FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tırnak yenir mi lan aptal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bir kere o tadı al bırakamazsın bak sana o kadar diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahaha baş koymuş bu yola.tiryaki olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi niye yiyeyim tırnağımı sonra sağa sola takılır saçma sapan. kesince bile böyle garip bi pürüz oluyo tırnağın ucunda. kesmeyip bembeyaz karı tırnaklarıyla geziyorum. yenmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bal parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben de yiyorum ama su foto başka bi boyutmuş ya bildiğin tırnağı hüpletmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benim kuzenim kökünü kurutuyodu. ben o kadar değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrys Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Faydası olurmu bilmem ama ben nası bıraktığımı anlatıyım. Tırnaklarımızı yenecek uzunluğa erişmeden kesiyoruz. gerçi bazen ben unutuyorum kesmeyi diyorum ulan baya da uzamış yiyim bari. ama azaltıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben de 6 yıl öncesine kadar tırnaklarımı yiyordum sonra gitar çalmaya heves ettim; gitar çalmayı adam gibi beceremedim ama tırnak yemeyi bıraktım. Geçen yaza kadar da sol baş parmağımın tırnağıyla uğraşıyordum, baya şekli bozulmuştu. Sonra ulan dedim sen mi büyüksün ben mi? Haziran başından beri dokunmadım bir daha. O nahoş "gel uğraş benimle" hissi var hala başparmağımda ama çok süper oldu şekli o yüzden direniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 tırnak yemek kilo verdiriyormu ? son dönemlerde ufacık göbeğim çıktı korkmaya başladım ara öğün olarak tırnak yemek istiyorum. koca götlü koca göbekli bi insan olmak iğrenç bişi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 30 senedir tirnak yiom 110 kiloyum bro.. bi halta yaradigi yok :D o fotodan daha beter ellerim oyle diyim.. oje ise yariyor bende, ozellikle mavala nin parlamayan bi meredi var super etkili.. ole her eczaneden olan hede ise yaramiyor. bide obsessive compulsive disorder mi ne diolar bu ise, oral fiksasyon disinda, bendeki tam olarak o, kaslarimla, favorilerimle falan da oynuyorum bazen mesela bisey dusunurken calisirken falan.. zaten tirnak yemenin bir level ustu o oluyor.. ;) neyse kafaya takinca birakabiliyorum ben o bakim ojesi kilikli zinbirtiyla falan da, useniyorum her aksam surmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 senko said: abi tirnak onemli iste bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani, kizlar bakiyor bunlara cerebralis said: bakıyo cidden Tırnak ile işim olmazda benm el yaradan geçilmiyor 3 ay önce 50kg beton bloğa serçe parmağımı sıkıştırıp kırıp ezmiştim daha önceki kesiklere felan duğa eder oldum. Hiç birşey bulamasam elektrik kablosunun teli ile eli deliyorum. En sonda ceviz kabuğu ile başparmığını jilet gibi kesmeyi başarmışım kanamasa ruhumda duymayacak. NEeeeeennnnn ayvayı yemişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sergi Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 arkadaşlar benim konu pek ciddiye alınmadı ama beynimdeki melodilerden nasıl kurtulabilirim bu da tırnak yemek gibi bir takıntı sonuçta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sergi said: arkadaşlar benim konu pek ciddiye alınmadı ama beynimdeki melodilerden nasıl kurtulabilirim bu da tırnak yemek gibi bir takıntı sonuçta :( Onlardan şarkı yap para kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 takıntılı derecede sosyal fobim var.her lafın altından kendime anlam çıkarıyorum herkesin benim hakkımda konuştuğunu falan düşünüyorum.çıldırmak üzereyim sosyal hayatım sıfıra inicek nerdeyse.ailemden biri olmadan bir yere gidemez oldum.bakkala markete bile zor çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sergi said: arkadaşlar benim konu pek ciddiye alınmadı ama beynimdeki melodilerden nasıl kurtulabilirim bu da tırnak yemek gibi bir takıntı sonuçta :( bırak çıksınlar, dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben bıraktım sonunda. işte irade işte güç zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 LuNiZ said: 30 senedir tirnak yiom 110 kiloyum bro.. bi halta yaradigi yok :D o fotodan daha beter ellerim oyle diyim.. oje ise yariyor bende, ozellikle mavala nin parlamayan bi meredi var super etkili.. ole her eczaneden olan hede ise yaramiyor. bide obsessive compulsive disorder mi ne diolar bu ise, oral fiksasyon disinda, bendeki tam olarak o, kaslarimla, favorilerimle falan da oynuyorum bazen mesela bisey dusunurken calisirken falan.. zaten tirnak yemenin bir level ustu o oluyor.. ;) neyse kafaya takinca birakabiliyorum ben o bakim ojesi kilikli zinbirtiyla falan da, useniyorum her aksam surmeye :D abi şu obsesive compühede disolölö müdür nedir, ne bu? Ben ders çalışırken falan sakalımla da oynuyorum çünkü, bak şimdi işler karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 SeaGle said: LuNiZ said: 30 senedir tirnak yiom 110 kiloyum bro.. bi halta yaradigi yok :D o fotodan daha beter ellerim oyle diyim.. oje ise yariyor bende, ozellikle mavala nin parlamayan bi meredi var super etkili.. ole her eczaneden olan hede ise yaramiyor. bide obsessive compulsive disorder mi ne diolar bu ise, oral fiksasyon disinda, bendeki tam olarak o, kaslarimla, favorilerimle falan da oynuyorum bazen mesela bisey dusunurken calisirken falan.. zaten tirnak yemenin bir level ustu o oluyor.. ;) neyse kafaya takinca birakabiliyorum ben o bakim ojesi kilikli zinbirtiyla falan da, useniyorum her aksam surmeye :D abi şu obsesive compühede disolölö müdür nedir, ne bu? Ben ders çalışırken falan sakalımla da oynuyorum çünkü, bak şimdi işler karıştı. kötü bi combo yapmak üzereyiz ben de tırnak kenarlarını yoluyorum kendimi bildim bileli. neyseki psikanaliz yardımımıza yetişiyor. Hepsinin nedeni cidden küçüklüğümüzde yatıyo. Herkesin gizlediği bi trajedisi var. Beni küçükken kiktiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ders çalıştığımda kafamı kaşıyorum paso.. ama ocd kabul etmem bu kadarcık hede ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben etlerini yiyorum kenarlarını falan. çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 lan mokoko girme araya be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bir haftalık bir bekleyişten sonra tam istediğim uzunluğa geldiler ve bir güzel zevkle miğdeye indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 topiği okurken tırnaklarımı yediğimi farkettim. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 mokoko said: ben etlerini yiyorum kenarlarını falan. çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar