Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sonra düzeldi, 110 filan oldu gecenin kalanında. evet iyi dövdük, mechdaşlarıma teşekkür ediyorum keyifli oyun için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 yok abi pinglerde bir gariplik var, uk için 120 ping normal değil benim bağlantımda. demin oyuna girdim en düşük pingli adam 235'di, ben 300 küsürlerdeydim, bir sonraki oyun en düşük ping bende 135'le adamlar 200'lerde falandı. bi de 3 maç kazandım hala bana mechler gelmedi, tek mech var :( belli level'a gelince mi geliyor? ben direkt ilk oyundan sonra 5 tane veriyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 evet pilot levella geliyor olmali mech levella gelenlerse daha uzun, 10 saat oynadigim mechin daha 1 2 level almasi lazim yenisini acmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 roketeer geldi şimdik ama pingler çok can sıkıcı, 270'di deminki oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 gg ya queue gelmiyiii 20 dk fln bekliyo sonra atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 E server browserdan gir? Quickmatch yapmiyorum ben hic...beklemek cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 aynen rankime yakin olan ilk dolumsu sunucuya atliyorum lakin pingler hakkaten artti mi ne 2 hafta once 200 vs iken dodge modge isimi goruyordum simdi baya baya takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 adamların serverları ya inanılmaz kötü ya da patlamış. oynanabilir hale geldiğinde bir daha bakarız artık. şu an no-go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 oyunun matchmaking harbi gördüğüm en kötü ama öyle böyle değil. ya bir de oyun deli gibi system drive'a birşey yazıyor maç başlarken, bir şekilde durdurmam lazım yoksa anasını ağlatacak ssd'nin. 2 günde 150gb filan yazmış yuh. pingler de gene facia, 200'lerde. alt + f4 de4 çalışmıyor oyunda top lel, kapadım çıktım 220 pingi napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bir neden secondary olarak çöp rokete mecburuz ona da anlam verebilmiş değilim. primary'de üç seçenek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 tow a mı çöp dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 primary'de seçebildiğim diğer silahlar yanında anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 pingden mi bilmiyorum mermiler veya roketler namludan çıkmıyor saçma sapan gövdenin başka taraflarından çıkıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 160 170 ping nedir ya ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 170 benim gördüğüm en düşük ping, 270 oynadığım zamanlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ping'lerin direk yariya inmesi lazim bir sekilde..hani genelde herkesin yuksek oldugu icin oynanabiliyor, ama ortamda sihirli bir sekilde dusuk pingli biri ciktimi teror estiriyor hehe. Tow rocketi seviyorum ben ya hehe..hele roketi yari yolda 2ci bi klik ile patlatmak baya guzel mekanik bence...Tow'dan bayan varsa Bruiser denesin derim, Hellfire'baya fena..kilitlemeden de sallanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hayır 200 ping, sonra 100'e iniyor, sonra tekrar 200'e çıkmış filan. sniper oynadım biraz da paso havaya çıkınca yeterin dedim kapadım 2,5$'lık bf3'e geçtim heh. 70 pingle yardırdım orda da hevesimi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 cs'de uk'de 50-60 ping oynuyorum fiberle, şu oyunda 270 olmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. şu mekaniklere sahip bir oyunun ortalama eu oyuncusuna max. 100 ping veriyor olması gerek, onu da bu adamlar başaramaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 7thBreath said: tow a mı çöp dedin ? aynen öyle demiş. abooov. EU'nun her yerine 100 altı ping alamazsın Türkiye'den. Hollanda, Almanya falan o civar olması lazım. UK, iskandinav ülkeleri falan ayrı mevzu. Yazılmış zaten bu oyunda ping bazen katlanıyor anlamsızca. O konuda bariz bir sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 3gb indirmeden şurayı okuyaymışım iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 oyunun son hali bok gibi. dodge fuel yemiyor. HPler yarıya inmiş. heavy oynamanın hiçbir manası kalmamış. itemlar sayılı ölmüş böylece iyi oynayıp hayatta kalmayı cezalandırıyor, lel. tuning sistemi komple kalkmış, specialization falan yok yani. süper bi menü müziği vardı o bile gitmiş. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 arcane said: oyunun son hali bok gibi. dodge fuel yemiyor. HPler yarıya inmiş. heavy oynamanın hiçbir manası kalmamış. itemlar sayılı ölmüş böylece iyi oynayıp hayatta kalmayı cezalandırıyor, lel. tuning sistemi komple kalkmış, specialization falan yok yani. süper bi menü müziği vardı o bile gitmiş. yazık. oha ya robotlu cod olmuş o zaman dodge'un fuel yememesi nedir ya peeeh edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hawken gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 adamlar naptıysa olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bence cillop gibi olmuştu ama steam'e koymadan önce fena bozmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar