kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 roma > newcastle > beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 you will never walk alone ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Şımaykıl'dan başlayarak Gigs,Scholes,Butt,Cantona gibi oyuncularla devam eden özellikle de Sir Alex Ferguson ile perçinlenen ManUtd sevgisi var bende Fenerbahçe ve ManUtd 2si de aynı sevgiye sahip bende tabi Fenerbahçe daha başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 forza lazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bide böyle faşist olmaya çalışanlar var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 92 den beri Barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 batistuta iyi çakmıştı size zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yazıyorsak tottenham hotspur. ispanya'da valencia'ya her zaman bir sempatim oldu tabi. Ama Almanya milli takımına nedense 90'dan beri hastayımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 90'ların sonunda Owen'lı kadrosuyla Liverpool fanı oldum, halen öyledir ne olursa olsun :) Dünyada tutmayı bırakmayacağım iki takım var biri Beşiktaş, diğeri Liverpool (8-0 olmasına rağmen :( ) Birde Maldini'den gelme bir Milan sevdam vardır, adam bırakınca biraz sarsılmış olsa da halen İtalya'da bir tek Milan'ı tutarım. Bir tek geçen sene Inter'e sempati besledim onun dışında hep Milan oldu. Ama Liverpool, yok çok başka birşey. Param olsun ilk yapacağım iş Anfield'da maça gitmek olacak. Hatta çok param olsun ayda bir bile giderim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sempati duyulan yabancı takımlar başlığına dönmüş bizim başlık, bari ben de yazayım Manchester United yenildiğinde falan baya bi üzülürüm, formaları atkıları vardır elimde. Şimdi İngiltere'ye gidicek bi arkadaş yeşil-sarı atkıdan getirdiğinde tamamlanacak koleksiyon. Love United! Hate Glazer. Bu arada taktı United bunu derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Smoke said: forza juve since 1990 Aynen, gerçi benim ülke başına sevdiğim bi takımım var neredeyse :) Ama juve lig düştüğünde, oyuncular gittiğinde falan üzülmüştüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fm de kariyer kasarken uzun süre oynadığım takımlara sempati duyuyorum. Osasuna - Uşakspor - Ankara DS - Lorient Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 benjani said: forza lazio selam yoldaş hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 takım ayırmam http://www.youtube.com/watch?v=-_XAKng8rec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Faşistlikten felan değilde, 2000'li yılların efsane Lazio'sunu hiç unutmuyorum. Lazio'nun kazanmasını filan isterim hep, renkleri, ismi filan güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 totti dagıttı faşistleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Glory glory Man Utd! Since 1999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 TD)Pentagram said: benjani said: forza lazio selam yoldaş hah hah selam 13.03.2011 - Roma 2 - 0 Lazio Francesco Totti (1-0) 70' (pen.) Francesco Totti (2-0) 90' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 KOYMUŞUZ ÇOCUĞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 arsenal'a sempatim var diyelim <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 forza viola, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 totti köse vurusunun orada dellendirdi laziolu oyuncuları iki tane salladı iki tanede kırmızı kart göstertti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tottenham,a.madrid ve batistuta dan beridir fiorentina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar