Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 termal macun kafasina gore bozulmaz, adam gibi temizlemek yeterli olur muhtemelen. bide illa degistirilecekse gumus alasimli thermal macun kullanmayin, aa arctic silver 5 en iyisiymis diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi kartın macununu iki yıldır degiştirmedim yalnız, itlik biraz da bende yani galiba. işte böyle bir de havalı, LEDli falan bir kasası var kartın, açmaya kıyamadım açıkçası. neyse iyi geceler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İlginç normalde düzelmesi gerekir sürüm güncelmi driverın? Grafiklerden bloom ve AA kapattın değilmi? Son olarak Ntune mu yaptın yoksa riva tunermı? Benim ekran kartımda aynısı ve 108derecede fln duruyor kart o ayarı yapmadığımda 2-3dk bile dayanmıyor oyunlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 don degil ki bu zaten. degistirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ankete geldim cevabı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bende iki tane Zotac 8800GT AMP! Edition patladı. İlki birinci ayında voltaj oynaması yüzünden patlamıştı, sayılmayabilir. İkincisi 2.5 sene dayandı ama TAGAN power supp yenilince o da yenilmiş sayıldı, AHAHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Saçma gelebilir ama ekran kartını önceden ısıtılmış 210 - 220 derecelik fırında üzerindeki fan, metal, termal macun ve kağıtları sökerek 8 dakika pişir. Soğuyuncaya kadar bekle demlensin. Tekrar dene. Çok 8800gt/gts kurtuldu bu şekilde... Ayrıca anket çok başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu arada dahili overclock programı varsa onunla ayarları biraz kısmayı da deneyebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vaperon said: Saçma gelebilir ama ekran kartını önceden ısıtılmış 210 - 220 derecelik fırında üzerindeki fan, metal, termal macun ve kağıtları sökerek 8 dakika pişir. Soğuyuncaya kadar bekle demlensin. Tekrar dene. Çok 8800gt/gts kurtuldu bu şekilde... Ayrıca anket çok başarılı :) şu dediğini 4chande yapmazlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ankete çok eğlendim lan. ofiste mal mal sırıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arcane said: TAGAN power supp yenilince o da yenilmiş sayıldı, AHAHAH :D asdfasa. sonra mondoros imzalayip 7400gt ye inmek de var. eet anket guldurmedi degil. 8800gt nin devri kapandi artik. yeni kartlara yoneliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 demian said: merhaba, bende Zotac 8800GT AMP! Edition var, epeydir de kullanır durumdayım. en son tüm DLCleriyle falan mass effect 2 bitirdim sıkıntı yaşamadan, geçenlerde de Fallout New Vegas kurdum. öte yandan oyun 10. dakikadan sonra bir şekilde çöküyor, monitör kapanıyor. aşırı ısınma gibi bir durum söz konusu degil, sıcaklıklarım hep 8800GT için oldukça normal seviyelerde, güç sıkıntısı da yaşamıyorum. açıkçası mesele şu ki şu anda yeni bir ekran kartına verebilecek 200 lira param yok, sizce bu kartı kurtarmanın bir yöntemi var mıdır? teşekkür ederim, iyi günler. aynı ekran kartı var bendede fallout new vegası hiç sıkıntı çekmeden oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fırınlayın geçecek diyoruz inanan yok eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi o inanılmaz "final solution" bir olay degil mi? bakalım fan falan alacagım uyguna gelirsem, umarım o çözer. mikrodalga falan korkutucu şeyler çünkü, kartı komple elime alma riski de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mikrodalga yanlış olmuş fırın olmalı, mikroda metal şeyler patlatıyo içersini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mikrodalga epik fail, firin ise ekstrem 1-2 durum disinda yararindan cok zarari olan bi islem. olu karti diriltmek icin falan belki. o da uzun sureli calismaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Benim de sorunlu bi ekran kartım var lan, fırına koysam işe yarar mı? Önceden ısıtılmış olması gerekir mi? Kaç derece? Kaç dakika? Ciddi misiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fırın bozmaz zaten ne gibi bir zararı olacak 200C'de durmasının 10dk, erimez sonuçta gpu ama gözlerimle gördüğüm için inanıyorum bu yönteme, zaten internettede var milyon tane deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fırın olayı doğruysa 6850 imi koyucam birazdan biri kesin bişey söylesin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 google'a gpu in oven yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kartı temizledim falan, düzelmesini bekliyordum ki tam tersi bir etki yaptı. kart şu an idle'da 70 derece, çıldırmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Duzgun bir fan takıp, kasanın içinde kablo kalabalıgı var ise toparla, kasanın hava aldıgı ve verdigi yerleri bir sekil de ferahlatıp bir kez daha dene. Yan kapagı sok en kötü. Fan + duzgun hava akımı çözmüyorsa yeni kart. P.S: Temizledikten sonra fan i gpu nun üzerine düzgün oturtamamış olabilirsin, ne kadar cok thermal macun o kadar iyi diye birşeyde yok ayarında sıkman lazım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahahah ankete benden (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 İnat eder gibi olacak fakat Ntune ile GPU ayarı yapmana rağmen düzelmiyorsa şayet temizlik fln paklamaz abi onu... Benimki idle iken 68de duruyor Asus Chasis dandikten kasam var benimki gayet kurtuldu o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar