Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ciddi ciddi bursayla istanbulu karşılaştırdın yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Toplu taşıma konusunda evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 SeaGle said: İstanbulda yaşamak acınacak bi durum lan. Her gece dua ediyorum sizler için, "allahım, toplu taşımada boğularak ölmesinler fakir ölümü gibi" diye. ahahaha yorum süper =D =D istanbulun ulaöim sorununu yayli sistem cozebilir bence de sadece. ne yazik ki türkiyede ki rayli sistem cok az gelismis. Metrobüs olayi uzun vadede tarfigi mahvediyor. Nitekim arkadaslarin da dedigi gibi bindiginiz zaman 500 kisi minicik otobuse sikistiriliyor.. Bi 10-15 yil sonra istanbul´da trafigi dusunemiyorum bile =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu arada yorumunu begenmistim SEagle ama istanbulla bursanin tasimaciligini karsilastirman da sacma olmus. 15 milyon nufuslu bir sehirle 2 milyon kusur nufuslu bir sehrin tasimaciliginin karsilastirilmasi imkansiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi vallaha istanbula ne zaman gitsem ne zaman otobüse binsem,dk da bir sövüyorum.Trafiğiniede,kalabalığınada.. Sonra soruyorum; Neden geldim istanbula... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Taşımacılık sadece otobüs falan değil ki işte. Bursanın da kendi nüfusuna göre kapasitesi belli. Hatta bi dönem çok fazla kötüydü. Ama çevre düzenlemesinden yeni yolların açılmasına, akıllı güzergah seçiminden hafif raylı sistem gibi imba bi imkana geçişle falan toparlandı. İstanbulda da zamanında yapılabilirdi belki bunlar, ama artık yapılamaz. Tamam nüfus arasında fark var ama işte yerleşim boyutları, yol kapasiteleri de orantılı. Farkı yaratan doğru zamanda doğru işleri gerektiğinde radikal kararlar ile verebilmek. Tabi arada fark yok demiyorum, ama yapılamazdı diye birşey yok. Zamanında "aman neşter vurmayalım" diye girişilmemesini şimdiki insanlar çekiyor işte. Bide tabi ulaşım araçları biraz daha kaliteli olabilse, İstanbullular da biraz daha bilinçli olsa özel araç trafiğini de bi miktar rahatlatabilirler falan. İç içe sorunlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o bölgedeki trafiğin iki sebebi var, beylikdüzü'ne giderken haramidere yokuşundaki viraj, yol çok daralmasa da viraj olduğundan ve araçlar şeritlerinde tam duramadığından sürücüler temkinli giriyor. Hemen o virajın önünde yan yol bağlantısı da olunca orada tıkanıyor. Orayı geçtikten sonra tek bir sorun bile yok, bir tek Carrefour'un oradaki TEM bağlantısı ki o da 08.00 - 21.00 arası hep öyle, Küçükçekmece yolunda ise yine Parseller trafiği ki o da Avcılar'a kadar sürüyor. Avcılar'da yan yol girişleri bittiğinde trafik açılmaya başlanıyor. Lakin ondan sonra Yenibosna trafiği vs. derken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Metrobüs güzel olacak lakin bir Beylikdüzü'lü olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yıllardır buradan dışarı tek ulaşım yolu (arabası olmayanlar için) aptal ve kötü belediye otobüsleriydi. Onlarda 20-30 dakika arasında bir geliyor falan, min 50 dakika sürüyor mesela Taksim'e gitmek ... Geçen yıllar sonra ilk defa otobüsle Taksim'le gitmek zorunda kaldım. Mide bulantısından tut artık benim de hayvanlaşmam yüzünden otobüse sığmamam falan ... Benim için rezaletti cidden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi yanlzı istanbul için "zamanında şöyle olsaydı vs" demeyin, istanbul yani. bursa nere istanbul nere. bursa kadar ilçelerimiz var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bursa demi$ olm adam. yanli$ yerdesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 şu metrobüs kapılarının açıldığı yere "LÜTFEN BURDA BEKLEMEYİNİZ!" yazısı olmadan ve otobüs sayılarını iş saatlerinde en az 2 katına çıkarmadan metrobüs amacına ulaşmaz. 20 yıl öncede balık istif gidioduk hala balık istif. 20 yılda değişen pek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 e iyide zaten metrobüs (benim gördüğüm zincirlikuyuda) genelde iş çıkışı saatlerinde biri dolup kalktıktan sonra diğeri en geç 10 sn içinde geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 metrobusler de kendi aralarinda kuyruk olabiliyo.. kanimizda var kuyruk olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 10 sn'de gelmiyor işte. hergün bu durumu yaşayanlar bilir. bi zincirlikuyu birde mecdiyeköy durağı. ikisinde de durağın büyütülmesi şart bekleyen insanlar bile sığmıyor durağa. mecdiyeköy durağında turnukelerden girmeyi bırak turnukiye girmeden kuyruk oluştuğunu bilirim. zaten iş dönüşü herkez sinirli stressli yok yer kapmaya çalışanlar, yer vermeyenler, milleti iten krolar herkez patlamaya hazır bomba zırt pırt olay kavga çıkıyor. her 30 snde bir 3 erli metrobüs filan kalkması lazım o saatlerde. deli gibide para kazanıyor neden koymuyorlar otobüs anlamıyorum. her metrobüs 500 kişi alıyor en az. 2 liradan 1 milyar yapar. dk'da 3 metrobüs kalksa 1 saatte 180 milyar para yapar. aşikarki hergün 1 - 2 otobüs alcak para ayırabilirler kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Metrobüs'e laf edeni allah çarpar lan, metrobüssüz hayat daha mı iyiydi? Trafikte 3-4 saat bekle mal gibi, sıkış tıkış otobüsler zaten, insen inemezsin bi sonraki 6 saate gelir, kaçsan kaçamıyosun, mal gibi tıkılı kalıyosun ortada. O kadir topbaş'ın elini öpün lan, valla diyorum. O minibüslerden ottan püsürden kurtardı adam yani ciddi ciddi. Ha, raylı sistem olsa daha iyiydi de, onu da yapması ne kadar sürerdi, o kadar süre trafik felç olsa ne olurdu, bilemiyorum. Bence böylesi de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 20 yıl önce balık istifi 2.5 saat yol gidiyorsunuz, şimdi 30 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 metronun tek farkı beklerken kimse fordlamaması metrobüs durakları bir nevi ön sevişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3 tane çocuğum oldu benim metröbüste sadece haftasonları binmeme rağmen 3 çocuk güzel bi istatistik benim için ne değdiriyorum be oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "roket adam" said: Metrobüs'e laf edeni allah çarpar lan, metrobüssüz hayat daha mı iyiydi? Trafikte 3-4 saat bekle mal gibi, sıkış tıkış otobüsler zaten, insen inemezsin bi sonraki 6 saate gelir, kaçsan kaçamıyosun, mal gibi tıkılı kalıyosun ortada. O kadir topbaş'ın elini öpün lan, valla diyorum. O minibüslerden ottan püsürden kurtardı adam yani ciddi ciddi. Ha, raylı sistem olsa daha iyiydi de, onu da yapması ne kadar sürerdi, o kadar süre trafik felç olsa ne olurdu, bilemiyorum. Bence böylesi de gayet iyi. biz demiyoruz kötü oldu ama daha iyi yapılabilcek kapasite mevcutken neden 4/4'lük yapmıyorlar anlamıyorum. illa bi yeri yamuk bırakacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben istanbuldan 1 ay falan uzak kalayım, otobüslerde saatler geçirmeyi bile özlüyorum ya. çok garip olaylar dönüyo her seferinde, kavgalar, birbirlerine sataşmalar. arada inat eden insanlar, biri camı açıyo, 30sn sonra hasta olcaz diye bağırıyo birisi, cam kapanıyo. sonra başka bi cam açıyo birisi ibneliğine, yine bağrışma falan. eğlenceli lan istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 otobüste ayakta gitmeye falan alıştım iyce, balık gibi gidiliyo olursa bırakıyorum eli ayağı zaten, dümdüz gidiyosun başka şeylerle ilgilenirken. tek koyan vapurda ayakta kalmak. napçağmı bilemeyip geziyorum vapurun her yerini sağa sola bakarak dfsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya neden ki bu metro takıntısı E-5 metrobüs şeritleri kalksa 5 şeritli trafiği kaldırabilir mi? hem darboğazı engelledi, hem daha ucuza mal oldu hem de daha kısa sürede metroyu gidecek yerlere zaten götürüyorlar marmaraydan önce yenikapıyı ulaşılabilir yaparlarsa arabası olmayan fakir gayet rahat ulaşım yapabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bi de metrobüs ciddi ciddi "tam olarak şu saatte ordayım" diyebildiğim tek ulaşım aracı istanbulda. Genelde tam söylediğim saatte o durakta oluyorum. Diğer otobüslerde trafik, kaza, hede, hödö, helikopter, nükleer sızıntı falan, imkanı yok. Metroda da sinyalizasyon hedesi yüzünden bekliyoruz anonsu yapılıyo hep kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 metrobüs darboğazı engellemedi, yetersiz kalan altyapının üzerinden halkın bi kısmına yarayacak şekilde yapıldı. diğer taraftaki yetersizliği daha beter bir darboğaz haline getirdi. muhalefet olsun diye yorum yapmadan önce hangisi daha iyi olurdu bi düşünün. şu an istanbulda bi taraftan diğerine metrobüsün olmadığı bi yere gitmek için geçiyosan ve arabayla vs. gidiyosan babalara geliyorsun direkt. metrobüs sadece hattı üzerinde işe yarıyo ki o da o hattaki diğer ulaşımın içine ederek çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 metro gelene kadar, orta vadeli olarak, güzel çözüm, yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar