Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak yeme problemi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Ben de 6 yıl öncesine kadar tırnaklarımı yiyordum sonra gitar çalmaya heves ettim; gitar çalmayı adam gibi beceremedim ama tırnak yemeyi bıraktım.

Geçen yaza kadar da sol baş parmağımın tırnağıyla uğraşıyordum, baya şekli bozulmuştu. Sonra ulan dedim sen mi büyüksün ben mi?

Haziran başından beri dokunmadım bir daha. O nahoş "gel uğraş benimle" hissi var hala başparmağımda ama çok süper oldu şekli o yüzden direniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
30 senedir tirnak yiom 110 kiloyum bro.. bi halta yaradigi yok :D

o fotodan daha beter ellerim oyle diyim..

oje ise yariyor bende, ozellikle mavala nin parlamayan bi meredi var super etkili.. ole her eczaneden olan hede ise yaramiyor.

bide obsessive compulsive disorder mi ne diolar bu ise, oral fiksasyon disinda, bendeki tam olarak o, kaslarimla, favorilerimle falan da oynuyorum bazen mesela bisey dusunurken calisirken falan..

zaten tirnak yemenin bir level ustu o oluyor.. ;)

neyse kafaya takinca birakabiliyorum ben o bakim ojesi kilikli zinbirtiyla falan da, useniyorum her aksam surmeye :D
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi tirnak onemli iste
bi el tirnak bi de got erkekte onemli yani,

kizlar bakiyor bunlara

cerebralis said:

bakıyo cidden

Tırnak ile işim olmazda benm el yaradan geçilmiyor 3 ay önce 50kg beton bloğa serçe parmağımı sıkıştırıp kırıp ezmiştim daha önceki kesiklere felan duğa eder oldum. Hiç birşey bulamasam elektrik kablosunun teli ile eli deliyorum. En sonda ceviz kabuğu ile başparmığını jilet gibi kesmeyi başarmışım kanamasa ruhumda duymayacak. NEeeeeennnnn ayvayı yemişim :(
Sosyal ağlarda paylaş

takıntılı derecede sosyal fobim var.her lafın altından kendime anlam çıkarıyorum herkesin benim hakkımda konuştuğunu falan düşünüyorum.çıldırmak üzereyim sosyal hayatım sıfıra inicek nerdeyse.ailemden biri olmadan bir yere gidemez oldum.bakkala markete bile zor çıkıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

oje ise yariyor bende, ozellikle mavala nin parlamayan bi meredi var super etkili.. ole her eczaneden olan hede ise yaramiyor.

bide obsessive compulsive disorder mi ne diolar bu ise, oral fiksasyon disinda, bendeki tam olarak o, kaslarimla, favorilerimle falan da oynuyorum bazen mesela bisey dusunurken calisirken falan..

neyse kafaya takinca birakabiliyorum ben o bakim ojesi kilikli zinbirtiyla falan da, useniyorum her aksam surmeye :D

abi şu obsesive compühede disolölö müdür nedir, ne bu? Ben ders çalışırken falan sakalımla da oynuyorum çünkü, bak şimdi işler karıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

LuNiZ said:

abi şu obsesive compühede disolölö müdür nedir, ne bu? Ben ders çalışırken falan sakalımla da oynuyorum çünkü, bak şimdi işler karıştı.

kötü bi combo yapmak üzereyiz ben de tırnak kenarlarını yoluyorum kendimi bildim bileli.

neyseki psikanaliz yardımımıza yetişiyor.

Hepsinin nedeni cidden küçüklüğümüzde yatıyo. Herkesin gizlediği bi trajedisi var.

Beni küçükken kiktiley
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...