eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gt2 nin fiyatı nedir acaba yani bi 911 turbonun fiyatıının 100000 dolar civarı olması lzm bu gt2 ondan daha ii araba herhalde bu ne kadar eder merak ettim [Bu mesaj eldar tarafından 08 Şubat 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Baba simdi yukardaki arkadasin tavsiyesine uydum ve arattim.. Sonuc ise mukemmel. Zuzuzuzuzuuzuz.. Stigmata.. http://www.rsportscars.com/foto/03/911gt201_04_800.jpg http://www.rsportscars.com/foto/06/911gt2_11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol 911 turbo nasıl 100.000$ ya ? manyak mısın, carrera bile 120.000$ 911 gt2'nin amerikadaki satış fiyatı 180.000$ galiba %50 ötv mi ne vergisi ekleniyor %18'de kdv ekleniyor bu fiyata oda yaklaşık 302.500$ ediyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: mithras, 07 Şubat 2003 23:10 tarihinde demiş ki: ardeth abi sölemedik mi sana kılıcı eskiciye verdik die.. ne unutkansın ya .. al biraz iç şunu.. *!zehirli otlardan yaptığı içeceği ardeth e uzatır*[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Abi kim vermiş benim kılıcımı eskiciye *!diğer kılıcını çeker*[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 turbo 225.000$ diyil mi?(vergisi hariç) bu arada ilk çıkan 75 turbonun üstüne araba tanımam walla[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 şunun üstüne araba tanımam warmı böyle bi güzellik ?[hline]barbie'nin apış-arası için tık[Bu mesaj baaluo tarafından 08 Şubat 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 die another day den sonra aston martin v12 vanquish in hastası olmuş bulunmaktayım ;)[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 baaluo bak bide o arabanın mahalleye radyo yayını yapabilecek, veya giderken sırtına masaj yapabilecek aşmış ses sistemini gösterem:) :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: DynamicK, 07 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki: atın üstünde forumlara mesaj atamıyosun malesef:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum neden? laptop diye bişe var lol at iyidir at şöle simsiyah olacak örgüsüz falan olacak yelesi ve kuyruğu, hafif de parlayacak tüyleri güneşte ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 haha bu arada güzelim arabayı kıro arabasına çevirmişler ya helal olsun amcalara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 siyah bir BMW 3.20 Ci diyorum ve ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bence çok gereksiz bir araba 100.000€ ona verene kadar gider aynı paraya Lincoln Navigator alırım[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Beyler Araba budur diyoruz ne o öle o kadar para verip içinde rahat bi gerinemeyeceğiniz minnacık arabalar.Ön panelden başlasak Dışındaki karizma Büyüklüğünü evinizle kıyaslayın Teknoloji! Başka söze gerek varmı?[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ii bir tailor bir lincoln navigator dan 3 çift carrera çıkartır der bi amerikan atasözü :) Siyahın karizması bambaşka bir araç bu cenneten inme derler [hline]Thief of pepelek[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 08 Şubat 2003 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: BlackRose, 08 Şubat 2003 11:50 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 07 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki: atın üstünde forumlara mesaj atamıyosun malesef:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum İki sayfa önce verdiğim linklere baktın mı? :) neden? laptop diye bişe var lol at iyidir at şöle simsiyah olacak örgüsüz falan olacak yelesi ve kuyruğu, hafif de parlayacak tüyleri güneşte ooof of [hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 walla Lincoln'e bin inan daha başka birşey istemeyeceksin.[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 benim peder yeni range rover'lardan aldı navigator'a falan 5 çeker, jip alıcaksan ya porsche cayenne alıcan yada range rover[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 walla babam jip hastası daha önce range roverida vardı ama söliim şimdi aldiği ve zaten bindikten sonra aşık olduğum lincoln bir numara bin ve öle karar ver derim :) hoş tükiyede navigation sistem pek bi boka hatta hiç eheh yaramio ama olsun günün birindede türkiyede bu alt yapı olur belkim [hline]Thief of pepelek [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 08 Şubat 2003 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 navigation sistemi yeni model her arabada var, hiçbir artısı yok onun yani l[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 zevk meselesi tabe sonuçta ama geçen gün pederin lincolnü alip çıktığımda inan altında porshe carera olsa insanların dikkatini bu kadar çekemessin sanki ağa gibi bakıyorlar sana :)[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 türkiyede lincoln'ün az olmasından kaynaklanıyor bu, yoksa amerikada boston'da mesela her 10 arabadan 3'ü lincoln'dü gerek jipi, gerek normal arabası türkiyede gerek yedek parça, gerek teknik servis bakımından zayıf lincoln ve bu yüzden tercih edilmiyor yeni range rover'lara binmeyenlerede bir tavsiyem kesin binsinler, normalde nefret ederim range'lerden ama gerçekten süper yenileri sokakta ağa olarak bakma olayına gelincede, 911 gt2 ile gezen daha hayatımda göremedim, büyük ihtimal uzun bir süre göremicemde ama inan görürsen ona baktıkları gibi hiçbir arabaya bakmazlar[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Abi asıl safkan siyah bir arap atı üstünde sokaklarda dolaşsanız insanlar size garip garip bakar ama zaten benim öyle bi atım olsaydı istanbul sokaklarına asla çıkarmazdım. Zaten çiftliğim olmadadan atta almam ata yazık olur.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 at diyince aklıma sucuk ekmek geldi :D[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 İsal yapar hemde 15 dk içinde bence yeme :) ( heh tabi alışıksan o başka)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Mephisto_, 07 Şubat 2003 22:34 tarihinde demiş ki: kafam girsin ferrariye, porsche varken ferrari mi alınır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me bu yaklasim beni tamamen acikliyo aynen sana katiliyorum ve öz olarak düsüncelerimi ifade etmissin daha fazla yazmaya gerek yok :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar