Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

kozalak

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Autopager sevmiyorum ben. Gestureleri Opera'dayken bile kullanmıyordum =)

İyi böyle, güzel oldu Chrome. Ama az kaynak harcamıyor, Opera en az harcayan sanırım.

Varsayılan tarayıcı yapıp FF kısayolunu kaldırdım. Bir süre deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla sorunlu olduğunu söyleyen arkadaşlar:
firefox kapalıyken;
-"çalıştır"ı açıp,
-"firefox -P" yazarak yeni profil oluştursunlar, ondan sonra denesinler. farkı göreceksiniz.

yalnız uyarayım, bunu yaptıktan sonra elinizde sıfır bir firefox olacak: eklentileri, yer imlerini filan tekrar kurmanız gerekecek. o yüzden sync'den yer imleri kaydedin. eklentileri baştan yükleyin.

yok uğraşamam ben, eski profili istiyorum dersenizde yine aynı yöntemle geri dönüş yapabilirsiniz.

tabi geçişten sonra kullanıcının gözünde böyle bir şey yapmak zorunda bırakılmak program hanesine eksi olarak yazılır, o ayrı.

ama yine de diğer tarayıcılar da olmayan, benim için olmazsa olmaz eklentileri sağ olsun kendisinden vazgeçemiyorum.

ve açıkcası hızı benim makinemde gerçekten iyi. kişiselleştirme olanağı sınırsız ve bu beni kesinlikle cezbediyor.

onun dışında son kullanıcının google chrome'u savunması gayet makul, eleştiremem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer benim gibi bir Google kullanıcısıysan Chrome'a geçmemek hataymış. (Google kullanıcısı = GDocs, Reader, Calendar, GMail... Hayatı Google ürünlriyle geçen, MS Office filan kullanmayan insan)

İyiymiş cidden. Saf browser olarak hala Opera'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum Chrome Google ile olan entegrasyonuyla tarayıcım oldu. Ama Google kullanıcısı değilseniz yukarda açıkladığım gibi Opera'ya bakmadan karar vermeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de sorunum normalde açık olan birkaç siteye bağlanamaması chrome'un, firefoxla giriyor ama arkada.

under the hood'da tüm google serverlarıyla alakalı privacy hedehodolarını kaldırdım ama yine bağlanmıyor anlamadm nedir sorun

mesela gittigidiyor'a şu an chrome ile giremiyorum ama diğer browserlarda hiçbir sorun yok

This webpage is not available
The webpage at http://www.gittigidiyor.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

benim de sorunum normalde açık olan birkaç siteye bağlanamaması chrome'un, firefoxla giriyor ama arkada.

under the hood'da tüm google serverlarıyla alakalı privacy hedehodolarını kaldırdım ama yine bağlanmıyor anlamadm nedir sorun

mesela gittigidiyor'a şu an chrome ile giremiyorum ama diğer browserlarda hiçbir sorun yok

This webpage is not available
The webpage at http://www.gittigidiyor.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.

chrome dan girebiliyorum ben gittigidiyora. herhangi bi ayar değişikliği yapmadım. tuhafmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...