Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi mouse?

manve

Öne çıkan mesajlar

_Gandalf_ said:

g500 gercekten güzel mouse ama sallayınca ses gelmesi bide tipi sinirimi bozdu. onun razer versiyonu imperator var. altınada roccat taito al paşalar gibi olur.

o sallanan şeyin ne olduğunu düşündün mü hiç?
scroll tekerleği sallanıyor doğal olarak. ha neden sallanıyor çünkü hyper fast scroll özelliği olan tekerleğin baya rahat dönmesi lazım. daha iyi yapılabilirdi elbette ama dert edecek bişe değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi üst kalite ürünler bahsettiklerin. kalite olarak arada bir fark olmadığına göre, mümkünse deneyerek almanda fayda var. arkadaş çevrende ya da dükkanlarda kafalayabileceğin satış elemanlarıyla bu konuya eğilmende fayda var. herkesin fareyi tutuş ve sallama şekli farklı. birisinin çok beğendiği bir tane başkasına rahatsızlık bile verebiliyor kullanırken.

gene de bir tavsiye istersen, logitech ve razer'dan şaşma. bunlar uzun süredir piyasada olan, artık gözün kapalı tercih edebileceğin markalar.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

r.a.t 7 ve 9'dan daha ustun bir mouse yok simdilik.

rat 7 yi kullandım
hatta paticikten 2 kişiye satın aldım.
rat 9 ise kablosuz olanı.
beğenmedim.
neyse.
kendime de mouse alacaktım
azcık daha koydum üstüne mamba aldım.
yani anlkayacagin rat 9 dan daha üstün mamba bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Selamlar,

Logitech G500 sahibiyim gayet memnunum ama mouseta optik
sensörden kaynaklanan hafif bir accelaration denilen ivme
etkisinin mevcut olduğunu söylüyor hardcore oyuncular.

Ben şahsen daha önce Razer Diamondback kullandım aynı dpi ile oynamama rağmen G500 de hafif bir ivme etkisi sezinlemeye başlamıştım %5 gibi.

Aynı hızda oynamama rağmen Razer ile Logitech fareleri arasında
FPS oyunlarında nişanlama farkları hissediyordum.

Halen G500 den genel kullanım olarak memnunum ama FPS oyunlarında milim ıskalamamak isteyeneler bu hususa dikkat etsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...