Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hastanede internet mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 smrnoff said: bak dikkat edersen duvarlara var orada bişiler. öyle herkeslede konuşmazlar. doktorlara da söyledin mi bu dediğin şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şimdi dışlandım mı ne oldum? , birine söyledim.diğerine söyleyemeden teşhisi koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 beyler neden rahatsızlıkları ile milletin dalga geçiyorsunuz? ayıp ama aaaa acı biber süreceğim oranıza buranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 olmayan şeyle neden dalga geçiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 said: birine söyledim.diğerine söyleyemeden teşhisi koydu. abi deli misin? doktora söylenir mi hiç öyle şey. hemen gidiyosun bi kaçtane filozoftan gerçeğin göreceliliği, algının kişiden kişiye değişmesi felanla ilgili bi kaç düşünce söz felan buluyosun (mutlaka vardır öyle bişeyler) ya bakın bu adam böyle demiş naber? diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 146 dan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hepiniz gerizekalısınız diyip yeterince ezdim zaten. ağır gelir hazmı kolay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 düşünsenize hastanede delilerin pron'a girdiğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya gerçekten abiler ablalar ben normalim.sadece siz garipsiyorsunuz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mal said: said: birine söyledim.diğerine söyleyemeden teşhisi koydu. abi deli misin? doktora söylenir mi hiç öyle şey. hemen gidiyosun bi kaçtane filozoftan gerçeğin göreceliliği, algının kişiden kişiye değişmesi felanla ilgili bi kaç düşünce söz felan buluyosun (mutlaka vardır öyle bişeyler) ya bakın bu adam böyle demiş naber? diyosun ya onlar da deliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ayrıca smirnoff kardeş sana deli diyen olmuş mu? olmamış heralde. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o zaman onlara niye ilaç vermediniz onlar büyük insan oldu beni hastaneye tıktınız banane ben oynamıyorum der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 onlar ölü yavrum, deli misin sen?" derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fede said: ayrıca smirnoff kardeş sana deli diyen olmuş mu? olmamış heralde. olmamış Mal said: said: birine söyledim.diğerine söyleyemeden teşhisi koydu. abi deli misin? doktora söylenir mi hiç öyle şey. hemen gidiyosun bi kaçtane filozoftan gerçeğin göreceliliği, algının kişiden kişiye değişmesi felanla ilgili bi kaç düşünce söz felan buluyosun (mutlaka vardır öyle bişeyler) ya bakın bu adam böyle demiş naber? diyosun olmuş. gerçekten bak.ben sadece biraz farklıyım diye belirli sıfatlara girmek zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 psikolojik rahatsızlıklar zordur. Hani anksiyete panik atakla uğraşıyorum o yetio yani oradan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben normalim diyip çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bence özel güçlerin var duvardakilerle falan konuşabilmen harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 halden anlayan biri. aslında onlar ruhlar.öldükten sonra duvarda yaşamaya devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aa deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aslında ölü olan sensin, konuştukların da ölülerle konuşma yeteneği olan ve çevreleri tarafından deli denip dışlanmış kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sen yanlış biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aa deli deyip durmayın lan gülmekten sandalyeden düşcem şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tamam bu kadar yeter çocuklar yarın görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geçmiş olsun allah kurtarsın kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar