SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Su an uyduda Nostalji FM i dinliorum 80 lerden potpori gecio Türkce yabancı bir sürü parca dinledim ezbere soliüorum hala aklımda kalmıs demekki cok etkili parcalarmıs simdikinin parcalarına benim gorusumle ezgisel melodisel veya sözleri olarak baya bir yukardan bakıo 80 lerin müzikleri ne dersiniz..?[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hayat 80 lerdi[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 70 lerden de iyiler vardır, 90 lardan da. ama evet 80lerin bir değişik havası var. "yok" demekki sorunun cevabı olarak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oFf nedir o micheal jackson lar.. Adam süper über very very çok hayrandım.. Adamın tüm klipleri şarkıları her bi boku vardı.. Hastasıyımdır bizzt 80 lerin..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yaw seldom , son 1 aydir nostalji FM bağimlisi oldum .. .hep kendi kendime ayni soruyu soruorum ... rocku da rock popu da pop o zamanlarin .. sanirim Mtv nin bir CASH sektorü olmasindan önce bir gençlik özgürlük akımı olduğu zamanlarin etkisibu .. güzellik ve içtenlik VS CASH !!!! 80's vs 00's[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ankarada yok ki radyo denilen olay.. istanbulda anime de çalarlar, metal de, nostalji de.. tey tey
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 her senın değişik bi havası var =) ama 70-80 ler türkiye de darbe zamanları türkçe şarkılar çok hoş. yabancı ise 90 lar güzel diorum ben![signature][hline]tuana...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bone shoutcast sitesinden dinle.. Ben oyle yapıyorum. SOn zamanlarda japon müziğine kafayı taktım dinleyip dinleyip arşiv yapıyorum.. 80 ler içinde çok radyo var ayn şekilde..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 fırsatım olsa kesinlikle 60lı yıllarda Amerikada doğmak isterdim hatta şöyle müzisyen bi ailenin çocuğu filan olsamda babam beni kücük yaşlarda müziğe başlatsa sonra 80li yılların müthiş gitaristlerinden biri olsam[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 06 Eylül 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hatta 80 lerin sloganı bile var sex drugs and rock'n roll[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aha bende suanda nostalji dinliyorum ama iste mdışı oldu. winamp döndürüyo çarkı :-P
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 :) 80 li müzikler unutumlas[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
nameless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: nedanko, 06 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: oFf nedir o micheal jackson lar.. Adam süper über very very çok hayrandım.. Adamın tüm klipleri şarkıları her bi boku vardı.. Hastasıyımdır bizzt 80 lerin.. hastasıyımdır maykılın hatta bir ara imzamda onunla ilgiliydi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Öne çıkan mesajlar