Faust Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İnternette olamicam o tarihte, şimdiden doğumgünün kutlu olsun.[signature][hline]how much longer?zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor .
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehe süper, erkenden kutlama modası başladı şimdi de :) aman allah korusun benimkini erkenden kutlamayın da..
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 adam bodrumda degılmı ?[signature][hline] The Truth is out There
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bone de başak burcu[signature][hline]my world my reality
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bone un kusu var sapasaglam hemde kocaman[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepi pörtlek simdiden :tebrikz:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hepi pörtlek.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kutlu olsun sımdıden[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepi pörtlek sanada armağan ediyoruz :tebrikz:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bonepart o keki bizimle paylaşmazki.. o ekmekarası hödöyü nası yiyo görmedinizmi.. Neyse yanaanın dudaana uzanan kısmından öpüyor ve doom gününü kutluyoruz[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kutlu ossun berkayım biberim *!kıllı mailinden bi tutam alıp kafasına eker*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kutlu mutlu[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepi pötrtlek manyagh :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 O nedir abi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ha bıçakmış :P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kutlu mutlu olsun[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 nice yıllara bonepart :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kutlu olsn..[signature][hline]I'm For ReaL
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepi pörtttey tey tey![Bu mesaj lord_elvyn tarafından 07 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aynen hepi börtlek bone. bu arada bonecrusher senin de doğum günün şimdiden kutlu olsun yıh yıh.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Soth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eeuu benimkide 1 eylüldü:) yaslanıyoruz be pff[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 iyiki doğdun nice seneler....[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Denth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 pörtlek pörtlek sana da pörtlek o saman soth
Öne çıkan mesajlar