olitere Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fani olmuyan var mı öyle yada böyle gebericez işte , bari şu adam erken ölsün ; ama felç kalmasını istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Beddualar evrende dönür dolaşır sahibine geri döner gençler dikkat diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 @eski insanlar böyle düşünüyorsa sebepleri var.Bu herif bildiğin pisliğin tekiydi, tehdit ettiği adamların haddi hesabı yok.Kendisi de kaç kişiyi vurdurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dark_Soul said: ölmediyse geçmiş olmuş demem,öldüysede ohh iyi olmuş demem.Öyle biriydi işte +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Suark said: ayyyy 10 sene önce cd kıran mal anti ametkaya veletleri gibi bi cümle olmuş o. nasıl karı kılıklı metalciler kanunen yasak olan bır sebepten(overdose) dolayı oldugunde rip diyosak, adamın şarkıları hoşumuza gitti için içine girip mahfettiği hayatları irdelemeyip sadece adam öldü die rip diosak, bunada demek lazım. Ha gelip gene burda ehheheoheoheoeo dersin, o senin öküzlüğün olur. Bigün senin de bi yakınına bişi olduğunda, başkaları burada gelir ehehehoeoheho der. a buda son mesajım ergen tepkisiyle alakalı cok alakasiz olmus dedigin. overdose dan olen adam baskalarinin hayatinin da icine eden, kadinlari topugundan vurduran, milleti tehdit eden mafyavari bi kisilikse ona rip degil, oldu de kurtulduk deriz. burda ehoeheoeo demedim, cunku onu bile hak etmiyo. olsun gitsin milletin hayatini zehir etmesin daha fazla yeterli. bi gun benim yakinim da onun yaptiklarini yaparsa onun da arkasindan aynen konussun insanlar np. ergen tepkisi "içine girip mahfettiği hayatları irdelemeyip" sirf sarki soyluyo diye arkasindan cok iyi adamdi RIP demek olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 az buçuk güzel şarkı söylüyor diye millet şevkat kelebeği olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ben hiç sevemedim elemanı ama yinede üzücü öldürülmek veya sakat bırakılmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 felç falan kalmasın zaten direk ölsün öyle bişey varsa felç kalırsa işte gerçekten acırım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fede said: başından vurulduysa niye hastaneye kaldırılmış. morga kaldırsalarmış başından derken öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam kötüydü ama şarkılarını hala dinlerim ara ara. kimse ibrahim tatlısesin eski parçalarına kötü diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sol kismi buyuk ihtimalle felc olacak diyodu doktorlar. yalniz bir turlu sunu ogrenemedim: kullanilan silah, hakikaten bahsedildigi gibi kalasnikof mu? kalasnikofsa, arkadan girip, onden cikan bir kalasnikof mermisine ragmen hayatta kaliyosa hakikaten mucize gibi bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Usta imbadır misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bir ara efsane parçalarını koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi ölürse bütün gençlik facebook'da paylaşacak zaten, zahmet etme sen bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Suark said: sipeyskeyk said: öyle abi, ibo "cool" değil bu hıyarlar için ondan. Karı kılıklı metalcinin biri ölse babaları gibi korurlar ama. mesela sen ölsen, salata uğruna şehit olmuş hıyara üzüldüğüm kadar üzülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Defneden sonra TV'de olanlardan sonra ibrahim tatlısesin ölümünde neler olucağını hayal bile edemiyorum.. Noldu şimdi durumu ne adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 silah kadar kurşun kalitesi de önemli. bazısı doğru düzgün patlamaz; ki tahminim o yönde. yardımcısı da vurulmuş o da ölmemiş ve çok sayıda kovan bulunduğundan bahsediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SeaGle said: Abi ölürse bütün gençlik facebook'da paylaşacak zaten, zahmet etme sen bence sdf ben facebook kullanmıyorum :) ya da paylaşmıyım yine de doğru isteyen arar bulur dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bana göre bin arabeskçi 10bin metalciyi yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mafya çünkü, silahla dalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 JonBovi said: Suark said: sipeyskeyk said: öyle abi, ibo "cool" değil bu hıyarlar için ondan. Karı kılıklı metalcinin biri ölse babaları gibi korurlar ama. mesela sen ölsen, salata uğruna şehit olmuş hıyara üzüldüğüm kadar üzülmem zuahahahahahahah o nası laf ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tartışmalarınız absürdlük kalitesine bile varamamış arkadaşlar tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tatlıses topiğinde kalitenin ne işi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 son 24 sayfada kalite adina bisi yokki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ulan 2 şeyi anlamadım şu forumda 1.si dio öldüğünde çok üzülenleri 2.si ibo ölmesi halinde sevinenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar