aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 thank you for your kind words. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 np hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan. planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi. arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat. öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden. icinden gelcek. kendimi kötü hissettim ya. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Zaten problem icinden gelme kisminda bence genel olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan. planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi. arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat. öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden. icinden gelcek. yasam kocum ol nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahaha hitler gibiyim o konuda ama aglatirim =( öle dedigime bakmayin ben de tam bi düzene oturtabilmis degilim. ama olay o düzeni devam ettirebilmekte zaten. kendini allah gibi hissediyosun, gerine gerine yürüyosun bustlanmis egonla. süper bisi tabi. cok radikal bi karar verdim, yarin omnipotent olcam. @barbu: en azindan okuduktan sonra emeeen ko poposuna demedin, böylesi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nil mutfagimin kadin ol ;| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olmaz =( potansiyelimi imambayildi yaparak harcayamam sükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 İlk sayfa ve son sayfayı okudum.Son sayfayı pek bağlayamadım ama ilk sayfa selam bende dediğiniz mallardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mutfak dediysem kimya labarotuari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 he tamam o zaman, bakariz. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 /grin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 social networku izleyip daha bi krize girin lutfen. Elalemin harvardli gevur bebeleri neler yapiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 social networku izlememize gerek yok onun icin, dunyadan haberdar insanlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 harvardli gevur bebeleri protesto icin facebooklarimizi kapatalim bence. coca cola da icmeyelim, nestle falan onlar mütlümanlari katlediyo! ulan hepsi de jewbacca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: coca cola da icmeyelim, nestle falan onlar mütlümanlari katlediyo! cok tatlisin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tükrü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 duzen demisken benim uyku duzenim yine bozulmus oldu galiba hala bu saatte ayakta olduguma gore negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 FoShiZzle said: social networku izleyip daha bi krize girin lutfen. Elalemin harvardli gevur bebeleri neler yapiyor... pirates of silicon valley bunu da izle steve ile bill gates i anlatıyor buda bunalım üstüne bunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Şakacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tembelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 SeaGle said: Bu topikte kendime kızıcam. Ulan bölümümün uygulama alanlarıyla ilgili en fazla tecrübeye sahip öğrencilerdenimdir çok net. Gel gör ki sadece elimdeki bu özellikle bir penis misali duruyorum öylece. Yabanci dil konusunda kendimi geliştirmek yok. CAD programları olsun, analiz programları falan filan, bi adım attığım yok. Millet erasmus dil sınavına falan giriyor, kıt ingilizceleriyle 60 alıyor anasını satiim. Ben sınava girmeye bile yeltenmiyorum. Ulan hem kız olup hem makine mühendisliği okuyan insan gidip okulun teknoloji geliştirme hedesinde işe giriyor, aynı kız korece, fransızca, almanca biliyor ingilizceye ek olarak. Gerçi babasının inşaat şirketi var sanırım ondan olabilir bu. Mazeret mi, değil. Lan onu geçtim üşengeçlikten bi türlü kurstur seminerdir gitmiyorum hiçbirşeye. Millet kovalamış makine mühendisleri odasından catia kursu falan ayarlamış. Yani kendini geliştirmek konusunda mal olan öğrencilere, özellikle mühendislik öğrencilerine kızardım da, ben malın önde gideniymişim lan. VURUN OLM ACIMAYIN. OLM SENİ DÖVERİM LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 boşver hacı yarımız aynı durumdayız işte. hep bekledik sharky şirket kursaydıda izmirli patilere iş verseydi diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 USENME ! ERTELEME ! VAZGECME ! prensip edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar