Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25192337/ Eski cumhuriyet savcısı İlhan Cihaner'inmiş bu sözler. Kendisini cemaatleri soruşturduğu için açığa alınan ve cezaevine konan savcı olarak hatırlayabilirsiniz. said: Şimdiye kadar buna CHP de dahil herhangi bir partiyle temasım olmadı. Herhangi bir partiden bir davet de gelmedi. Ben dünyayı elden geldiğince soldan algılamaya ve soldan değerlendirmeye çalışan biriyim. Bunun siyasi yelpazedeki yeri de belli ama henüz bir temasım yok. Yazık olacak adama bu laflarından sonra. Çürütürler bu adamcağızıda. said: Mesela bizim davamızda bir astsubay sadece şununla suçlanıyor, dikkatinizi çekerim: Bilgisayarının hard diskinde halen ulusal gazetelerin web sitelerinde olan haberler çıktığı için. Hürriyet'in internet sitesinde olan bir haber üzerine deniliyor ki 'Sen fişleme yaptın ve Ergenekon'un üyesisin.' Bu şaka değil. Böyle bir iddia var ve iddianameye yazılmış durumda. bir arkadaş da teğmenin telefona hizbutahrir numaraları kaydedilmesine "yanlış bir uygulama ama art niyet yok" demişti hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 paragraf başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet ya bende sonradan farkettim de iş işten geçmişti. Cumhuriyet savcılığı yapan bir adamın dediğini düşününce de aslında alelade bir laf da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hakimler, savcılar, bazı malum gazeteciler istifalarını verip paşa paşa chp'den aday olurlar..ama yargı siyasallaşıyordur, ama yandaş basın hedehödödür yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 G.dogu anadolu bolgesinde tedaş adam olsa da kaçağı engellese doğunun elektrik faturalarını ödemesek, ahırlarda bile ufo kuruyo elemanlar beleş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sir said: hakimler, savcılar, bazı malum gazeteciler istifalarını verip paşa paşa chp'den aday olurlar..ama yargı siyasallaşıyordur, ama yandaş basın hedehödödür yine de. Oku bakayım adam ne diyor o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 artık olay gizli çatışmaya dönmüştür beyler,güç kimin eline geçerse ki bu iktidar oluyor,o atını oynatır 15 sene önce 28 şubattı bugün hedehöde v.s:D yani ilginç olaylar oluyor vesselam bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Başlığı okumak yetti niye girdim anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 60 yaşında olunca noluyo isterse 90 olsun ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 alin bu arkadasi disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahahaha adam direk chp kıyafetini giymis,inanmıs hakikaten o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 canlı canlı dinlediydim ntv'de sanırım eh chp'den milletvekili adayı olacak zaten edik: ha bu arada yarım yamalak alıntı yapılmış orda 60 yaşında kadını bilmem ne olduğundan ötürü cezaevine göndermek istemiyorum demişti tam ne olduğunu hatırlamıyorum fakat kayda değer olmayan bürokratik bir şey olarak kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Başlığa bakınca, herhalde 60 yaşındaki bir kadın 2 aylık elektirik borcundan dolayı hapse falan atıldı diye düşünndüm haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 statükocu cehape! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya taahhüdü ihlal suçundan cezaevine yolladım dedi işte elektrik faturasını ödemediği için. çok da anlaşılmayacak bişey değil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 basligi tek nefeste okuyabilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Okudum abi nefesim kuvvetliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 moncici said: ya taahhüdü ihlal suçundan cezaevine yolladım dedi işte elektrik faturasını ödemediği için. çok da anlaşılmayacak bişey değil dimi şimdi ben tv'yi tivibu ile bilgisayarda açıp tam anlamıyla izlemiyorum bile; dinliyorum başka şeyler yaparken. Dolayısıyla taahüdü ihlal gibi gündelik hayatta çok aşina olmadığım bir kelime çifti geçince beynim bunu bürokratik zırva diye kaydetmiş olabilir doğal yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sinir oluyorum birilerinin elektriğini neden ben ödüyorum. Birşey dediğimizde sonra anarşist,terörist vs vs oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mardine elektrigi kessek heralde %10 falan ucuzlar elektrik yurt genelinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 said: Ben dünyayı elden geldiğince soldan algılamaya ve soldan değerlendirmeye çalışan biriyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 At gözlüklerimi taktım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sir said: hakimler, savcılar, bazı malum gazeteciler istifalarını verip paşa paşa chp'den aday olurlar..ama yargı siyasallaşıyordur, ama yandaş basın hedehödödür yine de. sıdıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: mardine elektrigi kessek heralde %10 falan ucuzlar elektrik yurt genelinde hakkaniyetli kesecek olsan, ödeyen, vergisini veren, çalışan kesimi muhteşem bi hayat bekler.. ama olmuyor işte. sırtında atamadığın yükün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar