SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu topikte kendime kızıcam. Ulan bölümümün uygulama alanlarıyla ilgili en fazla tecrübeye sahip öğrencilerdenimdir çok net. Gel gör ki sadece elimdeki bu özellikle bir penis misali duruyorum öylece. Yabanci dil konusunda kendimi geliştirmek yok. CAD programları olsun, analiz programları falan filan, bi adım attığım yok. Millet erasmus dil sınavına falan giriyor, kıt ingilizceleriyle 60 alıyor anasını satiim. Ben sınava girmeye bile yeltenmiyorum. Ulan hem kız olup hem makine mühendisliği okuyan insan gidip okulun teknoloji geliştirme hedesinde işe giriyor, aynı kız korece, fransızca, almanca biliyor ingilizceye ek olarak. Gerçi babasının inşaat şirketi var sanırım ondan olabilir bu. Mazeret mi, değil. Lan onu geçtim üşengeçlikten bi türlü kurstur seminerdir gitmiyorum hiçbirşeye. Millet kovalamış makine mühendisleri odasından catia kursu falan ayarlamış. Yani kendini geliştirmek konusunda mal olan öğrencilere, özellikle mühendislik öğrencilerine kızardım da, ben malın önde gideniymişim lan. VURUN OLM ACIMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senin yazilim versiyonunum bende 5 koca yilda hicbi halt yapmadim lan resmen... millet sosyal etkinlikten cv'lerini cilt yapti benimki bombos duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olm korece ne lan ayıp lan biz de insanız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bence mal digerleri Takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben sizden daha onde gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben gittim dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 boşver dil kursunu falan, o kızı kafala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Aynısını ben düşünüyorum şu sıralar. Mezun oldum olucam, CV bomboş ya. Şurda okudum şurda staj yaptım tamam bitti. Gelecek seneye çok az dersim kalıyo, bi toefl kursuna filan gider ingilizcemi düzeltirim en azından diyorum da bendeki bu üşengeçlikle o da yalan olucak muhtemelen. İkinci dil hepten imkansız zaten. Sonra yazılım kursuna filan gidiyim az bişey programlama öğreniyim istiyorum, o da yalan oldu. Napıcam ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kız güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 siz okuycam diye kıcınızı yırtdın entel takılın ben o ara çalışarak zengin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tahsil bazen işe yaramıyo evladım para kazanıyım tek derdinse boşver tahsilsiz ol np gözün açık olsun yeterli. çok gördük tahsilliyim diyipte sürünen gel seni işe aldırıyım 1.5 k maaş ile başla sen en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 millet bu enerjiyi nasıl buluyo anlamıyorum. tüm derslere giriyolar +kurslara gidiyolar. gerçi geçen 3,17 ortalaması olan arkadaş isyan etti. beyin lan bu dedi rage açtı. baya sağlam bitirme projesi yapıcak üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SoulCube said: siz okuycam diye kıcınızı yırtdın entel takılın ben o ara çalışarak zengin oldum. herkesin ticari zekası yok napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: tahsil bazen işe yaramıyo evladım para kazanıyım tek derdinse boşver tahsilsiz ol np gözün açık olsun yeterli. çok gördük tahsilliyim diyipte sürünen gel seni işe aldırıyım 1.5 k maaş ile başla sen en iyisi. Ne işi len o bende geleyim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gencliğinde kursa gider, bilmem ne kasar bişiler yaptım sanar. sonra eline para gecer, aptal bi hayat yaşar adam oldum sanar, ölür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dedik de dinletemedik anca paticiğe zırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi kız çirkin + başım bağlı benim. barnacle said: millet bu enerjiyi nasıl buluyo anlamıyorum. tüm derslere giriyolar +kurslara gidiyolar. gerçi geçen 3,17 ortalaması olan arkadaş isyan etti. beyin lan bu dedi rage açtı. baya sağlam bitirme projesi yapıcak üstüne. Abi ben de yetiremiyorum ya. İnsanlar nasıl yapıyor bilmiyorum abi. Uyuşuk bi adam değilim iş yaparken mesela. Hatta hızlıyımdır, yani bi iş yaparken çok zaman kaybetmem. Lan millete bakıyorum dil kursuna gidiyor, okula gidiyor, spor salonuna yazılıyor spor yapıyor, sosyal etkinliklere katılıyor, ne bileyim çıkıp dışarıda akşam birasını içip evine dönüyor falan. OLM BEN BUNLARIN HEPSİNİ 72 SAATE SIĞDIRAMAM YA. Hani tamam bazılarını yapabilirim ve yapmamış olmam kendi salaklığım da, olm bu insanlar nasıl bu kadar enerjik lan? Ya of mühendis falan olmayayım abi ben 2. yılı bitirip teknisyen diploması alıp ayrılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 konuş fistan, daha çok konuş. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Lancelion said: dedik de dinletemedik anca paticiğe zırla ya sen sus gerizekalı hep senin uğursuz ağzın yüzünden böyle oldu. Gelme lan gemliğe balıkpazarında sallandırıcam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kız güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Değil abi çirkin bayaa Galiba çirkin olduğu için kendini dünya dillerine vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evde durup paticikte gezdiğimiz her an net vakit kaybı, true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hacı mezun olduktan sonra istediğin kadar klubu yaz sen cv ne, işe alan adamın bakacağı yer - hıı iş tecrübesi var mı? yok tamam geç :p Bu yani, zaten iş tecrübesi olunca o kluptur sudur budur sılıosun onları tecrubene baglı olarak 1-2 sayfa bişi kalıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 işe yerimlerini ve kayıtlı olduğun sitelerdeki şifre cookie'lerini silerek başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar