Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankaranın nesini seviyorsunuz???!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melih gökçek'i nasıl ankara sevmiyo ya, hayal dünyasında yaşamayın. Adam 15 senedir ankaranın başında, kendi kendine mi oy atıyo adam? Her seçimi gözle görülür farkla kazanıyo işte adam. muhtemelen bi sonraki seçimleri de kazanacak. Demek ki seviliyomuş. Tam ankaraya layık belediye başkanı :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

melih gökçek'i nasıl ankara sevmiyo ya, hayal dünyasında yaşamayın. Adam 15 senedir ankaranın başında, kendi kendine mi oy atıyo adam? Her seçimi gözle görülür farkla kazanıyo işte adam. muhtemelen bi sonraki seçimleri de kazanacak. Demek ki seviliyomuş. Tam ankaraya layık belediye başkanı :)

bizim k.ören metrosu var 2003 de başladı 2007 de bitecekti
ewet iyi bir başkan!!!
Mesaj tarihi:
ztane hangi ankarali sorsa "gokceki sevmiyorum, oy vermedim" amadam 15 senedir ankaranin belediye baskani asfasf

tencere kapak iste, gokcek ankaraliya ankarali gokceke yakisiyor, bir butun olup voltran gibi turkiyenin disneylandini olusturuyorlar
Mesaj tarihi:
neo said:

ewet iyi bir başkan!!!

iyi bir başkan demedim, ankaraya layık bir başkan dedim, arada bayağı büyük bir fark var :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

neo said:

ewet iyi bir başkan!!!

iyi bir başkan demedim, ankaraya layık bir başkan dedim, arada bayağı büyük bir fark var :)

değil arkadaşım
siz nasıl tayyip i beğenmiyonuz bizde melih gökçeki beğenmiyoruz
2 side aynı hesap
Mesaj tarihi:
bizim turgut altınoğumuz vardı
adam k.öreni saray yaptı saray
ne oldu sonra
kasetle şantaj yaptılar
adam yine seçilirdi ama istifa etmek zorunda kaldı
BU İŞLER BÖYLE!!!
Mesaj tarihi:
snarveien said:

baştan sona sadece ve sadece okudum ve tam bir fail

Daha baştan faildi niye hepsini okudun, niye eziyet ettin kendine nasıl yaparsın böyle birşeyi NEDEN!
  • Yeni Oluştur...