Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Yaklaşık 8-9 sene evvel Level dergisi cdsinde demosunu oynamıştım ve çok beğenmiştim. Ama gel zaman git zaman yeni bilgisayarım için bir türlü bulup oynayamadım. O günden beridir içimde ukte oldu. 2D izometrik bir oyundu adı ise yanılmıyorsam "Corsair" gibi birşeydi, güverte savaşları, şehir kuşatmaları, şehire asker çıkartma, şehir alma, ticaret yapma vs hemen hemen herşey vardı. Space'e basınca gemiden topları ateşliyordu. Çok net hatırladığımda gemi veya şehir savaşlarında insanlar gta1 deki gibi havadan gözüküyordu... Gemi savaşları buna benziyordu bunun biraz daha kuş bakışı hali... http://greywolf.critter.net/images/pirates/photos/2007-10-05-ship-battle-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 corsairs:conquest at sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ve... duygu dolu anlar... Teşekkürler Marty ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Bende bunu arıyordum ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 level eskiden negzel dergiydi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 levelın güzel olduğu bir eski varmıydı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sahsen severek alirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 500 mb bir 99 yapımı oyunu için fazla değilmi? M&B o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sanitarium diyorum 97 diyorum başkada bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 muzigi guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Onu da denemeli o halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: sanitarium diyorum 97 diyorum başkada bişey demiyorum. Sanitarium beni ilk (ve galiba tek) ağlatan oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 oha insanlar oyun oynarken ağlıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ya bu oyunu ben bir türlü vistada felan çalıştıramadım uyuz olmuştum, bayağıdır oynamadım o yüzden =) XP'de kullanıncada göçüyordu. Eşşek gibi gemileri bir avuç dolusu tayfayla ele geçirmek harikaydı haha, gidip gemideki adamlara fake atıp kaptanı öldürüyordunuz sadece, bütün mürettebatı ile gemi sizin oluyordu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Bu hani ingiliz fransız macar ispanyol kaptanları olan oyundu değil mi ? Kaptanların ateş etme hakkı vardı birkaç el ? Bir de governor ların vardı galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bir tek ben mi korsan oyun arıyor sandım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Sadece korsanmı birazdan warez serial hack crackde paylaşmaya başlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Önce Mission hatası verdi, ardından oyuna girip save edip çıktığımda, bir sonraki girişimde oyuna başlarken Corsairs.exe hatası veriyor ve kapatıyor. İşletim sistemi: W7 64x. Bir türlü oynayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lllllllllloaad game sssssssave game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Dosbox dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 3,5 saatlik uğraştan sonra sorunsuz çalıştırmayı başardım. Özellikler Uyumluluk (Xp Servicepack2) ve 640x480 çözünürlüğü seçince hatalardan arındı. Bu arada oyunu ingilizce olmayanlara kendi hazırladığım dil patchini yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bende oyunu açabiliyordumda bir süre sonra göçüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ya Darksun senin taktiği denedim gameover oldum o kadarda oynamıştım save almamışım. Kaptanı boş bırakmamışlarki kancayla karşıya geçirdim askerleri birde ne göreyim kaptanın çevresinde 6 tane adam ortaya almış koruyolar direk fail oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hehe zaten sanırım bir yere çekiyordun adamları, kaptanı boş bırakında mıhliyordun. Büyük gemileri ele geçirip duruyordum minicik gemiyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar