Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak yeme problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tenya yanlış kelime ya, tenya hayvan kaynaklı bi durum.

Tırnak yemek kıl kurduna sebep oluyor. 4-5 kez dayanılmayacak kadar çok rahatsızlık verdiği için gitmiştim doktora. Kaşıntı falan filan, çok kötü bişey.

Bi ilacı var, 1 hafta falan kullanıyorsun dökülüyor hepsi. Ama işte tırnak yemeye devam ettikçe neye yarar.
Mesaj tarihi:
Bende de böyle bi takıntı oluyo arada. Çok stresli olduğum zaman falan, tırnakları kemiriyorum sonra atıyorum sağa sola. Tırnak etlerini de parçaladığım oluyor o çok berbat bişi. Sonra eve gider gitmez tırnakları dibine kadar kesiyorum, uzayana kadar sıkıntı çıkmıyo. Çözümü bu yani, tırnakları acıyana kadar kes hayvan gibi.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

konu çok iğrenç bi yere gidiyor ama

seagle doktor sanada şu kaba dışkı örneği yap getir dedi mi sdfs

3-4 kez verdim evet dışkı örneği ahahah.

@kermit, bokumuzda boncuk aradı doktor kankut.

@roket, abi kesecek bi tırnağa sahp değilim problem orda, sürekli yiyiyorum. Gece yarım milim uzuyorsa ertesi gün ilk derste traşlıyorum onu.
Mesaj tarihi:
tırnak yemek bu kadar bağımlılık mı yapıyor ya. bi bakiim nasıl birşeymiş diye 1-2 dişledim az önce ama korktum bıraktım hemen =)
Mesaj tarihi:
df said:

tırnak yemek bu kadar bağımlılık mı yapıyor ya. bi bakiim nasıl birşeymiş diye 1-2 dişledim az önce ama korktum bıraktım hemen =)

ahahah forum bi süre sonra bünyeye sakıncalı hale geliyo
Mesaj tarihi:
Birde sürekli yenilince tırnak, ilk uzatmaya çalıştığın zamanlarda çok güçsüz oluyor. Azıcık uzamıi haliyle bile hemen kırılıp kopuyor falan, iice sinir oluyorsun.
  • Yeni Oluştur...