PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şimdi sinir oldum. gaziemir tarafından gidiyodum (izmir evet) çevirmede durdurdular 82km/s hızla radara yakalandın dedi bastı 140 lirayı adam (15 gün içinde ödemeyi planlıyorum 105tl yani). 75le gitsen yakalanmazdın dedi, lan yokuş aşağı yol zaten az benzin yakmaya çalışıyorum 7km daha az basardım ince hesaplayıp, benzinden sakınırken girdi resmen 100 lira ahaha. dikkat etmedim de değil yani akşam saatleri çevirme oluyor diye yavaş gittim özellikle, ucundan girdi yine asdkasj ya bi de milletin genelde (ben dahil) 110-120km hızla gittiği bi yol yani burası, hayvan gibi yol 70km sınır nedir ya.
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şehir içi yapcak bişey yok ankara cad. side öyle sınır 90 mı 70 mi ne bildiğin otoban yol bas yani ama işte basamıyon
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ankara cd. de 90 sınır, 90 normal abi ona bişi demem de 70 nedir yani. şehiriçi tamam anlıyorum da normal halkın olduğu cadde vb. bi yer değil ki, bildiğin kenarları bariyerli yol sonuçta
scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bizim memlekette ağır ayılar olduğu için 70. adam karşıdan karşıa geçmek isteyince bariyer onu durdururmu sanıyorsun? ve bunu yapan cok insan var :P
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 galiba akşam rasmon da ceza yemiş o da izmirde olsa gerek DEMEK EMİR BÜYÜK YERDEN!!! http://forum.paticik.com/read.php?20,3985939,page=622#msg-5476566
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 PrudenT said: ya bi de milletin genelde (ben dahil) 110-120km hızla gittiği bi yol yani burası, hayvan gibi yol 70km sınır nedir ya. Bizim de il giriş çıkışındaki yollarda 50 km hız sınırı geldi. Dün biraz hızlı geçtim sanırım. Bende yakalandım mı acaba? diye merak ediyorum. neyse 1 ay sonra ceza gelirse anlayacağız =)
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 karataşta yedim ben de, göztepe yolunda. hayatta imzalamam normalde, adresi verip fotoğrafla gönderin derim ama kazadan dolayı sigorta işleri için falan ruhsat çantada ofiste kalmış. ruhsat yanımda yok, höt desem herif bağlıycak aracı, ses çıkaramadım.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 scorch said: bizim memlekette ağır ayılar olduğu için 70. adam karşıdan karşıa geçmek isteyince bariyer onu durdururmu sanıyorsun? ve bunu yapan cok insan var :P daha hayatımda o yolun o kısmında karşıdan karşıya geçen bi insan görmedim, yerleşim birimi yok çünkü çevrede. bi 6-7km sonra gaziemire varıyosun oranın 70 olması normal bak zaten devamlı ışıklar var falan. ama bildiğin ormanlı çalılı yol işte ya ahaha @rasmon asdgjf sen de ucundan girmişsin. sahil yolunda 70 normal mesela (genelde geçiliyor tabi de), devamlı karşıdan karşıya geçenler var, tehlikeli yol. geçen sene arkadaşın evinden denize bakarken adamın biri honda civicle palmiyeye girmişti lank diye, sonra çıkardı arabayı gitti falan aklıma o geldi şimdi. müthiş bi görüntüydü
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben ne zaman girecem bakalım dört gözle bekliyorum =p 70-80 hikaye oluyor genelde illa bi ceza ödemek lazım yani hassasiyet geliştirmek için
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yav said: ben ne zaman girecem bakalım dört gözle bekliyorum =p 70-80 hikaye oluyor genelde illa bi ceza ödemek lazım yani hassasiyet geliştirmek için valla yine olsa yine yerim heralde, dayanamıyor insan abi böyle yollarda sdfg
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sfsdf hacı osman bayrından aşağı boş vitesle inip radara girmiştim 118 mi 120 mi ne. orda da limit 70 80 bişeymiş, 220 lira mı ne gelmişti. adam cevirdi bi neseyle, ezehehe helal kardesimmm, aston martinler boyle inmiyo eheahehzhe diye. ne diyosun abi bos viteste gidiyodum öle dedim, 220 liracık dedi. eyv dedim aldım cezayı, ödemedim. internette kontrol edince cezam yok. dunno how
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ayni yolda hiz sinirini 90 koysan "bu yola 90 sinir mi olur yeaa", 120 koysan "almanyada otobanlarda sinir yok olm" o yuzden 70 iyi. idare edin.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sarıyer sahilde baslanan pilot radar uygulamasında hız 50 idi, ve onunuz bosken 50le gittiniz mi bilmiyorum ama inanılmaz sıkıcı bisey. netekim adamlar 50den 70e cıkardılar limiti
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi aliağa yolunda bazen bi yere yetişmek için 160-180 yapıyorum orası da full radar. şimdi trafik kuralıysa, farzsa uymak orda da durdursun. ya da ne biliyim mesela hız sınırı 70 olan yerde bazen öyle an oluyo ki hani trafik akışına göre ışık gelirken arkandaki araca göre önün de müsaitse geçmen gerekiyo, bunun falan nasıl bi muhakemesi olur ki bilemiyorum. ya gerçek anlamda trafik kural ihlali cezai yaptırımları uygulansın ya da söylesinler belirli kotalarını herkesten eşit miktarda vergi gibi toplansın kimseyi çekmesinler sağa sola. bu haliyle piyangodan farkı yok.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yanlış anlaşılmasın ben suçumu kabul ediyorum sonuçta belirli düzeyde de olsa trafiği tehlikeye atmış oluyorum ama neden random neden!!
Griswold Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 synthesizer said: internette kontrol edince cezam yok. dunno how Aflandı onlar hep. E random olmazsa nerde ne yapılması gerektiğini bilirseniz oralarda kurallara uyup kalan yerlerde hadi siz gene uydunuz, kalan hiç kimse uymaz. Diğer yanda devlet her yana radardı polisti döşese daha da masraf.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 120 tl'nin altındakiler aflandı ama diğerlerinin duruyo olması lazım. bi de bu var işte. ceza kesiliyo, hemen sisteme girmez. vergiye gidersin gözükmez cart curt. ödesen bir dert, ödemesen bir dert..
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi biz istanbulda radara kadar 50km radarı geçtikten 1cm sonra tuş cCc 160-170-180 gogogoogogogo
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kıbrıstaki taksi şöförleri de öyle
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 nomsaR said: 120 tl'nin altındakiler aflandı ama diğerlerinin duruyo olması lazım. bi de bu var işte. ceza kesiliyo, hemen sisteme girmez. vergiye gidersin gözükmez cart curt. ödesen bir dert, ödemesen bir dert..yok benim 3 seneden itibaren bu gune kadar odemedigim cezalarımın hicbiri cıkmıyo hic bi yerde. ustune 1 bucuk sene once arac sattım temiz aldım hic bi sıkıntı da olmadı, ve 120nin hayli ustundelerdi, yatırmadıgım icin zamlanark falan
Öne çıkan mesajlar