Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Absolut'u açamadım..Yardım..

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Evet gördüğünüz gibi çok özürlüyüm :D
İlk kapağı açtım.İçinde tıpa gibin bişey var..Onu çekiyom gelmiyo çeviriyorum olmuyo
Ama çevirince kenardan azıcık damlıyo..Onla da idare edemiyorum.Bi el atalım beraber :)

Evde yardım edecek kimsem yok size koştum.Aslında peder evde ama ona da votka açacam hölöö höddeaah diye gelirsem,sişeyi g.tümde bulurum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Eylül 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
O şise devrildiğinde akmasın diye konulan ve çıkarılmayan birşey. Şişeyi tam başaşağı çevirdiğinde mekanıizmayı bozmamış isen heheh normal aktığını göreceksin.

Hayır.
Çok çok ççooooooook yanlış.
Onun espiri şudur, al mesela şişeyi musluğu aç, içine su kaçmayacağını görürsün.
Onun yapılmasının nedeni mesela Absolut'u boşaltıp içine Tekel Vodka koyma diye.
İçindeki bilyemsi obje hallediyor onu, o mekanizmayi şişeyi kırmadan çıkarman imkansız.
O açıdan kasma, o orda mutlu.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

İşin kötü yanı 2 tane yanyana duran şişeden birinde o yıpa olup diğerinde olmayabiliyor. Ve evde misafire yeni şişe açtığında dikkat etmez isen bir anda FOŞŞŞ diye tıpasız olan kontrolsüzce akıyor.
Kontrolsüz alkol, alkol değildir, sert olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

bilmemek değil, öğrenmemek ayıp :) Hem birde ne güsel geyiğimiz dönüyor daha ne :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehehhe tartışalımmmmmm... İtinayla kavga çıkartılır :D

neyse ben birazdan işten çıkıp sefkilime gidicem orda da internek yok yarın çıkartırım kavgayı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 07 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
İnanmıyorum ya.. Yakında tuvaletimi yaptım, şimdi ne yapmalıyım ? gibi sorular da gelecek galiba..

öyle bir soru gelmişti
sen yoktun ama o zamanlar sanırım
görsen şaşırmazdın :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut bir votkadır..Hemde baba bi votka'dır..
Sharky,yani o kadar para verip almışsın,sonra açamayacan..Bende foruma başvurdum..
Ama hala kapağın tam olarak nası açıldığının cevabını alamadım :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 07 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Absolut bir votkadır..Hemde baba bi votka'dır..

Daha önce hiç absolut içmemiş gibi bi halin var valla...
Bi çok kişi anlatmış aslında am ben bidaha yazayım. Şişenin kapağını açtıktan sonra içindeki plastik şeye dokunmaya caksın şişeyi baş aşağı tuttuğunda votka akar zaten. Ama tabi zorlamalar sonucu o plastik olayını bozmuş olabilirsin...[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...