Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Amca beni benden aldı keşke bu amcanın vidyoları ile çalışsaydım össye http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/45726/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yorumlar da iyiymiş said: önemli olan iç konveksliği said: aklımda hep aynı soru yanıp sönmeye başladı bu video dan sonra "ya konveks olsaydık" çok korktum ürktüm hatta birazda azdım.Konkav kadın yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fizik grubundaki videoları buraya koyarken açıklama yapmam gerektiğini unuttum konvex: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/06/Convex_polygon_illustration1.png/220px-Convex_polygon_illustration1.png konkav: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Convex_polygon_illustration2.png/220px-Convex_polygon_illustration2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahahahahaha anırdım uçmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 istemek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 izlemedim ama çok uğraşmışsın helal kesin komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 "matematik denen şeyi galiba anlamaya başlıyorum bu şiveli anlatım ve küncülü anadolu lezzetli cips tadı. matematiği ve konkavı hep uzaklarda aramışsım ama meğersem ahada buradaymış." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahahhahafa allah ve konveks olmadan sonra bana bi haller geldi havalandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 konveks değildir diyoruz, konkavdır bile değildir diyoruz aşağılamak için. ASİDŞLSKDİGFSFKGDLŞAKSDLAFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konkav kadın yoktur az votka vardır. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mükemmelmiş amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ardeth said: fizik grubundaki videoları buraya koyarken açıklama yapmam gerektiğini unuttum lol aşşaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ardeth said: fizik grubundaki videoları buraya koyarken açıklama yapmam gerektiğini unuttum e gerek yokmuş ki dayı anlatınca anladım ben.. ki konveks konkav nedir bilemezdim "ne arar la bazarda" demeyeceğim ama artık dayı anlattı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yok onu bi buçuk saat cevap gelmeyince yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Alın size konkav http://www.youtube.com/watch?v=U76deEFkSUs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Orda konkav olan memikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 arbitraj memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Pipet said: izlemedim ama çok uğraşmışsın helal kesin komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 NolaxThensbane said: Alın size konkav http://www.youtube.com/watch?v=U76deEFkSUs&feature=player_embedded öbür videoda bişiler diyordu amca ama hatırlayamıyorum.. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 öğrendiniz lan işte adam başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 konkav ne ? ona göre izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hatırlamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sarkık memeler böyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 neyse ki sizin gibi insanlar var da normal dağılımda zaten çoooook uçlarda olan ince belli, büyük memeli kızlar için verdiğimiz savaş o kadar da agresif geçmiyor. bu niş kadınlar dışında kalan, -yani sizin beğendiğiniz standart tipler ise standart olduğu için kolayca oyun imkanı oluyor zaten iyi ki varsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar