Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hawken

Kaede

Öne çıkan mesajlar

hangi singleplayer potansiyeli? daha ilk videolardan falan multiplayer değil miydi bu?

bence mükemmel bir mech + fps kombosu olmuş. mechlere tarzlar güzel yakıştırılmış.

zaten düz mech oyunu isteyenin burada işi ne ben onu anlamadım yok mu mechwarrior online falan sdf.

bugün gelecek yamayla çok net adam olabilir. istisnası sunucular. türkiye'den UK pingi pek parlak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yama inanılmaz iyi. Yeterince oynayacak vaktim olmadı o yüzden yanlışım olabilir, yine de buyrun:

Oyun görsel olarak çok değişmiş. Unit ve damage indicatorlar çok daha temiz. Arayüzler adama dönmüş. En önemlisi mech içi arayüzü değişmiş. Artık herşeyi takip etmek daha rahat. Itemlar için mouse wheel ile değiştirme saçmalığı kalkmış, actionbar gibi yapmışlar.

Yeni unlock sistemi daha oyuncu dostu. Sırf player level ile 6 tane mech açılıyor. Eskiden 1 tane mech açılan playtime ile artık 6 tane açıyorsunuz ve hiç coin harcamadan. Coini o mechlerin ekipmanına harcıyorsunuz. Aynı mechten birden fazla garaja çekip, farklı setuplarla oynayabilirsiniz.

Player level ile açılmayan mechler ise mech level ile açılıyor. Eskiden player level 25'de açılan kuvvetli primary silahlar artık mech lvl3'de geliyor. Mech level ile main mech abilityi upgrade edebiliyoruz.

Talent tree gitmiş. Yerine daha az çeşit olan ama daha dengeli basit bir tuning sistemi gelmiş.

Bir adet yeni harita var. Ormanda geçiyor. Beğenmedim. Oyunun haritalar biraz sıkıntılı açıkçası. 2 tanesi çok iyi. Kalanlar kötü. Ortası yok.

Asıl önemli kısıma geleyim:

Internals ve Items olmak üzere iki fitting var. Bunlar için 6'şar slot veriyor. İstediğiniz parçalarla, itemlarla kullanabiliyorsunuz. Burada epey bir çeşit var ve acayip fark yaratmış.

Arkadaşlarınızla party kurma sistemi gelmiş.

Özetlemek gerekirse bambaşka bir oyun olmuş ve çok iyi bir oyun olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun modları var:

Deathmatch
Team Deathmatch
Missle Assault (klasik domination)
Siege (benzin taşıyorsunuz, yeterli benzin olunca geminiz kalkıyor. patlamadan karşı tarafa ulaşabilirse kazanıyorsunuz)

Genelde TDM dönüyor, oyuna en yakışan da o.

Progressionı en rahat şu şekilde anlatabilirim:

http://i.imgur.com/4wp38fh.jpg

ilk sıradakiler player level ile açılıyor.

ikinci ve üçüncü sıradakiler ise üstlerindeki mechin level 5 olmasıyla açılıyorlar. (veya direkt coin ile alabiliyorsun galiba?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...