Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme sorunsalı

escape

Öne çıkan mesajlar

cerebralis said:

ya oturup konuşsana ciddi ciddi.sonuçta yetişkinsin hani seni bakış açınla çoktan kabul etmiş olmaları gerekir.yada kendini bu şekilde kabul ettirmiş olman.anlat durumu,sorun teşkile tmiyceni falan öpüşün barışın

o konuşma durumu geçti artık cereb :)
ben iyi evlat oliyim ikna etmeye calışıym diye uğraşıyorum.
bugün yine bi konuşma yapıcam
olmadı "git yaptır ikna olurlar" taktiğini kullanıcam
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

xunn said:

Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var?

anarşist bi dövme yaptırmıcam xunn. herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. sen öyleyse vazgeç kanka bu huyundan dfsd
dogru bir yoruma anca bu kadar sacma bir cevap olabilirdi.tebrikler escape
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

xunn said:

Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var?

anarşist bi dövme yaptırmıcam xunn. herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. sen öyleyse vazgeç kanka bu huyundan dfsd

Sosyal ağlarda paylaş

said:
herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur.

Duydugum en saçma şey, aile-anne/baba üzerinde bir monopoly kurmuşsa tabii ki asi olacaksın.

Ne gerzeklik ne terbiyesizlik. Prodigy olmaya devam edersin diger türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz saygısızsanız ben napıyım. ebeveyn-cocuk ilişkisini monopoly oyununa benzetti herif. bambaşka bi bağdır bu sende bilrsin belki fds evlendikten sonra etkisi azalsa da tamamen hiçbir zaman kaybolmaz o. bu yaşa kadar kim getirdi seni dicem bambaşka yerden giricem olaylara sonra "insanların özel hayatına hakaret" falan diyip banlanıcam xunn. uzatmayalım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim son zamanlarda siz beni ciddi ciddi anlamıyosunuz he :D yada ben anlatmıyorum.

aileden izin almam benim birinci öncülüm dedim. onların rızası olursa ben daha mutlu olurum dedim. sizin dediğiniz hiç sormadan söylemeden git kafana göre yaptır gibi bişi. ben bunu istemiyorum sadece. konuşucam baktım olmadı ben böle yaptım benim vucudum hedehödö bişiler dicem böyle kabullenecekler bu yani.

yani milletin gazına gelerek germeyin ortamı
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi siz saygısızsanız ben napıyım. ebeveyn-cocuk ilişkisini monopoly oyununa benzetti herif. bambaşka bi bağdır bu sende bilrsin belki fds evlendikten sonra etkisi azalsa da tamamen hiçbir zaman kaybolmaz o. bu yaşa kadar kim getirdi seni dicem bambaşka yerden giricem olaylara sonra "insanların özel hayatına hakaret" falan diyip banlanıcam xunn. uzatmayalım bence.

http://en.wiktionary.org/wiki/monopoly

Eğer o ilişki o kadar kutsal ve bencillikten, birine sahip olma duygusundan uzaksa dövme yapmayı kaldırır zaten,

Ya taşakların yok yada aile kavramını yanlış anlamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...