Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Tüküreyim

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Bu topikte kendime kızıcam.
Ulan bölümümün uygulama alanlarıyla ilgili en fazla tecrübeye sahip öğrencilerdenimdir çok net. Gel gör ki sadece elimdeki bu özellikle bir penis misali duruyorum öylece.

Yabanci dil konusunda kendimi geliştirmek yok.
CAD programları olsun, analiz programları falan filan, bi adım attığım yok.

Millet erasmus dil sınavına falan giriyor, kıt ingilizceleriyle 60 alıyor anasını satiim. Ben sınava girmeye bile yeltenmiyorum.

Ulan hem kız olup hem makine mühendisliği okuyan insan gidip okulun teknoloji geliştirme hedesinde işe giriyor, aynı kız korece, fransızca, almanca biliyor ingilizceye ek olarak. Gerçi babasının inşaat şirketi var sanırım ondan olabilir bu. Mazeret mi, değil.

Lan onu geçtim üşengeçlikten bi türlü kurstur seminerdir gitmiyorum hiçbirşeye. Millet kovalamış makine mühendisleri odasından catia kursu falan ayarlamış.

Yani kendini geliştirmek konusunda mal olan öğrencilere, özellikle mühendislik öğrencilerine kızardım da, ben malın önde gideniymişim lan.

VURUN OLM ACIMAYIN.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısını ben düşünüyorum şu sıralar.

Mezun oldum olucam, CV bomboş ya. Şurda okudum şurda staj yaptım tamam bitti. Gelecek seneye çok az dersim kalıyo, bi toefl kursuna filan gider ingilizcemi düzeltirim en azından diyorum da bendeki bu üşengeçlikle o da yalan olucak muhtemelen. İkinci dil hepten imkansız zaten. Sonra yazılım kursuna filan gidiyim az bişey programlama öğreniyim istiyorum, o da yalan oldu.

Napıcam ben ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kız çirkin + başım bağlı benim.

barnacle said:

millet bu enerjiyi nasıl buluyo anlamıyorum. tüm derslere giriyolar +kurslara gidiyolar. gerçi geçen 3,17 ortalaması olan arkadaş isyan etti. beyin lan bu dedi rage açtı. baya sağlam bitirme projesi yapıcak üstüne.

Abi ben de yetiremiyorum ya.

İnsanlar nasıl yapıyor bilmiyorum abi. Uyuşuk bi adam değilim iş yaparken mesela. Hatta hızlıyımdır, yani bi iş yaparken çok zaman kaybetmem. Lan millete bakıyorum dil kursuna gidiyor, okula gidiyor, spor salonuna yazılıyor spor yapıyor, sosyal etkinliklere katılıyor, ne bileyim çıkıp dışarıda akşam birasını içip evine dönüyor falan. OLM BEN BUNLARIN HEPSİNİ 72 SAATE SIĞDIRAMAM YA.

Hani tamam bazılarını yapabilirim ve yapmamış olmam kendi salaklığım da, olm bu insanlar nasıl bu kadar enerjik lan? Ya of mühendis falan olmayayım abi ben 2. yılı bitirip teknisyen diploması alıp ayrılıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı mezun olduktan sonra istediğin kadar klubu yaz sen cv ne,
işe alan adamın bakacağı yer
- hıı iş tecrübesi var mı? yok tamam geç

:p
Bu yani, zaten iş tecrübesi olunca o kluptur sudur budur sılıosun onları tecrubene baglı olarak 1-2 sayfa bişi kalıo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...