliyorum ben gittigidiyora. herhangi bi ayar değişikliği yapmadım. tuhafmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 nod32 dediler disable ettim, temp dosyasına izin ver dediler full accessli zaten, cacheyi sil dediler onu da yaptım ama bi türlü gittigidiyor'a giremiyor diğer tüm browserlar girerken, artık giremediğine ff 3.6'dan girecez napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar