jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Warghammer said: We do apologize for the delay in responding to your hacked account inquiry. Hacked account inquiries are our #1 priority currently and we are getting to each and every one just as quickly as possible. 1 numaralı öncelik olmasına rağmen bu kadar beklediysen, ya bir sürü kişi hack sorunu yaşamış yada çalışan eleman sayıları şu an için yetersiz. Trion muhtemelen bu kadar ilgiyi beklemiyordu. Ona göre elemanlarını ayarlamıştı. Normaldir, yakında sistemlerini oturturlar. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 teşekkür ederim doğru diyorsun.1 numaralı öncelik olmasaydı yanmıştık zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 acaba keylogger falan mı yedin bir yerden? merak ettim eğer öyle birşey varsa bilelim. crafter adamız. malzememiz önemli bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Kullandığım iki pc yi de iyice tarattım2 ayrı virüs programıyla herhangi birşey bulamadılar. Zaten oyun oynadığım pc ile sadece rifte steam e wow a bağlanıyorum birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hacklenmelerin çoğunlugu dps parserlar yüzünden oluyormuş, özellikle zam.com ve riftjunkies in sitelerinde dağıttıkları dps parserdan şüpeleniliyor. Eğer dps parser kullanmak istiyorsanızda advenced combat tracker ı kendi official rift addon u ile kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Neredeyse 7 gün sonra ve dün akşam yazdığım ağır pettionlardan sonra charı 9 mart a geri aldıklarını bildiren bi mail aldım akşam bakacam.İnşallah halletmişlerdir.ilgilenen herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hep yenilgi hep yenilgi bi taneniz de HACKLEDİM!!! diye başlık açsın bari bi kere de HACKLEDİK! diyin. ama yok, desek "neden hacklendin de hacklemedin?" hep mazeret... ben haticeye değil neticeye bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 eloel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bende hacklendim ne yapmam gerekiyor? Mail attım ama doğru düzgün dönmediler ara bizi falan diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 SENE 2011 HAYLA HEKLENDİM DİOSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 SENE 2011 "HÂLÂ"YI "HALA"DAN DA ÖTE "HAYLA" DİYE YAZARAK DİLBİLGİSİ NAZİLERİNİ KIZDIRIYORSUNUZ GELİN TANIŞ OLALIM http://3.bp.blogspot.com/-dG5-IDCWaPE/Tgqd06ZdLyI/AAAAAAAAD64/7bAVW_bjm6w/s1600/Grammar_Nazi_Icon.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 "hayla" diyen kaldı mı ya aboo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bugün bende hacklendim ama ne hacklenme. Adam 2 güvenlik sorumu birden doğru yanıtlıyor. ( birini ben bile hatırlamıyorum ) sonra emailimi değiştirio. şifremi değiştirmio. ben e-mailin değiştiğini öğreniyorum kendi e-mailime gelen uyarıyla ve yeni e-maille eski passımla giriyorum ki karakter çırılçıplak...bunda bir iş var ama ne. riftin kendi içinde güvenlik sorunları var. bir keylogger benim bilgisayarımda riftte ilk hesabımı açarken bu bilgileri kaydettiğini düşünsem bile ki bilgisayarın yaşı o rift accountunun yaşıyla aynı nerdeyse. mümkün değil. Adamların güvenlik açığı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar