Borastus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senko said: cok cok yavas ilerliyor abi animeler, o kadar yavas ki turk dizileri hizlandirilmis gibi gelir naruto mesela, carpisacak adamin tekiyle, iyi guzel. savasa girene kadar 10bolum geciyor lan... savasta bi 10bolum suruyor, ayni hareketleri 100kere gosterme mi dersin, zirt pirt giren flashback'ler mi dersin, ic ses dinleme vakitleri mi dersin... digerleri neyse de bu çok saçma olmuş yani animelerin zaten zamanı kısıtlı 20dk lık kısımlara senaryoyu sıgdırmak lazım hiçte öyle çok agır ilerledigi de yok. naruto bleach gibi seriler zaten böyle bu hafta nasıl dolduralım 20dk yi şeklinde yapılıyor zaten onları izliyorsan yapacak birşey yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gidin cevab veremediyi falan okuyun olm manga yerine.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben anime izlemeyi bırakalı 2 yıl oldu artık izleyemiyorum, çok sıkıcı geliyo.. ama manga okuma alışlanlığım devam ediyo mlsf
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6eFzJge-2vU
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dasaaa said: gidin cevab veremediyi falan okuyun olm manga yerine. sesli güldüm gibi
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben de yazarken çok güldüm Lyvanna msn versene, tanışalım. hem belki sen beni anime sevmeye ikna edersin ha? ha? ha? hmm? ne dersin? hmm?
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 anime izleyen benim sinem de benim hakkım !!!!1!11! ( meta olarak gördüm. )
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dattebayo said: xunn said: Dattebayo baya speed almış foruma girmeden. sc2 bölümünde de takıldım az. troll falan anlamayan kesim var orda hatta şöyle ki: troll yapıyosun adama, adam anlamıyor ayar verici ir şeyler yazıyor ve diğerleri bu şeyi copy paste yapıp helal olsun falan diyor. garip bi' şey. yeni hedeflerim mmo ve çizgi dünyası bölümü :F espri yaptım anlamadılar desen anlayacağım da, troll yaparsan ayarı alırsın tabii. gelme bi daha sc2 mahallesine kırarım bacaklarını, topunu da keserim. ayrıca herkese ibret olsun bu arkadaşın durumu. kendinizi hazır hissetmeden gelmeyin sc mahallesine, keseriz topunuzu.
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o sc2 community de nasi bir ortam cok merak ediyorum, boyle herkes fransizca siir okuyup bir yandan merlot saraplarini icerken oyun oynuyorlarmis gibime geliyor herkes fazla entel gibi sc2 oynayan.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Huun bunu ibreti alem olsun diye Lost Temple nin ortasında salladıralım.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 troll'ü ayar vermeyi deneyecek kadar ciddiye alıp buna kalkışırsanız trollenmiş mi olursunuz yoksa ayar mı vermiş olursunuz ? cevap bekliyorum .
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 camia olarak tutunamayanların dramalarını izlemiyoruz.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 huun said: camia olarak tutunamayanların dramalarını izlemiyoruz. aynı zamanda camia olarak ikiden seçmeli sorulara cevap da vermiyorsunuz galiba :O
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: GEEEEEKK FIIIGHT! ÖZEL MESAJDAN YARDIM İSTEMİŞŞŞ REYİNFORSIMINZT HEZ ARRAAYVD
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yapışkanlı not kağıtlarına, defter sayfalarına sayfayı çevirince hareketlenip smaç basan çöp adam da mı çizmediniz lan aquila said: haftalik izleme hacit o zaman, ac miyazaki filmi izle, az bolumlu bitmis seyler izle, diyorum ki cok genis bi olayi 3-5 spesifik seyle gnelliyosunuz, hani animeyle de alakasi yok olayin, sacma genelleme yapmaniza itirazim. haklı
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o dalganın hazır çizilmişi vardı lan bende. red kit vardı. nerden bulmuştum bilmiyorum.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 spongebob bile her türlü animeden iyidir
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Flassh said: ne deniyordu, ağır japon özentilerine birşey deniyordu aklıma gelmiyor şimdi delircem hyundai, kia :p
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ch7iAWG6RCQ&feature=player_embedded
Öne çıkan mesajlar