Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hawken

Kaede

Öne çıkan mesajlar

yok abi pinglerde bir gariplik var, uk için 120 ping normal değil benim bağlantımda. demin oyuna girdim en düşük pingli adam 235'di, ben 300 küsürlerdeydim, bir sonraki oyun en düşük ping bende 135'le adamlar 200'lerde falandı.

bi de 3 maç kazandım hala bana mechler gelmedi, tek mech var :(

belli level'a gelince mi geliyor? ben direkt ilk oyundan sonra 5 tane veriyor sandım
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun matchmaking harbi gördüğüm en kötü ama öyle böyle değil.

ya bir de oyun deli gibi system drive'a birşey yazıyor maç başlarken, bir şekilde durdurmam lazım yoksa anasını ağlatacak ssd'nin. 2 günde 150gb filan yazmış yuh.

pingler de gene facia, 200'lerde.

alt + f4 de4 çalışmıyor oyunda top lel, kapadım çıktım 220 pingi napayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ping'lerin direk yariya inmesi lazim bir sekilde..hani genelde herkesin yuksek oldugu icin oynanabiliyor, ama ortamda sihirli bir sekilde dusuk pingli biri ciktimi teror estiriyor hehe.

Tow rocketi seviyorum ben ya hehe..hele roketi yari yolda 2ci bi klik ile patlatmak baya guzel mekanik bence...Tow'dan bayan varsa Bruiser denesin derim, Hellfire'baya fena..kilitlemeden de sallanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

tow a mı çöp dedin ?

aynen öyle demiş. abooov.

EU'nun her yerine 100 altı ping alamazsın Türkiye'den. Hollanda, Almanya falan o civar olması lazım. UK, iskandinav ülkeleri falan ayrı mevzu.

Yazılmış zaten bu oyunda ping bazen katlanıyor anlamsızca. O konuda bariz bir sorunu var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
oyunun son hali bok gibi. dodge fuel yemiyor. HPler yarıya inmiş. heavy oynamanın hiçbir manası kalmamış. itemlar sayılı ölmüş böylece iyi oynayıp hayatta kalmayı cezalandırıyor, lel. tuning sistemi komple kalkmış, specialization falan yok yani. süper bi menü müziği vardı o bile gitmiş. yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

oyunun son hali bok gibi. dodge fuel yemiyor. HPler yarıya inmiş. heavy oynamanın hiçbir manası kalmamış. itemlar sayılı ölmüş böylece iyi oynayıp hayatta kalmayı cezalandırıyor, lel. tuning sistemi komple kalkmış, specialization falan yok yani. süper bi menü müziği vardı o bile gitmiş. yazık.

oha ya robotlu cod olmuş o zaman

dodge'un fuel yememesi nedir ya peeeh

edit: sayfa başı
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...