UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Evet gördüğünüz gibi çok özürlüyüm :D İlk kapağı açtım.İçinde tıpa gibin bişey var..Onu çekiyom gelmiyo çeviriyorum olmuyo Ama çevirince kenardan azıcık damlıyo..Onla da idare edemiyorum.Bi el atalım beraber :) Evde yardım edecek kimsem yok size koştum.Aslında peder evde ama ona da votka açacam hölöö höddeaah diye gelirsem,sişeyi g.tümde bulurum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehemm zorluyumdur kolay açılmam[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 O şise devrildiğinde akmasın diye konulan ve çıkarılmayan birşey. Şişeyi tam başaşağı çevirdiğinde mekanıizmayı bozmamış isen heheh normal aktığını göreceksin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Absolut aldım diyosun yani. afiyet olsun.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Absolut, 07 Eylül 2004 16:58 tarihinde demiş ki: O şise devrildiğinde akmasın diye konulan ve çıkarılmayan birşey. Şişeyi tam başaşağı çevirdiğinde mekanıizmayı bozmamış isen heheh normal aktığını göreceksin. Hayır. Çok çok ççooooooook yanlış. Onun espiri şudur, al mesela şişeyi musluğu aç, içine su kaçmayacağını görürsün. Onun yapılmasının nedeni mesela Absolut'u boşaltıp içine Tekel Vodka koyma diye. İçindeki bilyemsi obje hallediyor onu, o mekanizmayi şişeyi kırmadan çıkarman imkansız. O açıdan kasma, o orda mutlu.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Olsun devrildiğimde de akmasını engelliyor :) VKargaburun ile çektiğinde şanslı isen şişe ağzını kırmadan (%15) çıkıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Onu şöyle çekersen kırılıyor ucu. Yani yutturamazsın kimseye absolut diye öyle hallettiğin bi şişeyi ehehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 o tıpayı yanında eğer seninle icecekler varsa. Abi az akiyo al sana bu kadar yeter diip şişeyi sana kalmasi icin yapilan bişi kurcalama bence[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Efendim öncelikle boş şişe alınır ve içindeki bilyeye şırınga ile başaşağı posizyonda iken japon zerk edilir ve bilye sabitlenir. Daha sonra akvaryum hortumu ile su doldurulur. Demokraside çözümler vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 o bilyelerle oynamak için kaç tanesini kırmışımdır kim bilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben biriktiriyorum onları.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 İşin kötü yanı 2 tane yanyana duran şişeden birinde o yıpa olup diğerinde olmayabiliyor. Ve evde misafire yeni şişe açtığında dikkat etmez isen bir anda FOŞŞŞ diye tıpasız olan kontrolsüzce akıyor. Kontrolsüz alkol, alkol değildir, sert olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 İnanmıyorum ya.. Yakında tuvaletimi yaptım, şimdi ne yapmalıyım ? gibi sorular da gelecek galiba..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bilmemek değil, öğrenmemek ayıp :) Hem birde ne güsel geyiğimiz dönüyor daha ne :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sen nasıl olsa unutcan şakir az sonra buraya attığın mesajıda :=P Neden kasıyosun ki aaa ;) Ayrıcana o tıpanın çıkmama şansı var mı Absolutlardan ? Sanırsam bende çıkmadığı olduda ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Valla bu tip konular insanı rahatlatıyor. Kafa yormadan kimse ile tartışmadan yazıyoruz işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehehhe tartışalımmmmmm... İtinayla kavga çıkartılır :D neyse ben birazdan işten çıkıp sefkilime gidicem orda da internek yok yarın çıkartırım kavgayı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: sharky, 07 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki: İnanmıyorum ya.. Yakında tuvaletimi yaptım, şimdi ne yapmalıyım ? gibi sorular da gelecek galiba.. öyle bir soru gelmişti sen yoktun ama o zamanlar sanırım görsen şaşırmazdın :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 absoult un dediği gibi dik tutcan şişeyi bitrınce bıçakla bilyeleri çıkartçan ve kolleksiyona başlıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Absolutu bana sorucan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Absolut kim?[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 İnternetin sahibi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Absolut bir votkadır..Hemde baba bi votka'dır.. Sharky,yani o kadar para verip almışsın,sonra açamayacan..Bende foruma başvurdum.. Ama hala kapağın tam olarak nası açıldığının cevabını alamadım :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: UltraPsycho, 07 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Absolut bir votkadır..Hemde baba bi votka'dır.. Daha önce hiç absolut içmemiş gibi bi halin var valla... Bi çok kişi anlatmış aslında am ben bidaha yazayım. Şişenin kapağını açtıktan sonra içindeki plastik şeye dokunmaya caksın şişeyi baş aşağı tuttuğunda votka akar zaten. Ama tabi zorlamalar sonucu o plastik olayını bozmuş olabilirsin...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Absolut kim diye kiddo sordu o yüzden açıkladım..Çok içtim ama açılmış halini içmiştim.Yani açma gereğini ilk defa duyuyorum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar