Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 melih gökçek'i nasıl ankara sevmiyo ya, hayal dünyasında yaşamayın. Adam 15 senedir ankaranın başında, kendi kendine mi oy atıyo adam? Her seçimi gözle görülür farkla kazanıyo işte adam. muhtemelen bi sonraki seçimleri de kazanacak. Demek ki seviliyomuş. Tam ankaraya layık belediye başkanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Rewendor said: melih gökçek'i nasıl ankara sevmiyo ya, hayal dünyasında yaşamayın. Adam 15 senedir ankaranın başında, kendi kendine mi oy atıyo adam? Her seçimi gözle görülür farkla kazanıyo işte adam. muhtemelen bi sonraki seçimleri de kazanacak. Demek ki seviliyomuş. Tam ankaraya layık belediye başkanı :) bizim k.ören metrosu var 2003 de başladı 2007 de bitecekti ewet iyi bir başkan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ztane hangi ankarali sorsa "gokceki sevmiyorum, oy vermedim" amadam 15 senedir ankaranin belediye baskani asfasf tencere kapak iste, gokcek ankaraliya ankarali gokceke yakisiyor, bir butun olup voltran gibi turkiyenin disneylandini olusturuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: bizim k.ören metrosu var 2003 de başladı 2007 de bitecekti ewet iyi bir başkan!!! iyi bir başkan demedim, ankaraya layık bir başkan dedim, arada bayağı büyük bir fark var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Rewendor said: neo said: bizim k.ören metrosu var 2003 de başladı 2007 de bitecekti ewet iyi bir başkan!!! iyi bir başkan demedim, ankaraya layık bir başkan dedim, arada bayağı büyük bir fark var :) değil arkadaşım siz nasıl tayyip i beğenmiyonuz bizde melih gökçeki beğenmiyoruz 2 side aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 e ben beğendiğimi de söylemedim, ama ankaraya layık başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bizim turgut altınoğumuz vardı adam k.öreni saray yaptı saray ne oldu sonra kasetle şantaj yaptılar adam yine seçilirdi ama istifa etmek zorunda kaldı BU İŞLER BÖYLE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ankara'da buluşmalar oluyor onu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dunayda esi benzeri olmayan gorilini seviyorum http://www.cayyolum.com/resimler/haberresim/1004108.jpg japonun gundami avrsa bizimde gorilimiz var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 muhabbet bi şeye sarmış ama söylemezsem çatliycam gençlik parkındaki lunaparkı ve lemanda yemek yemeği seviyorum hatta aşığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 baştan sona sadece ve sadece okudum ve tam bir fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 öyle demeyin bu konu bir başlagıç! domino etkisi gösterecek bir olaylar ve konular zincirinin ilk halkası. 81 il 81 konu ve güm! shall we begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Horcrux said: gidici. demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ayyaşlarını O=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gozlerimin icine bakip gulumsemesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 awww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aquila said: gozlerimin icine bakip gulumsemesini. siir gibi post kasiyorsun akila...mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 do you come from a land down under? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aquila said: gozlerimin icine bakip gulumsemesini. http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/581.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ulus'taki gazinolarını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 snarveien said: baştan sona sadece ve sadece okudum ve tam bir fail Daha baştan faildi niye hepsini okudun, niye eziyet ettin kendine nasıl yaparsın böyle birşeyi NEDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çinçin efsanelerini seviyorum ankaranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 başbakanlık binası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar