kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bu ikisi aslında oynadıkça birbirini anımsatıyo. Alien - İnsan - üçüncü ırk. Senaryonun gidişatıda aynı şekilde. Tam kaybedip geri çekilirken ele geçirmeler sonra başka bi etkenle tekrar zor duruma düşmeler. İkisini üstüstü oynayınca böyle oldu tabi :) *!Parmaklarını dudaklarına sürtüp "bilirülürüt" efekti yapar" Katılan varmı bana. Ayrıca kesin deneyin etkisi daha fazla oluyo üstüste oynamanın.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Valla ben scyi ona bun benzetemiyorum bende bi sorun var sanirim. Halbuki sam ne guzel benzetiyo boka pusure. Konuya donersek, valla ilk anda benziyo olabilir ama preadtorlarin protosslarla pek bi alakasi yok tarzlari amanlari falan baya farkli. Terran desen aliens vs preadetordaki insan oglu serefli onulur masallah cennetlik hepsi ama terranlar oylemi it kopuk hepsi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 StarCraft zaten konseptini Alien, Predator, Starship Troopers gibi konseptleri kafa kafaya tokuşturup eklemeler yaparak oluşturan bir oyun. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bitişinde special thanks kısmında da geçiyordu bunlar. Normal yani...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bu arada Protoss ve Predator bıçakları, humanoid formları ve "onur"a duydukları saygı bakımından benzeşebilirler. Terranların ise hepsi it kopuk değil. En it kopukları Korhall, Confederation nispeten biraz daha iyi gibi. Ancak UED (United Earth Directory) bayağı bir düzgün. Özellikle hikayeye bakılırsa bayağı saygı duyuluyo. Ha şerefsizlik yapmıyorlar mı? Yapıyorlar ama onlar insan, yapmak zorundalar :) Ama mesela ordudaki UED vatandaşlarını (Starship trooperstaki gibi vatandaş kavramı var burada da) korumak için her türlü şeyi riske atıyorlar. 2 UED vatandaşı zergle kaplı gezegende olsa milyarlık gemilerle gidip kurtarıyorlar. Ama vatandaş olmayanlar doğuştan "expandable" geliyor. En güzel örneğini Broodwar'ın demosunda aşağıda confederation askerleri zerglere karşı can çekişirken 3-5 ateş yapıp sonra giden UED Battlecruiserı olarak görebiliriz. Ha bir de UED normalde hiçbir bilinen düşmanı olmadığı için farklı bir isimde ve ordusu olmadan bakınırken conf. ve SoK u izlemeleri sırasında zerg protoss vs görünce bir anda sıkıyönetim ilan edip ordu kuracak. Sınırsız denebilecek kaynakları var ama hiçbir askeri araştırmaları silahları yok neredeyse, casuslarla confederation baseden silah ve araç blueprintlerini çala çırpa ve geliştirerek ordu kuruyor. Bu da "şerefsiz" yüzü sayılabilir tabii :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 rewendor dediklerinin neredeyse tumu yanlis ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hepsi doğru... StarCraft RPG Core Rulebook al veya internetten indir bak içine, hepsi orada yazıyor. Hatta SCLegacy'de de olacaktı bol bol[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 starcraft warhammer 40k dan alintidir sc de çok iyiyim oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Con. it kopuk değil, asi. alien vs predator diye bi kavram yok ki sc oradan esinlensin, alien farklı predator farklı.zerg alien dan protoss predator dan esinlenmiş olabilir de olmayabilir de o söylenebilir sadece.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 www.starcraftgamers.com şanliyiz ki orada bu konu ile ilgili bir yazida var evet warhammer den alintidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Rewendor, 05 Eylül 2004 11:24 tarihinde demiş ki: StarCraft zaten konseptini Alien, Predator, Starship Troopers gibi konseptleri kafa kafaya tokuşturup eklemeler yaparak oluşturan bir oyun. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bitişinde special thanks kısmında da geçiyordu bunlar. Normal yani... aynen öyle.. birim repliklerine kadar görülebilir hangi filmlerden esinlenildiği ve hatta birebir kopyalandığı. tabii bazı arkadaşlar hayatlarında hiç film izlemediğinden mi birşeye benzetemiyor bilmiyorum ama robocop izlemiş birisi goliath'a "ana! aynısı!" demeden geçemez.. (filmdeki repliği bile söylüyor daha ne olsun heh)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 protoss tamamen misir medeniyetinden esinlenerek yapilmis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 acaba sam bunu isin icindeki ince mizahi anladigi icin mi boyle konusuyor yoksa gercekten adamlarin bakin biz bundan esinlendik demek icin agizlarda guzel bir tat birakacak denli guzel bir espriyi anlamadigini mi ifade ediyor ? ayni sekilde terran dropship i de alien 2 den alinma . in the pipe five-by-five [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… custard_pie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Confederation asi olmasına asi ama baya "it kopuk"lukları da var. En basidinden confederation marine'lerin %90ı hatta neredeyse tamamı UED'de güçlü suçlular olup ölüm cezası yerine Conf. topraklarına "asker" olarak sürülen insanlar. Eh bunların bi kısmı zamanla yükselip üst mertebelere geçince de isyan çıkartıyorlar. (Ne kadar tanıdık, sanki Amerika'yı kuruyoruz di mi ;) ) Konu olarak ise sadece espiri olarak değil, konu olarak da starcraft pek çok konuyu harmanlayıp kendi dünyasını yaratmış. Buna warhammer da girer, alien de predator da starship troopers da ve daha birçok şey de. Ama ortaya mükemmel bir hikaye çıkmış bence.[signature][hline]oradaydık şimdi buradayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 beyler nerden uyduruyorsunuz bunlari . conf. yillar once "ued" nin yaptigi ama basarisizlikla sonuclanan bir deneydan arta kalanlarin kendi kendilerine "0" dan yapmayi basardiklari bir uzayin derinliklerinde dunyadan habersiz (bkz. kerrigan surekli raynor'in yillardan beri yaptigi arastirmalar sayesinde "dunya" hakkinda cok fazla sey bildigini bildigi icin bana "dunyayi anlatsana " triplerine giriyor oyunda) bir koloniler arasi hukumet . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Öncelikle bi üstteki mesaj bana ait kusura bakmayın, kardeşimin accountu bağlıymış foruma. 2. olarak haklısın, dediğin gibi oluyor ama sıfırdan başlamıyorlar, isyan ediyorlar. UED ise Confederationu "tampon bölge" gibi kullanıyor zaten. Bu arada da suçlularını uzaydan conf.e yönlendiriyor. İstersen devamını da anlatırım, örneğin UED'nin ilk başta zergleri görünce araç ve askeri teknolojiyi çalışını ve geliştirişini, ardından kendi ordusunu kurarken yenilemesini (örnek: UED tarafından "hiçbir işe yaramıyor" denilen wraithler kullanımdan kaldırılıyor. Çünkü ilk kapışmalarda %85 ölüm oranı oluyor. Yerine droid fighterlar konuyor. İnsan kontrollü en ufak savaş gemileri ise 3 kişi alan Cheetah isimli frigateler. Eğer StarCraft 2 projesi olursa muhtemelen oyunda göreceğiz.) Daha çok detaylar var. Bu yazdıklarım StarCraft Desktop RolePlaying Game kural kitabından. Bunun dışında filmler alıntılar falan zaten kolayca anlaşılacak detaylar.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 SÜRGÜNLER VE UZUN UYKU ATLAS , taşıyıcılardan ilki olan Nagglfara takılmıştı . Diğer üç taşıyıcı ; Argo , Sarengo ve Reagan ; Gantris VIya kadar Nagglfarı takip etmeye programlanmışlardı . Nesiller sonra ; "UZUN UYKU" ; şeklinde adlandırılacak bu yolculuk sırasında ATLAS bütün yolcuları tek tek izledi . Mahkumların gen havuzunda bulduğu bir mutasyon ATLASın alarma geçmesine neden oldu . Mahkumların yalnızca %1 inde bulunmasına rağmen bu mutasyon , sadece bir kaç nesil sonra insan beyninin psişik güçlerini kullanabilen insanların doğmasına neden olacaktı . Bu bilgiler kayıt edildi ve doğrudan Doran Routheın kayıtlarına geçti . Bir sene olarak planlanan yolculuk iyi geçmiş olmasına rağmen bir noktadan sonra yolcuların kaderi değişmeye başladı . ATLASa bağlı yol bulma sistemleri kapandı , Gantris VI ve dünyanın koordinatları bilgisayardan silindi . Dört gemi herşeyden habersiz yolcularını warp hızında 30 sene boyunca taşıdılar . Taşıyıcıların motorları neredeyse erime noktasına gelmişti . 28 yıllık yolculuktan sonra gemiler dünyadan 60.000 ışık yılı uzaktaki bir yıldız sistemine geldiler . Mahvolmuş motorları , neredeyse bitmek üzere olan yaşam destek bataryaları ile gemiler acil durum protokolüne geçtiler ve en yakındaki yaşanabilir gezegene doğru yönlendiler . Reagan ve Sarengo Umoja adında bir gezegene çarptılar . Sarengo atmosfere girerken aldığı ağır sistem hasarları nedeniyle gezegen yüzeyine sert bir iniş yaptı ve 8.000 yolcusu öldü . Reagan biraz daha şanslıydı ve güvenli bir iniş yapmayı başardı . Gemi güvenli bir şekilde indikten sonra "soğuk odalar" devreden çıkarıldı ve yolcular yavaş yavaş uyanmaya başladılar . Nerede olduklarını ve ne kadar zamandır uyuduklarını merak eden yolcular , ATLAS sisteminin tüm yolculukları ile ilgili bilgileri silmiş olduğunu gördüler . Argo kırmızı bir gezegen olan Moriaya indi . Yolcuları Reagandakilerle aynı kaderi paylaştı . Uyudukları sırada kaydedilmesi gereken tüm bilgiler silinmişti . Yalnızca Nagglfarın yolcuları akıllarını kurcalayan sorulara cevap alabilmişti . ATLASa doğrudan erişim imkanları vardı ve şüphelerini doğrulama imkanına kavuşmuşlardı . Dünyayı bir daha asla göremeyeceklerdi ve burası bulunmaları gereken gezegen değildi . Tarsonis adında bilmedikleri bir gezegene inmişlerdi ve Nagglfar tamir edilemeyecek durumdaydı . Hayatta kalanlar 3 gezegene yayılmaya başladılar . scuniverse.com dan alintidir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet doğru, fakat daha sonra UED bunları uzaktan izliyor ve "sınır bölgesi" edasıyla oraya mahkumları yolluyor. Conf. da onları asker yapıyor. Daha sonra UED kendi ordusunu kurarken vatandaşların yanı sıra "af" çıkardığı uzay korsanlarını ve kaçakçıları da orduya alıyor ve beyinlerini yıkıyor. Confederation ise her geleni orduya kayıtsız sadakat karşılığında askere alarak affediyor. UED den bağımsız olduğunu ilan etmesine ramen UEDye onlara bağlıymış gibi gözükmeye çalışıyor.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ued sadece pekte uzun olmauan bir sure conf u uzaktan izliyor . olay budur ve conf. ued ile nede dunyadaki baska bir organizasyonla asla temase gecmemis/gecememistir . dunya conf. vatandaslari arasinda sedece bir efsane . ayni su dunyasinda ki o kara parcasi gibi . ve sanirim senin anlattiklarin bagimsiz yazilan kitap ya da oyun senaryolarindan birisine ait . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Conf dekiler ilişkiyi kestiklerini sanıyorlar ama aslında kesilmiyor. UED onları izlemeye devam ediyor. 3. kez yazmış olacam ama yazim, anlattıklarım StarCraft Desktop RolePlaying Game kural kitabında yazan senaryo. Daha "official" ne var ki?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ayni seyi soyluyorsunuz conf Eudnin varlidindan habersiz ama eud Confun farkinda ve takipte.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Bu arada da suçlularını uzaydan conf.e yönlendiriyor. e ne demek simdi bu ? suclular normal insan gibi halkin arasina mi karisiyor ? arada bir iliski var diyor ben de yok diyorum . nerden aldigini bilmem artik oyunun en direkt senaryosu boyle . sonrada yazilmis seylerle farkliliklar olmasi normal . su dandik alternity senaryolariyla farkli olur tabii eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 06 Eylül 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Alternity demiyorum, hani official SCRPG kitabı diyorum. Olay şu, suçlular uyutulup dandik gemilerle "sürgün edilir", gemiler conf. bölgesinde çıkar, conf. hala "sözde" UED ye bağlı gözükmektedir. Bu adamları alır eğitimden geçirir, beyin yıkar ve asker olarak kullanırlar. Ama bunun dışında UED le kontaktları yoktur. Oysa UED casusları Conf.da gezer. Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok bir şey değişmeyecek sanırım[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Eylül 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 demek ki daha detayli yazinca anlam butunlugu kaybedilmeden karsidakine ulastirilabiliyormus . ued conf.a suclular gondermiyor yani di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Sonuçta UED den Conf bölgesine sürgün ediliyor, Conf da aha adam geldi, hem de psikopat ruhlu. Biz bunu asker yapalım diyip askere alıyo işte.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu adamlarin nerden geldigini hic sormamislar mi ? neyle gelmisler nasil gelmisler . sessiz sessiz oyle usul usul nasil olmus bu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft vs. AliensVsPredator × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 protoss tamamen misir medeniyetinden esinlenerek yapilmis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 acaba sam bunu isin icindeki ince mizahi anladigi icin mi boyle konusuyor yoksa gercekten adamlarin bakin biz bundan esinlendik demek icin agizlarda guzel bir tat birakacak denli guzel bir espriyi anlamadigini mi ifade ediyor ? ayni sekilde terran dropship i de alien 2 den alinma . in the pipe five-by-five [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
custard_pie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Confederation asi olmasına asi ama baya "it kopuk"lukları da var. En basidinden confederation marine'lerin %90ı hatta neredeyse tamamı UED'de güçlü suçlular olup ölüm cezası yerine Conf. topraklarına "asker" olarak sürülen insanlar. Eh bunların bi kısmı zamanla yükselip üst mertebelere geçince de isyan çıkartıyorlar. (Ne kadar tanıdık, sanki Amerika'yı kuruyoruz di mi ;) ) Konu olarak ise sadece espiri olarak değil, konu olarak da starcraft pek çok konuyu harmanlayıp kendi dünyasını yaratmış. Buna warhammer da girer, alien de predator da starship troopers da ve daha birçok şey de. Ama ortaya mükemmel bir hikaye çıkmış bence.[signature][hline]oradaydık şimdi buradayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 beyler nerden uyduruyorsunuz bunlari . conf. yillar once "ued" nin yaptigi ama basarisizlikla sonuclanan bir deneydan arta kalanlarin kendi kendilerine "0" dan yapmayi basardiklari bir uzayin derinliklerinde dunyadan habersiz (bkz. kerrigan surekli raynor'in yillardan beri yaptigi arastirmalar sayesinde "dunya" hakkinda cok fazla sey bildigini bildigi icin bana "dunyayi anlatsana " triplerine giriyor oyunda) bir koloniler arasi hukumet . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Öncelikle bi üstteki mesaj bana ait kusura bakmayın, kardeşimin accountu bağlıymış foruma. 2. olarak haklısın, dediğin gibi oluyor ama sıfırdan başlamıyorlar, isyan ediyorlar. UED ise Confederationu "tampon bölge" gibi kullanıyor zaten. Bu arada da suçlularını uzaydan conf.e yönlendiriyor. İstersen devamını da anlatırım, örneğin UED'nin ilk başta zergleri görünce araç ve askeri teknolojiyi çalışını ve geliştirişini, ardından kendi ordusunu kurarken yenilemesini (örnek: UED tarafından "hiçbir işe yaramıyor" denilen wraithler kullanımdan kaldırılıyor. Çünkü ilk kapışmalarda %85 ölüm oranı oluyor. Yerine droid fighterlar konuyor. İnsan kontrollü en ufak savaş gemileri ise 3 kişi alan Cheetah isimli frigateler. Eğer StarCraft 2 projesi olursa muhtemelen oyunda göreceğiz.) Daha çok detaylar var. Bu yazdıklarım StarCraft Desktop RolePlaying Game kural kitabından. Bunun dışında filmler alıntılar falan zaten kolayca anlaşılacak detaylar.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 SÜRGÜNLER VE UZUN UYKU ATLAS , taşıyıcılardan ilki olan Nagglfara takılmıştı . Diğer üç taşıyıcı ; Argo , Sarengo ve Reagan ; Gantris VIya kadar Nagglfarı takip etmeye programlanmışlardı . Nesiller sonra ; "UZUN UYKU" ; şeklinde adlandırılacak bu yolculuk sırasında ATLAS bütün yolcuları tek tek izledi . Mahkumların gen havuzunda bulduğu bir mutasyon ATLASın alarma geçmesine neden oldu . Mahkumların yalnızca %1 inde bulunmasına rağmen bu mutasyon , sadece bir kaç nesil sonra insan beyninin psişik güçlerini kullanabilen insanların doğmasına neden olacaktı . Bu bilgiler kayıt edildi ve doğrudan Doran Routheın kayıtlarına geçti . Bir sene olarak planlanan yolculuk iyi geçmiş olmasına rağmen bir noktadan sonra yolcuların kaderi değişmeye başladı . ATLASa bağlı yol bulma sistemleri kapandı , Gantris VI ve dünyanın koordinatları bilgisayardan silindi . Dört gemi herşeyden habersiz yolcularını warp hızında 30 sene boyunca taşıdılar . Taşıyıcıların motorları neredeyse erime noktasına gelmişti . 28 yıllık yolculuktan sonra gemiler dünyadan 60.000 ışık yılı uzaktaki bir yıldız sistemine geldiler . Mahvolmuş motorları , neredeyse bitmek üzere olan yaşam destek bataryaları ile gemiler acil durum protokolüne geçtiler ve en yakındaki yaşanabilir gezegene doğru yönlendiler . Reagan ve Sarengo Umoja adında bir gezegene çarptılar . Sarengo atmosfere girerken aldığı ağır sistem hasarları nedeniyle gezegen yüzeyine sert bir iniş yaptı ve 8.000 yolcusu öldü . Reagan biraz daha şanslıydı ve güvenli bir iniş yapmayı başardı . Gemi güvenli bir şekilde indikten sonra "soğuk odalar" devreden çıkarıldı ve yolcular yavaş yavaş uyanmaya başladılar . Nerede olduklarını ve ne kadar zamandır uyuduklarını merak eden yolcular , ATLAS sisteminin tüm yolculukları ile ilgili bilgileri silmiş olduğunu gördüler . Argo kırmızı bir gezegen olan Moriaya indi . Yolcuları Reagandakilerle aynı kaderi paylaştı . Uyudukları sırada kaydedilmesi gereken tüm bilgiler silinmişti . Yalnızca Nagglfarın yolcuları akıllarını kurcalayan sorulara cevap alabilmişti . ATLASa doğrudan erişim imkanları vardı ve şüphelerini doğrulama imkanına kavuşmuşlardı . Dünyayı bir daha asla göremeyeceklerdi ve burası bulunmaları gereken gezegen değildi . Tarsonis adında bilmedikleri bir gezegene inmişlerdi ve Nagglfar tamir edilemeyecek durumdaydı . Hayatta kalanlar 3 gezegene yayılmaya başladılar . scuniverse.com dan alintidir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet doğru, fakat daha sonra UED bunları uzaktan izliyor ve "sınır bölgesi" edasıyla oraya mahkumları yolluyor. Conf. da onları asker yapıyor. Daha sonra UED kendi ordusunu kurarken vatandaşların yanı sıra "af" çıkardığı uzay korsanlarını ve kaçakçıları da orduya alıyor ve beyinlerini yıkıyor. Confederation ise her geleni orduya kayıtsız sadakat karşılığında askere alarak affediyor. UED den bağımsız olduğunu ilan etmesine ramen UEDye onlara bağlıymış gibi gözükmeye çalışıyor.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ued sadece pekte uzun olmauan bir sure conf u uzaktan izliyor . olay budur ve conf. ued ile nede dunyadaki baska bir organizasyonla asla temase gecmemis/gecememistir . dunya conf. vatandaslari arasinda sedece bir efsane . ayni su dunyasinda ki o kara parcasi gibi . ve sanirim senin anlattiklarin bagimsiz yazilan kitap ya da oyun senaryolarindan birisine ait . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 05 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Conf dekiler ilişkiyi kestiklerini sanıyorlar ama aslında kesilmiyor. UED onları izlemeye devam ediyor. 3. kez yazmış olacam ama yazim, anlattıklarım StarCraft Desktop RolePlaying Game kural kitabında yazan senaryo. Daha "official" ne var ki?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ayni seyi soyluyorsunuz conf Eudnin varlidindan habersiz ama eud Confun farkinda ve takipte.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Bu arada da suçlularını uzaydan conf.e yönlendiriyor. e ne demek simdi bu ? suclular normal insan gibi halkin arasina mi karisiyor ? arada bir iliski var diyor ben de yok diyorum . nerden aldigini bilmem artik oyunun en direkt senaryosu boyle . sonrada yazilmis seylerle farkliliklar olmasi normal . su dandik alternity senaryolariyla farkli olur tabii eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 06 Eylül 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Alternity demiyorum, hani official SCRPG kitabı diyorum. Olay şu, suçlular uyutulup dandik gemilerle "sürgün edilir", gemiler conf. bölgesinde çıkar, conf. hala "sözde" UED ye bağlı gözükmektedir. Bu adamları alır eğitimden geçirir, beyin yıkar ve asker olarak kullanırlar. Ama bunun dışında UED le kontaktları yoktur. Oysa UED casusları Conf.da gezer. Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok bir şey değişmeyecek sanırım[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Eylül 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 demek ki daha detayli yazinca anlam butunlugu kaybedilmeden karsidakine ulastirilabiliyormus . ued conf.a suclular gondermiyor yani di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Sonuçta UED den Conf bölgesine sürgün ediliyor, Conf da aha adam geldi, hem de psikopat ruhlu. Biz bunu asker yapalım diyip askere alıyo işte.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu adamlarin nerden geldigini hic sormamislar mi ? neyle gelmisler nasil gelmisler . sessiz sessiz oyle usul usul nasil olmus bu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar