Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 nerededir bu arkadaşlar,anadolu yakasından nasıl gidilir?toplu taşıma ve özel araçla yol tarifi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 eğer osmanbeydeki ise, taksimden metroya bin osmanbeyde in. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o müzenin orada mi yahu?düğün varmış da orası değildir diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 orda erler falan var, son 4 günüm orda geçti nerdeyse. orduevi falan diye mi geçiyo bilmiyorum da, mehteran taburu mu ne var. bıyıklı bıyıklı komutanlar, takma bıyıklı erler falan takılıyodu hep. edit: evet tam olarak o müzenin orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Çift katlıya bin Bostancı'dan önünden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Taksim'den 15 dakikada yürünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi muzenin yani harbiye ordu evi. karsiya gec bir sekilde direk taksimden yurusende 15 dakikada ordasin yada metroya bin osmanbey metro duraginda in 5 dkka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 harbiye orduevine nasil gidilmez diye sorsan daha kolay olur senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 la ne bileyim ben müze sanıyordum orayı sırf. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ben orada bi düğüne gitmiştim çenede keçi sakalı vardı almamışlardı yine aynı fasilite içindeki berbere göndermişlerdi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sakal sac musait degilse almazlar orduevine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 esortmanlada almadilar arkadasi gerci dugune gidiyorsun esortmanla gitmezsin kisme heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 som dugune gittigimizde 2 gunluk sakala "gomdanim kirli sakal" diyip sokmadilar, annemi yolladim ben otoparkta bekledim 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kıldan tüyden işlerle erleri uğraştırıp,hamuduyla götürenler club'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar