Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok bende şimdi baktım işte ben koyuyorum tırnak yiyenlere ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ildeniz post kasmaya yeni bir boyut getiriyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 peki sadece kendi tırnağınızımı yiyosunuz ? benim tırnaklarımı yemek isterseniz kestikten sonra kargoyla gönderirim biriktirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sümük yiyen varsa onuda gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kulak kiri de benden hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tenya yanlış kelime ya, tenya hayvan kaynaklı bi durum. Tırnak yemek kıl kurduna sebep oluyor. 4-5 kez dayanılmayacak kadar çok rahatsızlık verdiği için gitmiştim doktora. Kaşıntı falan filan, çok kötü bişey. Bi ilacı var, 1 hafta falan kullanıyorsun dökülüyor hepsi. Ama işte tırnak yemeye devam ettikçe neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: kulak kiri de benden hediye. ne pis adamsın ya midemi bulandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sen baslattin sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 konu çok iğrenç bi yere gidiyor ama seagle doktor sanada şu kaba dışkı örneği yap getir dedi mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 napıyosunuz olm doktorunuzda pis bi adammış napacak sizin bokunuzla lan doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi böyle ellerle gezilmez ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 içinde altın arıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bende de böyle bi takıntı oluyo arada. Çok stresli olduğum zaman falan, tırnakları kemiriyorum sonra atıyorum sağa sola. Tırnak etlerini de parçaladığım oluyor o çok berbat bişi. Sonra eve gider gitmez tırnakları dibine kadar kesiyorum, uzayana kadar sıkıntı çıkmıyo. Çözümü bu yani, tırnakları acıyana kadar kes hayvan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o resimdeki kimse yemeyi bilmiyor. her işin bi taktiği var, yıllarımı verdim bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 guzel tirnak uzatmanin formulu var abi, oval sekil verceksin, orantili kesceksin vs 2saatimi buna harciyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Flassh said: konu çok iğrenç bi yere gidiyor ama seagle doktor sanada şu kaba dışkı örneği yap getir dedi mi sdfs 3-4 kez verdim evet dışkı örneği ahahah. @kermit, bokumuzda boncuk aradı doktor kankut. @roket, abi kesecek bi tırnağa sahp değilim problem orda, sürekli yiyiyorum. Gece yarım milim uzuyorsa ertesi gün ilk derste traşlıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 minimum 8 hamlede kesilirse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tırnak yemek bu kadar bağımlılık mı yapıyor ya. bi bakiim nasıl birşeymiş diye 1-2 dişledim az önce ama korktum bıraktım hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Olm sıfırla tırnakları işte, zaten yemeye çalıştınmı kanıyo bi daha dokunmuyosun sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şuan çok güzel bi tırnağım var yemeyi unutmuşum ne güzel duruyor orda ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu adamdan yardım alabilirsin ya da http://www.mediabistro.com/fishbowldc/files/2010/09/cesarmillan1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 df said: tırnak yemek bu kadar bağımlılık mı yapıyor ya. bi bakiim nasıl birşeymiş diye 1-2 dişledim az önce ama korktum bıraktım hemen =) ahahah forum bi süre sonra bünyeye sakıncalı hale geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kopekci adam degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Birde sürekli yenilince tırnak, ilk uzatmaya çalıştığın zamanlarda çok güçsüz oluyor. Azıcık uzamıi haliyle bile hemen kırılıp kopuyor falan, iice sinir oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 davranış uzmanı eğitimci adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar