escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cerebralis said: ya oturup konuşsana ciddi ciddi.sonuçta yetişkinsin hani seni bakış açınla çoktan kabul etmiş olmaları gerekir.yada kendini bu şekilde kabul ettirmiş olman.anlat durumu,sorun teşkile tmiyceni falan öpüşün barışın o konuşma durumu geçti artık cereb :) ben iyi evlat oliyim ikna etmeye calışıym diye uğraşıyorum. bugün yine bi konuşma yapıcam olmadı "git yaptır ikna olurlar" taktiğini kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kac yasindasin ki dovme yaptirmak icin izin istiyosun ailenden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: xunn said: Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var? anarşist bi dövme yaptırmıcam xunn. herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. sen öyleyse vazgeç kanka bu huyundan dfsddogru bir yoruma anca bu kadar sacma bir cevap olabilirdi.tebrikler escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: xunn said: Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var? anarşist bi dövme yaptırmıcam xunn. herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. sen öyleyse vazgeç kanka bu huyundan dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://sweetieheaven.co.uk/images/TATTOO%20GUM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 anarchy free bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kıçına mıçına yaptır görünmeyen yerine göz görmedikçe gönül katlanırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 said: herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. Duydugum en saçma şey, aile-anne/baba üzerinde bir monopoly kurmuşsa tabii ki asi olacaksın. Ne gerzeklik ne terbiyesizlik. Prodigy olmaya devam edersin diger türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi siz saygısızsanız ben napıyım. ebeveyn-cocuk ilişkisini monopoly oyununa benzetti herif. bambaşka bi bağdır bu sende bilrsin belki fds evlendikten sonra etkisi azalsa da tamamen hiçbir zaman kaybolmaz o. bu yaşa kadar kim getirdi seni dicem bambaşka yerden giricem olaylara sonra "insanların özel hayatına hakaret" falan diyip banlanıcam xunn. uzatmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben babama dedim bi kere merak ettim tepkileri ne olcak diye, dovme yaptircam ben dedim boyle boyle guzel bi sembol buldum fln ciddi ciddi anlattim, kahkaha patlatti boyle, lan sen dovme yaptir bende yaptircam dedi boyle bi animdi bu da iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu kızın da kendini fotoğraflarla ifade etmesine bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape verdiğim öneriyi geri aldım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 madem bu kadar ebeveynin izni/onayi vs gerekiyo dovme icin izin vermiyolarsa yaptirma. problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs007.snc1/2846_113839015872_748935872_2973891_5854276_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim annem küpe taksana filan demişti kaç sene önce sdf. rahat bizimkiler bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abicim son zamanlarda siz beni ciddi ciddi anlamıyosunuz he :D yada ben anlatmıyorum. aileden izin almam benim birinci öncülüm dedim. onların rızası olursa ben daha mutlu olurum dedim. sizin dediğiniz hiç sormadan söylemeden git kafana göre yaptır gibi bişi. ben bunu istemiyorum sadece. konuşucam baktım olmadı ben böle yaptım benim vucudum hedehödö bişiler dicem böyle kabullenecekler bu yani. yani milletin gazına gelerek germeyin ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 monopoly oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ibo dövmesi yaptir. domdom kursunu, imparator falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 allah yok din yok yazdır. kabul ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yas kac birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: abi siz saygısızsanız ben napıyım. ebeveyn-cocuk ilişkisini monopoly oyununa benzetti herif. bambaşka bi bağdır bu sende bilrsin belki fds evlendikten sonra etkisi azalsa da tamamen hiçbir zaman kaybolmaz o. bu yaşa kadar kim getirdi seni dicem bambaşka yerden giricem olaylara sonra "insanların özel hayatına hakaret" falan diyip banlanıcam xunn. uzatmayalım bence. http://en.wiktionary.org/wiki/monopoly Eğer o ilişki o kadar kutsal ve bencillikten, birine sahip olma duygusundan uzaksa dövme yapmayı kaldırır zaten, Ya taşakların yok yada aile kavramını yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahsudhfuasdhfusaf monopoly oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben bu escape in devoçi olduğuna inanıyordum hala ta ki bu posta kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar