saturn Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 cep telefonunu çaldırdık. dokunmatik digiphone marka bir teldi. telefonun fatura vs vs hepsi var. acaba telefonu nasıl bulabiliriz. adamlar çalar çalmaz kapatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dikkat edin üzerinize şirket açabiliyorlar artık telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 savcılığa dilekçe verin bulup gelin alın demelerinin ihtimali var. bizim bi n95 çalındı. 10-11 ay sonra aramışlar. Amma velakin telefon 4-5 ayda mı ne bulunmuş, geçen diğer süre içerisinde bürokratik koridorlarda kaybolmuş........... yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Klapaucius said: Dikkat edin üzerinize şirket açabiliyorlar artık telefondan bu konularda baya bilgilisin heral :D benim başlıktada döktürmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dijifon ne ulan parasını verelim adaleti meşgul etme derler muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Direkt başıma geldi biliyorum. Düşün ya öğrenci başıma sırf adım soyadım imzam ve tc kimlik nom ile bana milyarlarca borç bindirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abim ayfon çaldırdı bulundu valla. telefoncunun tekinden çıktı dava mava açıldı tabi. bulunmaz falan gözüyle bakılıyor ama bulunadabiliyor işte. bu arada 6 ayda falan bulundu sanırım öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 (tel.nokia ise)yıldız kare 06 kare yap veya yıldız kare 0000 kare yap veya yıldız kare 92702689 kare yap çıkan numaraları sakla yeri gelince savcılığa verirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 adam telefon gitmiş diyor, sen ne diyosun baris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 stimpak said: adam telefon gitmiş diyor, sen ne diyosun baris. ha ozaman olmadı keşke önceden alsaydı şifreleri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 faturada şifre vardır oraya bi gözatsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 onlar sanırım şifre değil numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 imei şifresi hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barisatac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ewet imei :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar