Spiegel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 evet baylar/bayanlar. bu aksam arkadaslarimla disari cikmak durumdayim, gitmemem soz konusu degil, alkol de almadan eglenemiyorum fazla o yuzden belli bir miktarda icicem illa ki. buraya kadar hersey normal. sorun burda basliyor, yarin cuma ve is gunu ve sabah cok erken olmasa da ise gidecegim. simdi aksam yatmadan once ve sabah kalkinca ne gibi ilaclar haplar vesaire almaliyim ki yarini bas agrisindan olur bi sekilde gecirmiyim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yarın cuma mübarek gün. içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Bol sıvı tüket yeterli. SIvı eksikliği yüzünden oluyor o baş ağrısı. Alkol susatır, takviye yap. Tabi çok da içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 alkol alıyoken yanında soda iç hiçbişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok basit. gece yatmadan 1 litre su dik kafana, istemesen bile zorla kendini. midende problem varsa mide ilacı al. yat. sonra kalk canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bak ben alkoliğim beni dinle. 5/7 içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sivi tuketimi evet mantikli, bak aklima gelmemisti =) bir de bu alka zeltser fln gerek var mi? yoksa su icip bol bi bas agrisi hapi atip yatmak yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yağlı yiyecekler de sarhoş olmanı engeller, su içmeyi unutma! sabah kalkınca sıkma portakal suyu eskisinden daha iyi olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 her bünyenin bence ayrı ilaçı var ayılmak için benim cola misal ben sabah direk kola içmem gerek ki kendime geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Allahı düşün cehennemi düşün içme yarın cuma dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Llama said: her bünyenin bence ayrı ilaçı var ayılmak için benim cola misal ben sabah direk kola içmem gerek ki kendime geleyim ben de süt içiyorum abi sabah. soğuk süt böyle oh ya da portakal suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Iksırana tıksırana kadar içmeyim olm sonra başbakan kızıyor bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ay çakırkeyif olmayı dahi sevmiyorum ben. Kola iç panpa, alma alkol falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Adam başbakan la başbakan kızdırmayın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Alka-Seltzer denmemiş mi ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 gece yatarken bol su içmek en iyisi hatta bol suya 2 de alka seltzer atıcaksın tamam işte. sabaha temiz uyanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Alkol içmeden önce 1 kutu ayran iç. Sabah kalktığında da bir bardak soğuk süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çörçil yap içine nane at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Black-ice said: gece yatarken bol su içmek en iyisi hatta bol suya 2 de alka seltzer atıcaksın tamam işte. sabaha temiz uyanırsın. Heh tam olarak bunu uyguluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Sıkı bir yemek öncesinde ve sabah, bol bol su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 SeaGle said: Bol sıvı tüket yeterli. SIvı eksikliği yüzünden oluyor o baş ağrısı. Alkol susatır, takviye yap. Tabi çok da içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 napae said: Ay çakırkeyif olmayı dahi sevmiyorum ben. Kola iç panpa, alma alkol falan. aynen. eskiden bende abiii alkol olmadan eglenilir mi fln derdim, gayet te guzel egleniliyor. dun mesela herkesten cok eglendim konserde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bu panpa olayı nerden gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Wake-up juice http://forum.paticik.com/read.php?25,5300097,5300873#msg-5300873 gerçi GERGE's Hangover Cure da var hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Çörçil diyorum.Sonradan görme şeyler üretmeyin.böyle geldi böyle gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar