LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 SeaGle said: olm korece ne lan ayıp lan biz de insanız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Of bugün adımlar attım. Kariyer.net'te falan bosch grubunun stajyer ilanları vardı, onlara başvurdum. Bakalım herhangi bi bölüme girebilirim belki. Gerçi yaz dönemi için başvuruyorsun, ve ben yaz okuluna aklıp kalmayacağımın garantisine sahip değilim ama, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi o yollardan ben de geçtim başvururken falan bi rahatlıyosun umutlanıyosun da sonra %90'ı patlıyor gittiklerimin de %100'ü patladı zaten şmidiye. gözünü karartmak gibi olmasın tabi. abi bölümün, işin neyse bir alt dalında, bir noktasında uzmanlaş. sadece ona yüklen. yoksa benim gibi iso 14001 belgesi de alayım, psikoloji kursuna da gideyim, kosgeb genç girşimdi projesine de katılayım falan her şey hakkında ortalamadan fazla fikri olan ama hiçbişeyin uzmanı olmayan adam oldum çıktım :( para kazanılmıyor anca çokbilmiş olunuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 çok şeyle uğraşırsın da birinde dikiş tutturursun be abi o da mı olmadı? http://pix.gbatemp.net/183895/TrollFace.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SeaGle said: bosch http://forum.paticik.com/thumbnails/389/fc8/f68/b52/4c2/e0b/013/dd9/477/a39/92_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 HAYATIMI YEDİNİZ LAN =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tembellik overwhelming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bende de hep aksi oldu. eğitim olaylarını hiç takmadım ama edindiğim hobiler hep çoğu mesleki dalının temel taşlarıydı. öss yi hiç sallamadım öyle az çok tutturduk gene bi yer. hazırlığı da oyun ingilizcemle atladım. lisansı da hiç sallamadım geçeyim yeter mantığıyla tek dersten dahi kalmayarak 4 senede bitirdim. okul bitti 1 ay deniz havuz derken bi iş çıktı karşıma ona girdim. bi süre sonra işle birlikte yüksek lisans yapayım dedim başvurdum girdim. derslere gitmedim atıldım 2 gün sonra af çıktı. öyle işte, ballıyım lan baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gamsizsindir da sen hayatinda, hicbisiyi iplemeyen tiplerden. zaten nasil oluyorsa sans benim gibi a plani yaninda b c d plani cikaranlarin degil rastgele davrananlarin yaninda oluyor :) boyle gamsiz, relax yasamak lazim da beceremiyor iste bir turlu o isi. okul bitmeden, ya is bulamazsam diye yusuf yusuf donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SeaGle said: Ulan hem kız olup hem makine mühendisliği okuyan insan gidip okulun teknoloji geliştirme hedesinde işe giriyor, aynı kız korece, fransızca, almanca biliyor ingilizceye ek olarak. Gerçi babasının inşaat şirketi var sanırım ondan olabilir bu. Mazeret mi, değil. seviyosan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ulan ona bakarsan benim bazı arkadaşlarım var Facebook'una bakıyorum 12 dil biliyor gerizekalı kız. Merhaba demeyi biliyodur anca, bu kadar kasmayın. Dil öğrenmek öyle "oo tamam yea" lık bi iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SeaGle said: Lancelion said: ayrıca klübe gireceksen tabii ki önce bi afiş asacaksın, standda duracaksın, nasıl mentalite sendeki ya ne klübü makine mühendisleri odasından bahsediyorum lan. Klüpler karı tavlama mekanı olmuş bizim okulda. 10 yıldır güneş enerjisiyle çalışan araba diye 10 yıl önceki arabanın kasasını başka renge boyayıp yarışa sokuyor salaklar. Ne gidicem öyle klübe. ahahahdafhjk abi her üniversite aynı şu memlemkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 başlıktaki ilk postu okuyunca 1-2 sene önceki ben geldi gözlerimin önüne akıllanıyor insan zamanla özellikle benim gibi sonradan tırt bir okulda mühendislik kazanınca. aktif olacaksın tek çaresi o. mmo'dan kurs ayarlamışlar diyorsun kovaladıktan sonra hiçbir zorluğu yok odalar öğrenciye gayet destek oluyor biz metalurjici olmamıza rağmen solid kursu bekliyoruz mmo'dan. odalar iyidir ya 1 yıldır falan metalurji müh odasının öğrenci komisyonundayım hatta 2 saat öncesine kadar oda başkanıyla beraberdik bugün etkinlik yaptık okulda hiç bir işe yaramazsa odadaki mühendisleri tanıyor çevre ediniyorsun. kulüp iş mi yapmıyor darbe yapın siz alın kulübü gerekirse siz kurun :) bugün devrimci abilerle çok takıldım moddayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 olm yurtdışında uluslararası ilişkiler 3. sınıf ta dondurdum tr ye döndüm sonra da geldim köyümün bağlı olduğu şehre kışın mmo yazın bağ bahçe işleriyle köyde yuvarlanıp gidiyorum malmıyım kralmıyım anlamadım ki,millet şimdi neler neler yapıyo biz aman domates fideleri kırılmasın diye kıçımızı yırtıoz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 nomsaR said: bende de hep aksi oldu. eğitim olaylarını hiç takmadım ama edindiğim hobiler hep çoğu mesleki dalının temel taşlarıydı. öss yi hiç sallamadım öyle az çok tutturduk gene bi yer. hazırlığı da oyun ingilizcemle atladım. lisansı da hiç sallamadım geçeyim yeter mantığıyla tek dersten dahi kalmayarak 4 senede bitirdim. okul bitti 1 ay deniz havuz derken bi iş çıktı karşıma ona girdim. bi süre sonra işle birlikte yüksek lisans yapayım dedim başvurdum girdim. derslere gitmedim atıldım 2 gün sonra af çıktı. öyle işte, ballıyım lan baya. abi bunlar harfiyen olmuşsa şu şansından azıcık bana da ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hacı vereyim vermesine de aşkta sıçıyosun onu söyliyim baştan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 CAD programları olsun, analiz programları falan filan, bi adım at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Loosers club olmuş burası iki dakkada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 seagle panik yapma bi süre sonra herşey normale dönecek yine üşeneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 cemss said: nomsaR said: bende de hep aksi oldu. eğitim olaylarını hiç takmadım ama edindiğim hobiler hep çoğu mesleki dalının temel taşlarıydı. öss yi hiç sallamadım öyle az çok tutturduk gene bi yer. hazırlığı da oyun ingilizcemle atladım. lisansı da hiç sallamadım geçeyim yeter mantığıyla tek dersten dahi kalmayarak 4 senede bitirdim. okul bitti 1 ay deniz havuz derken bi iş çıktı karşıma ona girdim. bi süre sonra işle birlikte yüksek lisans yapayım dedim başvurdum girdim. derslere gitmedim atıldım 2 gün sonra af çıktı. öyle işte, ballıyım lan baya. abi bunlar harfiyen olmuşsa şu şansından azıcık bana da ver. O_O bu ne biçim bir bal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yanlış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dasaaa said: cemss said: nomsaR said: bende de hep aksi oldu. eğitim olaylarını hiç takmadım ama edindiğim hobiler hep çoğu mesleki dalının temel taşlarıydı. öss yi hiç sallamadım öyle az çok tutturduk gene bi yer. hazırlığı da oyun ingilizcemle atladım. lisansı da hiç sallamadım geçeyim yeter mantığıyla tek dersten dahi kalmayarak 4 senede bitirdim. okul bitti 1 ay deniz havuz derken bi iş çıktı karşıma ona girdim. bi süre sonra işle birlikte yüksek lisans yapayım dedim başvurdum girdim. derslere gitmedim atıldım 2 gün sonra af çıktı. öyle işte, ballıyım lan baya. abi bunlar harfiyen olmuşsa şu şansından azıcık bana da ver. O_O bu ne biçim bir bal abi bir vedat milor deil Galatasaray Lisesi'nden sonra Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü yüksek şeref derecesi ile bitirdi. Bir dönem London School of Economics'te eğitim gördü. Amerika'ya Berkeley Üniversitesi'ne gitti, sosyoloji doktorası yaptı. 1986 yılında doktora tezi için bir yıl Fransa'da kaldı. Doktora tezi "Planning and Economic Development in Turkey and France: Bringing the State Back in", 1990 senesinde Amerika'da, American Sociological Association tarafindan senenin en iyi doktora tezi secildi. Doktorası bitip askerliğini de yapınca Dünya Bankası'nda işe başladı. İki yıl süren görevinde bir süre de Kemal Derviş'le çalıştı. Orada çalışırken gelirinin yüzde 70'ini şarap alım satımından karşıladı. Sonra Brown Üniversitesi'ne, sosyoloji bölümüne asistan profesör olarak girdi. Princeton Üniversitesi'nde Institute For Advanced Study'ye davet edildi, bir yıl misafir öğretmenlik yaptı. Stanford Üniversitesi'nde hukuk okudu. İlk yüzde 10'a girerek bitirdi. Aynı okulda yardımcı profesör olarak çalıştıktan sonra bir ara bir şirketin hukuksal işlerine baktı. Daha sonra Georgia Teknoloji Enstitüsü'nde, öğretim üyeliğine başladı. Milor orada politik ekonomi, İstanbul Koç Üniversitesi'nde ise uluslararası ilişkiler dersleri verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 adam başarılıymış ama rasmon ballı.. =( biz şanssızız. benim tez bi yerden sonra deneysele girdi misal. girmemesi gerekiyordu çünkü tr'de yapan tek yer yok. fransadan bi şirkete yalvarıyorum çünkü diğer taraflar "olmaz olm yürü git!" dediler. verirlerse bi ay içinde 4aylık işi yapıp kaçıcam. vermezlerse teşekkür edip ceketimi alır giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 üni sonuna kadar ve üniden sonra 1-2 yıl bi kaç konuda bilginiz olsun gençler. sonra neye yönelecğiniz belli olmuyor çünkü. 1 alana kasmayın diğerleriyle de ilgili bilginiz olsun. zaman ilerledikçe ne istediğinizi zaten anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar