mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=x0YbZFZu77Q başlığa yazıcak bişi bulamadım. modlardan biri bişi bulabilirse yazsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu basliga en cok kilit yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sagopa 2, the last liselibender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam faytklap terk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 herif aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahahaha youtube yorumu süper bi bu basçıdan umudum vardı bütün video arkadan sokacak bası diye bekledim. hayal kırıklığı yaşadım. kerem mi ne lan bu basçının adı?. olum kerem seni delikanlı bilirdim. kalandan geçtim zaten, kırmızı saçlı davulcu parçasını falan geçtim kerem bu grupta ben seni tanırdım. senin de kredin tükendi bu hadiseyle kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kerem de rizkinin pesinde abi, oyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 son albümün boktanlığı ağır koymuş, bir de insanda superego varsa böyle salakça konuşabiliyor ne yazıkki. üzüldüm beyinsize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahaha mükemmelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 2 ihtimal var ya kafa dumanlı cıkmıs ya da cok gerizekalı biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tribe girmiş nuub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne diyo ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kurban denen grubu dinleyen nbi grup wardi yazik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bunları derken kafası yerindeyse bildiğin malmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 köpeğin insanı ısırması falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kurban zaten dandik ötesi bir gruptu, adam kalitesiz bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 pasaj videoyu kaldırmış. var mı elinde başka link olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 facebook linkini buldum, ama üyeliğim yok. çalışıyo mu emin değilim. http://www.facebook.com/video/video.php?v=105278529554950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kurban çok iyi gruptu, nesi dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 senin iyi gruptu demen bile yeterli kanit dandikligine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 asit, başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 söyledigi ota boka gülen groupiler o kadar itici ki... o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bone said: kurban çok iyi gruptu, nesi dandik. aquila said: senin iyi gruptu demen bile yeterli kanit dandikligine. Abi o kadar kotulerdi ki metallicaya on grup ciktiklarinda depresyona girmistik. Petagram dururken bu salak herifleri cikarmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: söyledigi ota boka gülen groupiler o kadar itici ki... o kadar... hem itici hemde mal gaza geldikçe geldi o gerzekler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 orda arkadan aç aç çıkar çıkar diye çıldıran bi kız var ya, neye meraklı anlamadım ki, boşaldı karı bildiğin. bi de fitil oldum şu skm sonic kitap isimlerini söylerken "biliyorum" "aynen" diyen hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar