Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8800GT sonunda öldü mü?

demian

Öne çıkan mesajlar

Saçma gelebilir ama ekran kartını önceden ısıtılmış 210 - 220 derecelik fırında üzerindeki fan, metal, termal macun ve kağıtları sökerek 8 dakika pişir. Soğuyuncaya kadar bekle demlensin. Tekrar dene. Çok 8800gt/gts kurtuldu bu şekilde...

Ayrıca anket çok başarılı :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Saçma gelebilir ama ekran kartını önceden ısıtılmış 210 - 220 derecelik fırında üzerindeki fan, metal, termal macun ve kağıtları sökerek 8 dakika pişir. Soğuyuncaya kadar bekle demlensin. Tekrar dene. Çok 8800gt/gts kurtuldu bu şekilde...

Ayrıca anket çok başarılı :)

şu dediğini 4chande yapmazlar adama
Sosyal ağlarda paylaş

demian said:

merhaba,
bende Zotac 8800GT AMP! Edition var, epeydir de kullanır durumdayım. en son tüm DLCleriyle falan mass effect 2 bitirdim sıkıntı yaşamadan, geçenlerde de Fallout New Vegas kurdum. öte yandan oyun 10. dakikadan sonra bir şekilde çöküyor, monitör kapanıyor. aşırı ısınma gibi bir durum söz konusu degil, sıcaklıklarım hep 8800GT için oldukça normal seviyelerde, güç sıkıntısı da yaşamıyorum. açıkçası mesele şu ki şu anda yeni bir ekran kartına verebilecek 200 lira param yok, sizce bu kartı kurtarmanın bir yöntemi var mıdır?
teşekkür ederim, iyi günler.

aynı ekran kartı var bendede fallout new vegası hiç sıkıntı çekmeden oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Duzgun bir fan takıp, kasanın içinde kablo kalabalıgı var ise toparla, kasanın hava aldıgı ve verdigi yerleri bir sekil de ferahlatıp bir kez daha dene. Yan kapagı sok en kötü.

Fan + duzgun hava akımı çözmüyorsa yeni kart.

P.S: Temizledikten sonra fan i gpu nun üzerine düzgün oturtamamış olabilirsin, ne kadar cok thermal macun o kadar iyi diye birşeyde yok ayarında sıkman lazım birde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...