Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ahah adamlar sıçtıklarını farkedip, oyunu tekrar yaparlarsa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oyun mechlikten cıkarıp fps yapmaları yetmedi bide single player potansiyeli bu kadar yüksekken cikoraccaya cevirdiler. kolay kolay adam olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hangi singleplayer potansiyeli? daha ilk videolardan falan multiplayer değil miydi bu? bence mükemmel bir mech + fps kombosu olmuş. mechlere tarzlar güzel yakıştırılmış. zaten düz mech oyunu isteyenin burada işi ne ben onu anlamadım yok mu mechwarrior online falan sdf. bugün gelecek yamayla çok net adam olabilir. istisnası sunucular. türkiye'den UK pingi pek parlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yama inanılmaz iyi. Yeterince oynayacak vaktim olmadı o yüzden yanlışım olabilir, yine de buyrun: Oyun görsel olarak çok değişmiş. Unit ve damage indicatorlar çok daha temiz. Arayüzler adama dönmüş. En önemlisi mech içi arayüzü değişmiş. Artık herşeyi takip etmek daha rahat. Itemlar için mouse wheel ile değiştirme saçmalığı kalkmış, actionbar gibi yapmışlar. Yeni unlock sistemi daha oyuncu dostu. Sırf player level ile 6 tane mech açılıyor. Eskiden 1 tane mech açılan playtime ile artık 6 tane açıyorsunuz ve hiç coin harcamadan. Coini o mechlerin ekipmanına harcıyorsunuz. Aynı mechten birden fazla garaja çekip, farklı setuplarla oynayabilirsiniz. Player level ile açılmayan mechler ise mech level ile açılıyor. Eskiden player level 25'de açılan kuvvetli primary silahlar artık mech lvl3'de geliyor. Mech level ile main mech abilityi upgrade edebiliyoruz. Talent tree gitmiş. Yerine daha az çeşit olan ama daha dengeli basit bir tuning sistemi gelmiş. Bir adet yeni harita var. Ormanda geçiyor. Beğenmedim. Oyunun haritalar biraz sıkıntılı açıkçası. 2 tanesi çok iyi. Kalanlar kötü. Ortası yok. Asıl önemli kısıma geleyim: Internals ve Items olmak üzere iki fitting var. Bunlar için 6'şar slot veriyor. İstediğiniz parçalarla, itemlarla kullanabiliyorsunuz. Burada epey bir çeşit var ve acayip fark yaratmış. Arkadaşlarınızla party kurma sistemi gelmiş. Özetlemek gerekirse bambaşka bir oyun olmuş ve çok iyi bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 cok iyi oldu bu update havadan 4 mech geldi fdgh sistem de daha hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Sade bir soru; Oyun P2W bir oyunmu? Şu robotlara ilgim var dışardan çok hoş gözüküyo falan böyle oyunlar ama markete bağımlı oyunsa hiç başlamamak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 p2w yok. yalnız bazı kozmetik upgradeler sadece gerçek parayla alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 nasıl p2w yok? hawkenda adamlar mechleri parayla satmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 player level ve mech level ile de açabiliyorsun. (ingame coin bile ödemeden) para basıp herşeye bir an önce erişmek mümkün. ancak bazı kozmetik upgradeler dışında bunların hepsine oynayarak da erişilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pve si yok degilmi bunun ? yani world of tanks gibi harita uzerinde savas pvp mantiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Oyun modları var: Deathmatch Team Deathmatch Missle Assault (klasik domination) Siege (benzin taşıyorsunuz, yeterli benzin olunca geminiz kalkıyor. patlamadan karşı tarafa ulaşabilirse kazanıyorsunuz) Genelde TDM dönüyor, oyuna en yakışan da o. Progressionı en rahat şu şekilde anlatabilirim: http://i.imgur.com/4wp38fh.jpg ilk sıradakiler player level ile açılıyor. ikinci ve üçüncü sıradakiler ise üstlerindeki mechin level 5 olmasıyla açılıyorlar. (veya direkt coin ile alabiliyorsun galiba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 @arcane Oyunun EU serverı yokmu? US'e atıyor sürekli 250-270 pingle oynuyorum random matchmaking'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sağ üstte server seçme yeri var maç seçme yerinde galiba, UK seçicen. şey in-game nick Auhy isteyen eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 uk'de de 150 den aşşa inmiyorum ben yav. eskiden vardı eu serverları noldu bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 benim ping otuz ama nedirlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bende başladım nik patatez, ping ciddi problem oluyor bazen niye eu server yok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bende 2 gün önce başladım. Berkinster ekleyin laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 UK'de 120 oynuyorum da açsalar bir DE oynayalım 80 pingle. UK ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 nick: Swarleymon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 nick: Ultramarinus fena değilmiş ya, bayağı fps olmuş. benim açımdan daha iyi çünkü mechwarrior'u beceremedim bıraktım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ay sonunda bende dl eder gelirim aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ahah sonunda be. mod oynadı da FPS olduğu resmileşmiş oldu. insanlar mech görünce inanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben ilk releas'inde çektim oynadım abi baya p2w gelmişti, çok farm istiyordu mechleri almak için millet parayı basıp üzerimize biniyordu. en kötü silerim diye indiricem yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5 tane bedava geliyor işte pilot leveldan. benim mainim infiltrator ama takımın ihtiyacına göre değiştiriyorum. rocketeer, zerker falan. arkada da mono var, 10 numaralı formasıyla technician ehueh. adam blockade ile CC atıyor ya, MVP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar