eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Seçilen var mı? ben seçildim. dün Dl yapıodum. gece yatarken kapadım. bu gün açtıımda "failed to start transfer" die hata alıorum. bilen duyan var mı? yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Su an EU serverlari yok o yuzden 200ms ile oynuyorum ama ona ragmen oyunun performansi kat kat daha iyi. Bariz performansta bir iyilestirilme yapilmis. GamersFirst olmasa gayet oynanir oyun aslinda ama F2P gamersfirst'e pek guvenmiyorum. Yine de aylik 15 dolara eskisi gibi oynayabileceksiniz diyorlar da kesin hem micro-transfer hem de aylik ucret odemek gerecek dogru duzgun silahlara ulasmak icin. Onun disinda evet oyunu duzeltmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Şubattan beri acık acc ama US serverlarında oynayıp lagdan kendime işkence edeceğime EU serverlarının açılmasını bekliyorum. APB zevkliydi, şimdide öyle olacaktır ama F2P olması beni korkutmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tmm dl yapabiliom şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu oyunu kim sahiplenecek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Sahiplenecek derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Takmayın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://gamersfirst.ekolay.net/apb/ Closed Beta yazıyor, nasıl girebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Orada ki kutuya mailini yaz kaydol sonra beklemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nedir bu APB reloaded? patlamamış mıydı bu oyun,yine mi yapıyolar? başlık açarken biraz açıklama yazın yahu,ben seçildim eheloy diye başlık mı açılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 açtım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 olmamış.kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Anubisath said: nedir bu APB reloaded? patlamamış mıydı bu oyun,yine mi yapıyolar? başlık açarken biraz açıklama yazın yahu,ben seçildim eheloy diye başlık mı açılır.. Oyun patlamadı. Niye herkes böyle yorumluyor ? Daha önce yapan firma olan RTW, APB in ekmeğini yiyecek kadar dayanamadı ve iflas etti. Oyunu da K2 Network firması bir kaç milyon dolara satın alarak "APB: Reloaded" adı altında tekrar çıkarıyor. Farkı, K2 Network ( diğer adıyla Gamerfirst ) kendilerine göre bir kaç düzenleme yapıyorlar ve F2P olarak piyasaya sunacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hmm anladım,teşekkürler. F2p olması ne kadar iyi ne kadar kötü tartışılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 RTW zamanında oynadıysan çok farketmeyecek. Sonuçta oyunda muhabetle uğraşmıyon paso bir combat dönüyor. F2P olmasında çok farklı olacağını sanmıyorum. Premium olarak oynayacaklar açısından farkı, logo, elbise, araç tasarımları konusunda F2P ler kısıtlı olacak ve de bir kaç silaha erişimlerinde gerisinde birşey yok o da çok büyü sorun değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 e süpermiş öyleyse,bekleme listesine alalım bakalım bunu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bu oyun gerçekten zevkliydi ya. arada sırada açıp screenshotlarıma bakıyorum da. ulan ne güzel prestige'leri falan da kasmıştım, upgrade diziyordum silahlarıma paso. f2p gitmez, pek bulaşmıyım diyorum. hele ko tayfası varsa, kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abiiiiiiiiii k2 almış ya. ulan bende denerim diyordum rezil olmuş oyun pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 K2'in bende rezil edeceğini düşünüyordum ama şu an için rezil olmuş bir durum yok. Zaten KO tayfası da olsa banane ben kendi takımımı/clanımı orada kurduktan sonra karşımda öldürecek adam olsun yeter. Muhabbetimi kendi tayfam ile çeviricem sonuçta. :) Ha ilerde K2 oyunun içine eder mi bilemem ederse de bize de uninstall etmek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 1 Hafta geçti hala mail gelmedi ayrıca apb ile ekolay.net arasındaki alaka nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 K2 Networks ( gamersfirst ) Türkiye temsilcisi. Iyimi kötümü tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bu Başlığın Amacı Ne? Haber vermek? Duyuru yapmak? Tanıtım Yapmak? Bunların hiç biri değilse burada işi ne? Yöneticiler neden buna müsade ediyor? Başlık sahibi oyuna giremediği için MMO bölümüne teknik problemini dile getirmek için konu açmış. Bu bölüme teknik problemler dile getirebiliyorsak bende "xx online oyununa giremedim, girebilen oldu mu?" diye konu açarım o da açar bu da açar sonrada kalkıp bir kişi çıkıp burası teknik bölümmü diye yaygara koparmaya kalkmasın o halde. Kaç haftadır Closed Beta'ya neden giremiyorum diyorum, mail gelmiyor diyorum bir allahın kulu şuraya kalkıp cevap yazmaya tenezül etmiyor ancak kendi işleri düşünce alakasız bölümlere konu açmasını biliyorlar. BU OYUNUN CLOSED BETA KAYITLARI KAPANALI AYLAR OLMUŞ diyemiyorlar. Hala siteye mailin bırak zırvasını anlatıyorlar. Siteye bile girmediklerine eminim çünkü NEWSLETTER yazmış abiler. Yöneticilerden bu başlığın taşınmasını veya silinmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 APB Blog Adamlar her hafta yaptıkları güncellemeleri, aksamaları, sorunları, gönderdikleri KEY leri, Closed Beta'ya davet ettikleri sayıyı vs. vs. burdan takip etmene olanak sağlıyorlar. Biz Closed Betaya o şekilde başvurduk ( bir kaç arkadaş ) ben giremedim şahsen ama giren arkadaşım var. Kriterler neye göre, kime göre belirleniyor bilmiyorum tamamen şans. Bana da mail gelmedi ama gelen arkadaşlar oyunda. Open Beta'ya az kaldı beklemekten başka yapabilecek birşey yok. Bu konu kapatılabilir/Silinebilir ( ki gerek yok ) ama ilk önemli bir durumda yeniden bir konu açılır. Talebin çok gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 facedeki apb sayfasını ne kadar çok beğenilirse o kadar çok key dağıtacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar