2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Butterfly Circus (Kısa Film)
Filmi izledim şimdi, son derece profesyonel, mesajını son derece güçlü veren bir film olmuş. Sirk karakterlerine de bayıldım, çeşitliliği iyi vermişler. Daha fazlasını istedim resmen. Hepsinin dialoğu olsun istedim. 1-2 yeri daha iyi olabilirdi ama onlarda küçücük detaylar.
Görüntüler harika, RED ile çekmişler, sinemadan farkı yok. Bütçesi bizim standartlarımıza göre yüksek olabilir ama bu bütçeden sponsorlarla sıyırmış olabilirler gibi gözüküyor. Bir aksilik olmazsa bende bir sonra ki kısa filmimi RED ile çekicem, fingers crossed.
Görüntüler harika, RED ile çekmişler, sinemadan farkı yok. Bütçesi bizim standartlarımıza göre yüksek olabilir ama bu bütçeden sponsorlarla sıyırmış olabilirler gibi gözüküyor. Bir aksilik olmazsa bende bir sonra ki kısa filmimi RED ile çekicem, fingers crossed.
Lath:
Filmin uzun versyonunu çekiyorlar şuan. Hatta çekimler bitti sanırsam.
Filmin uzun versyonunu çekiyorlar şuan. Hatta çekimler bitti sanırsam.
hocam valla sayende haberim oldu filmden çok teşekkür ederim.yalnız uzun metrajla ticari kaygı olayı gütmezler inşallah.bu arada sirkin sunucusu entourage da vincein pablo escobarı oynadığı halini hatırlatıyor:)
Öne çıkan mesajlar