Xelee Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aluriel said: SeaGle said: 2 x 4.5, 2 x 1.7 takılı olarak kullanıyorum. oha şimdi denedim bunu ama çok ağır geldi bana böyle. 3 x 1.7 ye geri döndüm asfsad çok ii bi gaming mouse pad'in olsa ağır mı hafif mi daha kullanışlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok iyi bi gaming mouse pad sahibi değilim. 32x46 lık normal bi pad kullanıyorum. bilemicem o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mouse olrak logitech g700 tavsiye ederim. asiri rahat bi mouse arastir istersen biraz. klavye alcaksan yeni cikti logitech g510 onuda tavsiye ederim cok rahat klavye oda. g19`un aynisi ama ekrani renkli degil :) g15 den kat kat iyi olmus ama yeni seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bir hafta olmadı indirimi görünce g500 aldım gayet başarılı 5 seviye dpi ayarlıyabiliyorsun mouse üstündeki tüştan wheel lock i var ekstra tuşları var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 g500 candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 g500 gercekten güzel mouse ama sallayınca ses gelmesi bide tipi sinirimi bozdu. onun razer versiyonu imperator var. altınada roccat taito al paşalar gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mouse u sallıyarak hangi fonksiyonunu kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 _Gandalf_ said: g500 gercekten güzel mouse ama sallayınca ses gelmesi bide tipi sinirimi bozdu. onun razer versiyonu imperator var. altınada roccat taito al paşalar gibi olur. o sallanan şeyin ne olduğunu düşündün mü hiç? scroll tekerleği sallanıyor doğal olarak. ha neden sallanıyor çünkü hyper fast scroll özelliği olan tekerleğin baya rahat dönmesi lazım. daha iyi yapılabilirdi elbette ama dert edecek bişe değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 doğrudur dediğim gibi iyi mouse ama hantal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şu hazırda laf sokmak için beklemeleriniz harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hepsi üst kalite ürünler bahsettiklerin. kalite olarak arada bir fark olmadığına göre, mümkünse deneyerek almanda fayda var. arkadaş çevrende ya da dükkanlarda kafalayabileceğin satış elemanlarıyla bu konuya eğilmende fayda var. herkesin fareyi tutuş ve sallama şekli farklı. birisinin çok beğendiği bir tane başkasına rahatsızlık bile verebiliyor kullanırken. gene de bir tavsiye istersen, logitech ve razer'dan şaşma. bunlar uzun süredir piyasada olan, artık gözün kapalı tercih edebileceğin markalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Roccat Kone aldım çok memnumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SeaGle said: g500 sonuna kadar tavsiye ederim. Fiyat/performans konusunda en iyi şu anda. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Zaybird said: g500 döver hepsini f/p olarak. Kemerini bile takar herkesi dövdü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Uzun zamandır G5 kullanıyordum. Razer ya da tekrar G5 alcaktım sora biraz araştırıp Roccat Kone Plus aldım, altınada Roccat Sota, memnunum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 r.a.t 7 ve 9'dan daha ustun bir mouse yok simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 g500 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 senko said: r.a.t 7 ve 9'dan daha ustun bir mouse yok simdilik. rat 7 yi kullandım hatta paticikten 2 kişiye satın aldım. rat 9 ise kablosuz olanı. beğenmedim. neyse. kendime de mouse alacaktım azcık daha koydum üstüne mamba aldım. yani anlkayacagin rat 9 dan daha üstün mamba bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 mamba rat'lardan daha iyi diyorsun yani hmm bi de mamba deniyim ben o zaman ratlari cok sevdim ama ben, hem rahat hem karizmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 teknop.com da "transformers g700" 174 lira. ele guzel oturuyo, tavsiye edebilirim. ama cok ali$abildigimi soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 razer orochi nası bişiy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashback Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selamlar, Logitech G500 sahibiyim gayet memnunum ama mouseta optik sensörden kaynaklanan hafif bir accelaration denilen ivme etkisinin mevcut olduğunu söylüyor hardcore oyuncular. Ben şahsen daha önce Razer Diamondback kullandım aynı dpi ile oynamama rağmen G500 de hafif bir ivme etkisi sezinlemeye başlamıştım %5 gibi. Aynı hızda oynamama rağmen Razer ile Logitech fareleri arasında FPS oyunlarında nişanlama farkları hissediyordum. Halen G500 den genel kullanım olarak memnunum ama FPS oyunlarında milim ıskalamamak isteyeneler bu hususa dikkat etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 g500 kullanıyorum, 100 lira verdik 25 liralık a4 tekten farkı yok. oyunlarda gene ölüyorum gene ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 /thread skill>mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorsan zowie ec2 genel kullanım rts / fps oynuyorsan steel series kana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar