küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sadece başka ülke takımı taraftarı olan var mı aranızda? Aksa bile kanım harbi Fiorentinalıyım diyen mesela? Benim bir iki arkadaşım var ciddi ciddi Türk takımı tutmayıp ecnebi takımları takip eden. Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olmamı yaa.özenti çok. atletico madrid sunderland sampdoria taraftarıyım mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Fistan said: olmamı yaa.özenti çok. atletico madrid sunderland sampdoria taraftarıyım mesela ben. pek özentilik değil aslına bakarsan. Benim dediğim adamlar ciddi ciddi takip ediyor, atıyorum Galatasaraylıyım diyen bir adam 5 defa Galatasaray maçını canlı izlememişken, arkadaş PAOK'un maçlarını en az yılda 5 defa izliyor. Ha buarada PAOK-Beşiktaş dostluğunu da biliyorum, bununla bi alakası yok. Gerçekten sadece PAOKlu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tabi parasal açıdan sıkıntı çekmemek de lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben de pek anlamıyorum açıkçası...Tamam sempati duyuyoruz vs belli takımlara ama, gol atınca da deli gibi sevinmem, yenilse de oturup üzülmem yani...Bu sıralar herkesin sempatisi var Barça'ya mesela, bakıyorsun yurtdışında bir sürü İspanyol olmayan Barça'lı... Güzel birşey tabi de, abartı geliyor bana biraz... Bakıyorsun Çinlilere üstlerinde Manu,Chelsea formaları deli gibi tutuyorlar o takımları...Kolay iş abi Manuyu Chelsea'yi tutmak, gidin daha dandik takımları tutun bari...Hadi onlarda futbol yok tamam,birşeye sahipleniyorlar... Bana bir arkadaşım hangi takımlısın dediğinde Fiorentinalıyım dese ilk cevap olarak, garip gelir şahsen, tam da bilmiyorum açıkçası neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesela Nestalı,crespolu,stamlı,c.lopezli,Mihajlovicli Lazio yu unutamam.Onun maçlarını beklerdim her hafta.Hele Lazio vs Roma maçları.Açıkcası gerçekten Lazio taraftarıydım o senelerde.Sonra o efsane kadro bozuldu.Bu aralar tekrar geri geliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bana da normal gelmiyor tabii ki, yurtdışından bir takımı tutmak tabii ki. Sonuç olarak ne kadar sahiplenebilirsin ki, ne kadar sendendir o takım? Ama işte böyle düşününce de mesela bir Antalyasporlu olarak İstanbul takımı tutmak da bana saçma geliyor. Sonra bir anda İstanbul-Anadolu takımı tartışması başlıyor işin içinden çıkılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Taraftar olmak için belli kriterler yokki.Bir takımı renkleri,beğendiğin futbolcuları yada birbaşka sebepten ötürü destekleyebilirisin.O kriterlerle sempati duyduğun takımın kazanmasını isteyebilirsin.İllaha stada gitmekle taraftar olunmuyorki.Ozaman istanbul dışındakiler GSlı,FBli,BJK li değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bazen bana da sacma geliyo, sonra banane lan diyorum geciyo. beni gsli yapan ne ki, adamin ben arsenalliyim demesine laf ediim. tabii abartanlardan hoslanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TD)Pentagram said: Mesela Nestalı,crespolu,stamlı,c.lopezli,Mihajlovicli Lazio yu unutamam.Onun maçlarını beklerdim her hafta.Hele Lazio vs Roma maçları.Açıkcası gerçekten Lazio taraftarıydım o senelerde.Sonra o efsane kadro bozuldu.Bu aralar tekrar geri geliyoruz:) abi adın veysel mi? aynı takımın delisi bi arkadaşım vardı fdshgls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Forza Gigliati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahmedinejad said: TD)Pentagram said: Mesela Nestalı,crespolu,stamlı,c.lopezli,Mihajlovicli Lazio yu unutamam.Onun maçlarını beklerdim her hafta.Hele Lazio vs Roma maçları.Açıkcası gerçekten Lazio taraftarıydım o senelerde.Sonra o efsane kadro bozuldu.Bu aralar tekrar geri geliyoruz:) abi adın veysel mi? aynı takımın delisi bi arkadaşım vardı fdshgls :) Geçen lazio tottinin trollemesi sonucunda 9 kişi bitirip romaya 0-2 yenildi ama ben PES2011 de romaya 4 atarak intikamı aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TV basindan km'lerce uzaktan ne kadar sevebilrsin.. söylenldgi gibi ne kadar sahiplenebilrsin ki... Türkiye'de bile hic maca gitmemis birisi Ali sami yen icin.. İnönu icin "yıkılsın ya yenisi yapılsın" diyebiliyorken.. her maci o stadda geciren adam yıkılma kelmesni duydgunda cok daha farkli seyler hisseder... Besiktaslılar icin köyiçinde toplanip dolmabahce'den marslarla biralarla stada yürümektir sahiplenmek.. gs taraftari icin nevizadedir,m.köy'dur.. fenerli icin kadiköy zaten fenerin baskentidir.. öyle sahiplenir,icten sever herkes.. yılda 1-2 maca gelen icin İnönu'de Saracoglunda hatira resmi cektirmektir.. kendine göre bir yöntemi vardir herkesin takımını sevip benimsemesinde.. Ekran'in ardından diil de bizzat icinde bulunarak hissettgi.. Bu sene Barca iyi gider hepimiz barca'li oluruz.. seneye en buyuk ManU'dur.. Madrid'in yeri hep bambaskadir fln... 5 tane CL kupasi da alsa Real Madrid... dolmabahce'deki stada cikan son köseyi dönup kuyruga yürümek kadar huzur vermez hic biri asla... O yüzden özetle boş isler bunlar :p saygilar iyi aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi şimdi politik yönüyle meşhur birkaç takım var; onlar tutulabilir. Sonracığıma; iddia oynuyorsan zaman zaman bir yabancı takıma kanın ısınır paranı onlara yatırır durursun ve istemeden o takımı tutar olursun tabi. Sonra bir de futbol sever birisi olarak oyununu, stratejisini, bulundurduğu bazı oyuncuları falan gönülden ve akıldan seviverir; öyle tutabilirsin..... yurtdışında bir süre bulunduğun bir şehirde o takımı tutan arkadaşlar edinmiş isen; maçlara falan gitmişliğin olduysa gene öyle tutabilirsin.. bunlar dışında başka mantıklı sebep gelmiyor aklıma, belki zorlasak çıkar. hepsi bi yana bi de işte muhabbet olsun diye ve akabinde olan muhabbetten geri kalmayayım diye de yok ben barçacıyım yok ben real madridciyim diye dolanan tipler var bir de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Aslında bu konu biraz derin. Dünya'da genelde takımla bir ideoloji üzerine kurulmuştur. sağın takımı, solun takımı, askerin takımı, polisin takımı, halkın takımı, katoliklerin takımı vs upuzun liste var. Bu bir tek Türkiye'de böyle değil. Her zaman başarıya aç bir halkımız var. Bugün Van'daki adamın 3 büyüklerle ne alakası olmuş olabilir mesela? Ama adam koyu fenerlidir. Odası baştan aşağı sarı laciverttir filan. Hayatında maça bile gidememiş, sadece tv den takip ediyordur. Bu adamla şu an Avrupa'dan bir takımı da tutan insan arasında ne kadar fark olabilir? Mesela ben Hotspur'u seviyorum. Maçı denk geldimi hep izlerim. Bende hiç gitmedim maçlarına ama TV'den izliyorum misal. Tek fark kültür farklı ve o takım ingiltere'de. Ya da ideoloji bir insana yatkın olabilir. Ülkemizde bir ermeni vatandaşımız dinsel düşüncelerine yakın diye bir takımı tutuyor olabilir. Ya da adam ırkçıdır, Nazi fanıdır Lazio hastasıdır bu yüzden. Bence o kadar da garip değil. Asıl garip olan şehir takımları yerine illa da 3 büyükleri tutmaktır. Bir anne babanın 4 çocuğu 4 farklı takımı tutabiliyor bu ülkede. İdeoloji filan alakasız şeyler. Herkesin sempati duyduğu 2. bir takım vardır. Mesela ben 200 Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda elenince evden çıkamamıştım o gün üzüntüden. Çok seviyodum oyuncuların çoğunu ve takımı, elendiklerine inanamamıştım. 11 sene olmasınında etkisi var tabi :) Şimdi yenilince umrumda olmuyor pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 valla peste hangi takımla oynuyorsam ona sempati besliyorum ben. Veya fm de. Ama yenilirse gram umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim hintli bi arkadas var burada, adam villa real fani ama manyak derecede fan herif, ispanya'ya gitti gecen mac icin ta amerika'dan. ispanya liginde mac kacirmiyo herif, turkiye ligini falan da takip ediyor. gecen fb bjk maci sonrasi hoho derbi kaybettiniz yazdi benim duvara, besiktaslilar feci giydirmeye basladi adama hindistanin fenerlisi diye ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kokuyodur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ayyy terlik de giyiyodur, kahverengi, ayak kokusu da var ifffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sadece yabancı bi takımı değil.türk takımlarında beşiktaş.yabancı takımlarda barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hinduyu ezdiler asdfsa. abi ekmegini yedigin memleketin takimini tutabilirsin yani. kagithane kankiiis , newyork yankees.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Zaybird said: sadece yabancı bi takımı değil.türk takımlarında beşiktaş.yabancı takımlarda barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3 nesildir Arsenal. Adams futbolu bırakınca Highbury yıkılacak denince içimden parça koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 forza juve since 1990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 chelsea böle sapına kadar ama. londradayken baya bilet kovaladımda 300pounddan başlıyodu. yoksa milli olup dönerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar