SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi bıktım artık, cidden.. Kendimi bildim bileli tırnak yerim. Bazen acıtana kadar, canım yanana kadar girişirim tırnağa. Tırnaklarım hem çok çirkin gözüküyor, hem yerken çok çirkin bi hal alıyorum -alıyormuşum-, hem de canım acıyor dediğim gibi. Şimdi, olayın psikolojik boyutuna bakarsak, öyle baskı altında büyüyen bi çocuk değilim. Tamam "arkadaş gibi baba" denilen baba tipi değil babam, ki olmasını da istemem zaten. Ama yine de öyle her gün dayak yiyerek büyümedim. Elbette sınırlar vardı, arnavut bi aile olduğumuzdan aile yaşantısının her noktasında saygı kuralları ve hiyerarşi geçerliydi, geçerli. Lakin bunların yanında, ters tepecek hiçbir davranış da görmedim. Yani elbette psikolojime neyin etkiyip etkimediğini çözemem kendi başıma ama en azından geçmişe döndüğümde "lan şöyle şöyle bi olay vardı" tadında iz bırakabilecek birşey yaşamadım. Bu sorunun temelinde yatabilecek şeylerden biri rol model boku. Küçük abim bildim bileli tırnak yer. Hani rol model olarak onu seçmiş olabilirim diye düşünüyorum. Gerçi rol model olarak onu seçmişsem başıma gelebilecek en iyi şeydir tırnak yemek ama, bilemedim ahahahasd. Şöyle biraz toparlarsak, baskı olsun şiddet olsun, -arada yediğim sıradan bikaç köteği saymazsak sdf- aileden böyle birşey gördüğümü söyleyemem. İçe kapanık bi insan da değilim. Stresli biri de değilim aslında pek. Hani az çok burada da tanıyanlar var, mesajlarıma da yansıyordur, neşeli bi insan diyebilirim kendime. Ne bileyim işte pedagogdur psikologdur tırnak yeme konusunda konuşan insanların söylediği sebepler pek yok bende. Ama yiyiyorum arkadaş. Bak mesela sağ elimin orta parmağı acıyor şu an tuşa basarken. Bıktım yani artık, cidden bıktım. Acı oje muhabbetini ilk kez 6-7 yaşımda falan denedim sanırım. Halamın kızı "aa böyle bişey çıkmış bi deneyelim belki engeller" falan demişti anneme. 1-2 gün tadından ötürü pek yaklaşmadım ama 3. günü ojeyle birlikte yer hale gelmiştim. 1 hafta önce de denedim. Resmen bursaçocuuyumheryerdemaniküryaparım misali bakım yaptım elime. Tırnak güçlendirici nane sürüp üstrüne acı oje bastım. Bi hafta hırs yaptım, az önce 1 haftalık birikimin içine ettim. Yani demek istediğim, acı ojedir falan bunlar işe yaramıyor. Yani en azından sürekli tırnağında durması lazım. E her zaman süremiyorsun işte, renksiz unisex şeyler olsalar da parlıyor en nihayetinde, hoş değil. Zaten bursanın adı çıkmış, gemlikli olarak ilçemize bok attırmaya gerek yok diye düşünüyorum eheadsasd. Şaka bi yana, dediğim gibi tırnağımda olmadığı zaman bi faydası yok acı oje falan. E zaten olay sorunu kökten halletmek, bi ömür boyu tırnağıma birşey sürmek zorunda değilim. WALL OF TEXT OLDU LAN OF Tamam bitiriyorum; Nasıl bitiricem bu işi, nasıl geçicem önüne lan? İllalah ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya bu durumun şeyle de alakası olabilir.oral fiksasyon diye bi durum var.ismi azcık ofsayt ama fahfhgasd=) ne kadar süt emmişsin anneden kaç ay yani?? :D p.s: oral saplanma da diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bırakamazsın. Ben 10 yıldan fazladır bırakamıyorum, bir sürü teknik bile geliştirdim. Acıtacak kadar yapmıyorum ama. 2-3 günde bir tırnağı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 düşünmemeye çalış.elin rahat dursun.tırnaklarını kısa kes yada yiyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kizlar guzel tirnakli erkekleri begeniyor. bu senin icin yeterli bi motivasyon olabilir sanirim. aynirca guzel elli erkeklerde populer su siralar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 benim ellerim kız eli gibi lan sdfs. ama kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tırnak yenmek için vardır usta o yüzden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yahu benim bikaç arkadaşım var eller böyle bembeyaz ince uzun.kıskanıyorum resmen hiç hoş değil.haksızlık bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: benim ellerim kız eli gibi lan sdfs. ama kıllı. kıllıysa nası kız eli gibi oluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ellerimin ve tirnaklarimin fotosunu cekip sizi kiskandirmak istemiyorum kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şekil şemal olarak. tırnak yapım filan mesela tam oje sürmelik. uzun tırnaklarım. milletin içe gömülü oluyo genelde. kılları aldırsam cillop valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende bırakamıyorum sınavlarda orda burda hep artıyor. Şu an feci durumda ben hep köşeleri koparıyorum aslında çok kötü durmuyor benimkiler ama genelde hep sınavlarda derslerde kanatıyorum. iğrenç oluyor sonra. Bir kere bıraktım 6 ay yemedim onda da bi kız ellerimi görünce iğrenmişti. Sonra inat ettim bıraktım ama sonra yine başladım. Tamamen zihinde çözülebilecek bişey bence bu. Acı oje vs bende denedim olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: şekil şemal olarak. tırnak yapım filan mesela tam oje sürmelik. uzun tırnaklarım. milletin içe gömülü oluyo genelde. kılları aldırsam cillop valla. ne duruyorsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 doktora gitmek lazım işte deli doktoruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @senko cuz; http://icons.iconarchive.com/icons/3xhumed/mega-games-pack-27/256/Balls-of-Steel-2-icon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 siz oral saplanmışsınız gençler,üzgünüm ben demiyorum freud diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Annem bebekken artık yemek ye diye biberonumu atmış, bir hafta ağlamışım zaten. İlk çocuk olmanın sonuçları bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barnacle said: @senko cuz; http://icons.iconarchive.com/icons/3xhumed/mega-games-pack-27/256/Balls-of-Steel-2-icon.png üzme kendini.. öle sevenler de var. git, bursaya git... tırnaklar için tırnağınızı fare zehirine batırın. acaip dikkat edersiniz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: ya bu durumun şeyle de alakası olabilir.oral fiksasyon diye bi durum var.ismi azcık ofsayt ama fahfhgasd=) ne kadar süt emmişsin anneden kaç ay yani?? :D p.s: oral saplanma da diyebiliriz Of siz öğretmenler var ya.. Kız arkadaşım da söyledi o oral lölölö olayını bi aralar. Zaten ne biçim konu isimleri varsa şu ingilizcecilerin, oral lölölö anal lölölö. Simple past tense falan diye bilirdik ingilizceyi, öğretmenlik olunca iş değişiyormuş eheühe Bilmiyorum kaç ay emmişim, sorarım birazdan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tüysüz olsam belki üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çocuklukta haz bölgeleri yeterince doyurulmazsa ileriki yaşlarda böyle saplanmalar oluyomuş.misal oral dönemde çocuk her bulduğunu ağzına alır falan,yada anneyi emer ya işte bu dönemi eğer kısa tutulursa bi yanı eksik kalıyomuş hep=) soora da işte ağız sürekli bişilerle meşgul olma gereği duyuyo büyüyünce bu eksikliği gidermek için.sigara bağımlılığını da büüyük ölçüde ona bağlıyolar(bkz: dudak tiryakisi) demek ki neymiş:çoğcuğunuzu 5 yaşına kadar emzirin sgdffsdsdh işi garantiye alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beyler celebralis annelliğe hazırlanıyo kesin bu kadar bilgi gereksiz çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 daha beter sapık olur be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tırnakların wotunu görünce uzamayı bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar