Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Tüküreyim

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan.
planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi.
arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat.
öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden.
icinden gelcek.

kendimi kötü hissettim ya. pf
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan.
planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi.
arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat.
öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden.
icinden gelcek.

yasam kocum ol nil
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha hitler gibiyim o konuda ama aglatirim =(
öle dedigime bakmayin ben de tam bi düzene oturtabilmis degilim. ama olay o düzeni devam ettirebilmekte zaten.
kendini allah gibi hissediyosun, gerine gerine yürüyosun bustlanmis egonla. süper bisi tabi.

cok radikal bi karar verdim, yarin omnipotent olcam.

@barbu: en azindan okuduktan sonra emeeen ko poposuna demedin, böylesi daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bu topikte kendime kızıcam.
Ulan bölümümün uygulama alanlarıyla ilgili en fazla tecrübeye sahip öğrencilerdenimdir çok net. Gel gör ki sadece elimdeki bu özellikle bir penis misali duruyorum öylece.

Yabanci dil konusunda kendimi geliştirmek yok.
CAD programları olsun, analiz programları falan filan, bi adım attığım yok.

Millet erasmus dil sınavına falan giriyor, kıt ingilizceleriyle 60 alıyor anasını satiim. Ben sınava girmeye bile yeltenmiyorum.

Ulan hem kız olup hem makine mühendisliği okuyan insan gidip okulun teknoloji geliştirme hedesinde işe giriyor, aynı kız korece, fransızca, almanca biliyor ingilizceye ek olarak. Gerçi babasının inşaat şirketi var sanırım ondan olabilir bu. Mazeret mi, değil.

Lan onu geçtim üşengeçlikten bi türlü kurstur seminerdir gitmiyorum hiçbirşeye. Millet kovalamış makine mühendisleri odasından catia kursu falan ayarlamış.

Yani kendini geliştirmek konusunda mal olan öğrencilere, özellikle mühendislik öğrencilerine kızardım da, ben malın önde gideniymişim lan.

VURUN OLM ACIMAYIN.

OLM SENİ DÖVERİM LAN?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...